Adnan Öztürk: "Florya'nın değeri 4-5 tane Riva eder"

hiç kusura bakmayın da 2 tane kıymetli araziyi satıp sadece borçları kapatacaksak satmanın anlamı yok zaten tüm türk kulüpleri borçla yaşamaya alıştı o borcu sıfırlasak bile 4-5 yıla yine borç batağında bulacaz nasıl olsa kendimizi. devlet arazileri ucuza kapama derdinde bence kesinlikle satılmamalı bu araziler bizim güvencemiz bu paralara satmaya değmez, onun yerine florya ve rivadan en az biri elde tutulmalı yılllık düzenli gelir gelecek tarzda konut projesi veya benzeri projelerle değerlendirilmeli, diğer arazi de daha iyi fiyatlara zamanı gelince satılmalı. öyle acleyle satarsak ucuza gider biraz tok satıcı gibi arsaların kıymete binmesini beklemeliyiz.

Hemi satmayin diyor hemide bilanco berbat avrupaya gidemeyiz diyor, peki Adnan bey sen galatasarayin borcunu nasil bitireceksin yillarca katlaniyor? mecburen gayri menküllerini degerlendireceksin, evet bencede florya ayri satilmali orda hakli buluyorum kendisini.

Duzenli gelir villadan elde edilir mi ? Villa dedigin sey satilir , villalari yapip kiraci mi bekleyecegiz .. Su duzenli gelir isini unutun , bu arazilere ev yapilip satilacak , baska yol yok , bir ara disneyland yapilsa mi gibi dusunulmustu , olmadi

bence riva ve floryayı mültecilerle doldurup ab'den 3-4 milyar euro koparmaya bakalım

Uzun zamandır var bu durum tahmin etmek zor değil. Rüşvetçi yandaş betoncu tayfanın Galatasaray'ın gayrimenkullerine göz diktiği ve pusuda beklediği belliydi uzun zamandır bu forumda da dile getiriyorum ben bunu. Önce Mecidiyeköy arazisi ile başladılar çünkü en merkezi arazi oydu. Bizi oradan çıkmak zorunda bıraktılar ve araplara peşkeş çektiler. Ben ne zaman sıra Riva ve Florya'ya gelecek diyordum ki geldi. Elbet sıra bunlara gelecekti. Sonrasında sıra GS Adası'na da gelecek bunu görmek için kahin olmaya gerek yok.

Hadi banka borçları öyle bir noktaya geldi ki Riva arazisi değerinin altında dahi olsa gözden çıkarıldı diyelim biraz da mecburiyet var bunu anlayabilirim. Eh peki o halde Riva bu kulübün en büyük kamburu olan banka borçlarına altında bir değerde satılmasına rağmen hayli hayli yetiyor. Peki Florya'yı neden satmaya çalışıyorlar? Çünkü bu dursun denen herif öyle tahmin ediyorum ki bir misyoner. Kulübün para eden bütün gayrimenkullerini değerinin altına yandaşlara peşkeş çekip kaçıp gidecek bütün emareler bunu gösteriyor. Zerre inanmıyor ve güvenmiyorum kendisine. Bir iki tane transfer yaptı diye (ki onu da tam yapamadı sakatlara milyon avrolar bayıldı. Takımın en iyi adamı Aysal'ın aldığı Bruma ise sıkıntı var demektir.) kendisine boyun eğecek değilim. Galatasaray'ı mali açıdan toparlıyor safsatalarına da zerre inanmıyorum. Bunu pompalayan yandaş medyadır. Rasim'in, Ertem'in, Sinan'ın ve Çakar'ın o ne idüğü belli kime hizmet ettiği belli kanalı ve programı aylardır bu herifi yalıyorsa eğer ben bu işin içinde bir çapanoğlu ararım. Bunlar hiç hayra alamet şeyler değil.

Yani geçmiş olsun.Allah belanı versin Tayyip.Galatasaray gayrimenkullerine göz koyan ve bundan Galatasaray'ın zararlı çıkmasına neden olan,buna müsaade eden kim varsa gün yüzü görmesin çoluğundan,çocuğundan çıksın.

Son düzenleme:
Bu kulübün Metin Oktay'dan sonra en büyük efsanesi Riva bence. Satılsa da efsane satılmasa da. Ne kadar borç batağında olursak olalım hep onun varlığı bizi rahatlattı. "We have Riva, they don't" desek yeridir.

Tapa

aslinda riva ve floryanin su an degerlendirilip degerlendirilmemesi gerektiginin sifresini polat vermisti

"yagmurlu gunler icin..." derdi hep ... konu su an yagmurlu gunderde olup olmadigimiz

Riva’nın kazancı ile yeni Riva’lar bulacağız

Birleşme sonrası kulüpte yeniden yapılanmaya gittiklerini gayrimenkul yatırımları için GS Gayrimenkul Geliştirme A.Ş’yi kurduklarını söyleyen Polat, Riva’da 750 milyon dolar gelir elde edilecek bir projeyi hayata geçireceklerini bunun için kat karşılığı ya da hasılat paylaşımı modelini uygulayacaklarını belirtti. Buradan sağlanacak geliri futbolcu transferi için kullanmayacaklarının borç da kapatmayacakların altını çizen Polat, “Buradan sağlanacak geliri yeniden gayrimenkule yatıracağız. Yağmurlu günler için Riva gibi yeni Rivalar bulacağız” dedi.

Riva’nın kazancı ile yeni Riva’lar bulacağız

Birleşme sonrası kulüpte yeniden yapılanmaya gittiklerini gayrimenkul yatırımları için GS Gayrimenkul Geliştirme A.Ş’yi kurduklarını söyleyen Polat, Riva’da 750 milyon dolar gelir elde edilecek bir projeyi hayata geçireceklerini bunun için kat karşılığı ya da hasılat paylaşımı modelini uygulayacaklarını belirtti. Buradan sağlanacak geliri futbolcu transferi için kullanmayacaklarının borç da kapatmayacakların altını çizen Polat, “Buradan sağlanacak geliri yeniden gayrimenkule yatıracağız. Yağmurlu günler için Riva gibi yeni Rivalar bulacağız” dedi.

Dursun başkan da bunu söyledi

şimdi yeni hedefimiz şampiyonlar liginden ziyade yeni arsalar tarlalar bulmak olacak sanırım.

Geri
Üst Alt