- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.360
- 1.788
gerçekten böylesi var. sorsan "okuma yazmam var" der. ilkokul mezunu olduğunu da söyler. lakin eğitimin ilk adımı olan ad soyad yazmayı bilmiyorlar. aptal herifler!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mevzu nedir? ben sahit olmadim bu olaya, ogretmen yazamayan eski bir basbakanimiz vardi ama sonra baska yerlere atandi kendisi.
Koç holdink bitmişburada bir konu dönmedi çok şükür. o kadar da vahim değilizdir umarım.
bugün sabah saatlerinde iş yerinde üst üste denk geldiğim olay sonrası fark ettim bu durumu. şunu da ekleyeyim. adını yazmayı bilmeyen adam profesyonelce mesai hesabı yapıyor. çok da iyi biliyor!
Ben de söyleneyim o zaman. Oldum olası şu kağıt işlerinden haz etmiyorum. Şunu doldur, şunu imzala, şunu çoğalt, şununla ilişkiye gir vs daralıyorum, nefessiz kalıyorum resmen. İşin kötü tarafı da memur olmam.
En basit bankacılık işlerinde bile kurbanlık koyun gibi sıra bekliyorsun ya, o sırayı bekleme ve bankoya, gişeye yürüme faslı bile uyuz ediyor beni.
Net bir şey söyleyeyim işimizle ilgili. Ekstrem durumlar dışında ürün/hizmetle ilgili şikayet eden müşterilerin %90'ı haksız, hatalı, tüketici haklarından da, imzaladığı sözleşmeden de, teklifte yazan şartlardan da bi haber. Belki inanmayacaksınız ama haksız olduklarını tane tane, belgeleriyle, göstere göstere dahi anlatamadığımız kitle ekseriyetle eğitimli, entel geçinen kitle. Okumuş cahil hiç çekilmiyor ağalar.
En çok korktuğum kitle.