Geçen senelerde de eline kalem alıp tahtaya bir şeyler çizip duruyordu. Başkanlığa adayım çok istiyorum diyordu sonra ne oldu da bir anda kaçıp gitti ve ortadan kayboldu? Önce bunu bize bir izah etsin sonra ciddiye alacağım söz.
Bir de önümüzdeki 5 sene içerisinde Galatasaray'ın futbol şubesine ayırabileceği para 120 milyon dolardır ne demek onu bana bir açıklasın

Benim anladığım 5 sene boyunca herhangi bir başarı beklemeyin ve ligde 3.lük ve 4.lük yarışlarına hazır olun demektir bu

Transfer yapma, maaşlı çalışanların yarısını işten çıkar, başarı için herhangi bir yatırım yapma, takımı yerli çöplerle doldur, hiçbir yere para harcama ve 0 başarı ile geçen 5 sene boyunca borcu öde ve kahraman ol... Oh ne ala memleket

Başkanlık buysa çözüm üretmek buysa o zaman ben başkan olayım kerkenez benden ne farkın var senin? Hani herşeyi geçtim milleti aptal yerine koymayın bari...
Bir de Galatasaray'ın mal varlıklarının değeri 300 milyondur ne demek yav? Sadece Riva ve Florya arazileri değerlerinin toplamı milyar avroyu aşar neden bahsediyorsun sen?

Adam olun da düzgün projelerle gelin yeterlidir. O arazilerden biri dahi Galatasaray'ı tüm dertlerinden kurtarmaya muktedirdir. Ada ve kalamış tesislerinden falan bahsetmiyorum bile...
Edit: Bir de geçen sene 4. yıldızı takan kadro var elinde gibisiden bir şeyler zırvalamış. Adnan Öztürk'ün kafası buysa hiç gelmesin başkan da olmasın. Allah topunun belasını versin.