- 29 Ağustos 2009
- 39.604
- 35.632
- 673
sezonu 7 golle tamamlar 3 tane de kk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bjk store muduru ile konusmustum Tamer hoca Goztepeye imza attiginda cok buyuk is yaptiniz demisti ,Senolun basarisinda cok buyuk katkisi oldugunu soylemisti,Bjkye donecek zaten Senoldan sonra dedi sasirmistim o zaman,basarili olamaz diye dusunuyordum ama yaniltti beni.Taner tuna hakkında goruslerin nedir?gerçek imparator lakabını hak etti mi sence
Fazla motivasyon bazen hirsli topculara bu hatalari yaptirabiliyor,oyuncu piskolojisinden anlamani dilerim kank.Kendi kalesine gol atmaması gerektiğini öğret önce bu kazmaya.
İzlemiyorum yav maçı dalgasına dedim onu.Fazla motivasyon bazen hirsli topculara bu hatalari yaptirabiliyor,oyuncu piskolojisinden anlamani dilerim kank.
Oyunu yonlendirebilen bi adam ayagida cok temiz alakasi yok bence Umutla.İzlemiyorum yav maçı dalgasına dedim onu.
Çok çalışkan olsa da bu adam Umut Bulut gibi bir şeydi izlediğim maçlarda.
Fener maçında leş gibiydi işte ayağı mal mal kaçırdı pozisyonları. Nabil Ghilas malıyla boktan bir ikiliydiler.Oyunu yonlendirebilen bi adam ayagida cok temiz alakasi yok bence Umutla.
Bu nasil bir ileri gorusluluktur beUlan kadrondaki bitik Eren 2 milyon euroya oynarken ,Yillik 450 bin euroya oynayan dun attigi gol ve getirdigi galibiyetle maasini cikaran heis bi forvet gecen sezonki sampiyonlugunda en buyuk mimariydi,3-5 hafta sonra lige adapte olunca zurnaca yorumlari alintilayacagim.
Ooo Modum sen nerelerdesin yahuUmut Bulut ayarında
Adamın vuruşları gerçekten çok temiz. Geçen hafta attığı golü Umut on kere denese zor atardı
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Adamin 30 macini takip ettim gecen sene,15 ten fazla macini statta izledim aksine son vurus ozelligi iyidir ,Zurhan gibi iki mac ile adam asmak klasina yakismadi kank.
Oğlum senin bu adam nasıl bir manyak yahu? Önce kendi kalesine atıyor, sonra da hattrick yapıyor
![]()
Kendi gibi manyak birinin fani olmus
Sen şimdi Serkan kardeşime ruh hastası, şizofren, psikopat, çatlak mı demek istedin?