GSC Scout # Adis Jahović

.
2ba371ae6e10f78ef5b0e255208e0f8a.jpg

Tamer tuna hakkında goruslerin nedir?gerçek imparator lakabını hak etti mi sence

Taner tuna hakkında goruslerin nedir?gerçek imparator lakabını hak etti mi sence
Bjk store muduru ile konusmustum Tamer hoca Goztepeye imza attiginda cok buyuk is yaptiniz demisti ,Senolun basarisinda cok buyuk katkisi oldugunu soylemisti,Bjkye donecek zaten Senoldan sonra dedi sasirmistim o zaman,basarili olamaz diye dusunuyordum ama yaniltti beni.

Ulan kadrondaki bitik Eren 2 milyon euroya oynarken ,Yillik 450 bin euroya oynayan dun attigi gol ve getirdigi galibiyetle maasini cikaran heis bi forvet gecen sezonki sampiyonlugunda en buyuk mimariydi,3-5 hafta sonra lige adapte olunca zurnaca yorumlari alintilayacagim.
Bu nasil bir ileri gorusluluktur be

Adamın vuruşları gerçekten çok temiz. Geçen hafta attığı golü Umut on kere denese zor atardı

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Adamin 30 macini takip ettim gecen sene,15 ten fazla macini statta izledim aksine son vurus ozelligi iyidir ,Zurhan gibi iki mac ile adam asmak klasina yakismadi kank.

Son vurus ozelligini haftalar oncesinden belirtmistik Kenancim

Oğlum senin bu adam nasıl bir manyak yahu? Önce kendi kalesine atıyor, sonra da hattrick yapıyor :(

DKfZsQrXoAAfQuc.jpg:large

Geri
Üst Alt