Adnan Öztürk, Habertürk'e Röportaj Verdi

Bu kadro gecen sene 4.yildizi takmis...

Elinde $200 maliyetinde kadron var...

Su kafaya gel

Belli ki transfer taraftari degil. Bu kadro 4. yildizi takti , sonsuza kadar oynar mantigindaki insanlardan adeta nefret ederim.

O zaman bu kafayla Hagi yi Bülenti Popescuyu falan oynatalım ne de olsa Uefa yı alan kadro. Mantığınızı emiyim sizin.

Geçen senelerde de eline kalem alıp tahtaya bir şeyler çizip duruyordu. Başkanlığa adayım çok istiyorum diyordu sonra ne oldu da bir anda kaçıp gitti ve ortadan kayboldu? Önce bunu bize bir izah etsin sonra ciddiye alacağım söz.

Bir de önümüzdeki 5 sene içerisinde Galatasaray'ın futbol şubesine ayırabileceği para 120 milyon dolardır ne demek onu bana bir açıklasın :red: Benim anladığım 5 sene boyunca herhangi bir başarı beklemeyin ve ligde 3.lük ve 4.lük yarışlarına hazır olun demektir bu :red: Transfer yapma, maaşlı çalışanların yarısını işten çıkar, başarı için herhangi bir yatırım yapma, takımı yerli çöplerle doldur, hiçbir yere para harcama ve 0 başarı ile geçen 5 sene boyunca borcu öde ve kahraman ol... Oh ne ala memleket :D Başkanlık buysa çözüm üretmek buysa o zaman ben başkan olayım kerkenez benden ne farkın var senin? Hani herşeyi geçtim milleti aptal yerine koymayın bari...

Bir de Galatasaray'ın mal varlıklarının değeri 300 milyondur ne demek yav? Sadece Riva ve Florya arazileri değerlerinin toplamı milyar avroyu aşar neden bahsediyorsun sen? :) Adam olun da düzgün projelerle gelin yeterlidir. O arazilerden biri dahi Galatasaray'ı tüm dertlerinden kurtarmaya muktedirdir. Ada ve kalamış tesislerinden falan bahsetmiyorum bile...

Edit: Bir de geçen sene 4. yıldızı takan kadro var elinde gibisiden bir şeyler zırvalamış. Adnan Öztürk'ün kafası buysa hiç gelmesin başkan da olmasın. Allah topunun belasını versin.

Son düzenleme:
Söylediklerinin tamamı yıllardır bilinen şeyler, kulüp muhasebesine hakim kişilerin aksine bir söylemine -Aysal' ın kendini aklama maksatlı birkaç mesnetsiz yanıltma denemesi dışında- hiçbir yerde rastlamadım...

Dursun Özbek' in hatası, durumu ortaya koymak yerine ''Yıldızlar gelecek vs'' diye, beklenti içindeki, olaylara sığ yanından bakan taraftarı uyutmaya çalışmak oldu...Bunu da gerek kibarlık adına önceki yönetimleri suçlamamak için ve gerekse acemiliğinden yaptı...Tabi ihale kendisinin üzerine kaldı ki Aysal' ın son kurduğu yönetimde 2 numara rolü biçilmiş, aidatını yatrmadığı için girememişti o kurula...

Anca konuş. Hastalığı bahane ettin aday olmadın. Yine boş konuşup çekileceksin anlaşılan. Bitmediniz gitti.

Bu baskan olsa ne olur? Su yaziyi dikkatli okumadiniz herhalde?

Adam hem kadro yeterli diyor hemde Hamza'yi savunuyor ve aday olsun diye can atanlar var...

Cem Uzan reis gelsin

Ayyaşın tekiymiş zaten, tutarlı 2 kelimesi yok. İş ciddiye binince toz duman oluyor.

Bir ara açıklamaları filan sempatimi kazanmıştı ama bir ağabey söylemişti bunu çok ciddiye alan yok başkan filanda olmaz/ olamaz demişti. O zamanlar pek inanmamıştım ama sonra anladım nasıl birisi olduğunu. Bu adam da bunlardan bir farkı yok.

inan kıraç denen iblisten korkup başkanlık yarışına girmedin ya, benim için birşey ifade etmiyorsun artık.

Boş konuşan milyonlarca insandan birisin işte. Ne oldu sağlığın iyi mi şimdi ?

Koca kulübü dursun çapsızına bırakıp kaçtıktan sonra konuş şimdi istediğin kadar boş boş!!

Guzel baslamisti ama sonra agir sacmalamis.

"Galatasaray'ın mal varlığı toplam 300 milyon Dolar'dan fazla değildir."

Kulubun mal varligindan bu elemanin haberi yok galiba.

"Dursun Başkan da bunu yapabilecek kapasitededir."

Kicina don pantolon alamayacak kapasitede olan bir adam mi bunu yapabilecek kapasitede. geciniz.

"Mustafa Denizli'nin elinde geçen sene 4. yıldızı takmış ekip var."

Oha melo, telles, bruma hala takimdaymis. super haber. neden oynatmiyoruz biz bu adamlari.

Kulubun mal varligi 300 milyon dolar konusu da onemli.Gecen tvde biri(hatirlayamadim)Florya'nin yuzde 70'i devletin,Riva'daki arazide temlikler falan var diyordu.

Saçma sapan konuşmuş,değersiz açıklamalar. Geçiniz.

Ribery i klübe kazandıran kişidir,kendisi bu adamı alın demiştir

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evt tam kendisine uygun bir ortam. Dursundan sonra Adnan gelecek.

Sıradaki yolacak kişi evlat sevici Öztürktür.

mal mal konuşmuş.'' 200 milyon dolar değerinde takım var'' demiş.lan bu kadrodaki eşşekleri satılığa çıkarsan(muslera-snejder-podolski'yi ayırıyorum) 5 milyon dolar veren çıkmaz hepsine.

anca laf ebeliğinde var.adamsa açıklasın adaylığını o zaman tüymesin geçen yaptığı gibi.

Kes lan sen de korkak herif. Hala ne yüzle çıkıp konuşuyor.

Konuşup durma ulen. Delikanlıysan çık aday ol. Anca dır dır konuşmasını bilirsiniz. Sorun varmış. Hadi ya! Biz bilmiyorduk.. Laf değil icraat lazım.

Geçen seneki şampiyon kadrodan bi kere melo, telles, bruma üzerine an itibariyle burak yok. Geçici bir sure katkı verebilecek güçte hamit , parlayan yasin ve geçen senenin en iyi defans oyuncularından balta aynı seviyede degil. Geçen senenin belli de en önemli anahtarlarının birisi floryayi toparlayacak bir albayrak yok.

Ve kadronun an itibariyle gerçekçi değeri max 50 milyon dolardır. Atiyon barı düzgün at transfermarkt'a falan bak şişirilmiş bedeli öyle salla. Sende başkan olabilecek ne kapasite ne yürek var. Tvye çıkıp bol bol salla anca

bize seksi baskan lazim

Geri
Üst Alt