Uzun zamandır var bu durum tahmin etmek zor değil. Rüşvetçi yandaş betoncu tayfanın Galatasaray'ın gayrimenkullerine göz diktiği ve pusuda beklediği belliydi uzun zamandır bu forumda da dile getiriyorum ben bunu. Önce Mecidiyeköy arazisi ile başladılar çünkü en merkezi arazi oydu. Bizi oradan çıkmak zorunda bıraktılar ve araplara peşkeş çektiler. Ben ne zaman sıra Riva ve Florya'ya gelecek diyordum ki geldi. Elbet sıra bunlara gelecekti. Sonrasında sıra GS Adası'na da gelecek bunu görmek için kahin olmaya gerek yok.
Hadi banka borçları öyle bir noktaya geldi ki Riva arazisi değerinin altında dahi olsa gözden çıkarıldı diyelim biraz da mecburiyet var bunu anlayabilirim. Eh peki o halde Riva bu kulübün en büyük kamburu olan banka borçlarına altında bir değerde satılmasına rağmen hayli hayli yetiyor. Peki Florya'yı neden satmaya çalışıyorlar? Çünkü bu dursun denen herif öyle tahmin ediyorum ki bir misyoner. Kulübün para eden bütün gayrimenkullerini değerinin altına yandaşlara peşkeş çekip kaçıp gidecek bütün emareler bunu gösteriyor. Zerre inanmıyor ve güvenmiyorum kendisine. Bir iki tane transfer yaptı diye (ki onu da tam yapamadı sakatlara milyon avrolar bayıldı. Takımın en iyi adamı Aysal'ın aldığı Bruma ise sıkıntı var demektir.) kendisine boyun eğecek değilim. Galatasaray'ı mali açıdan toparlıyor safsatalarına da zerre inanmıyorum. Bunu pompalayan yandaş medyadır. Rasim'in, Ertem'in, Sinan'ın ve Çakar'ın o ne idüğü belli kime hizmet ettiği belli kanalı ve programı aylardır bu herifi yalıyorsa eğer ben bu işin içinde bir çapanoğlu ararım. Bunlar hiç hayra alamet şeyler değil.