GSC Anket Adnan Öztürk mü? Ali Dürüst mü?

Adnan Öztürk mü? Ali Dürüst mü?

• Adnan Öztürk

Oy: 124 51,5%
  • Ali Dürüst

Oy: 117 48,5%

• Kullanılan toplam oy
    241
Öztürk yönetimde görmeyi isteyeceğim son kişilerden biri. Yetersiz bulmama rağmen Ali Dürüst'ü tercih ederim.

Ali Dürüst tam bir 2. adam ama başkan olmaz, liderlik vasfı bence yeterince yok, tam bir görev adamı, yani Bülent KORKMAZ olur ondan, bir POPESCU olamaz.

Adnan Öztürk bazen çok konuşuyor hemde o kadar çok konuşuyor ki...

Adnan öztürk ü GS a başkan olmaya yakısdırmıyorum.
Helvacılar Öztürkler bunların asıl GS ı soyup soğana çevireceğini düşünüyorum...

Bu adamları sokakda kimse tanımaz doğru dürüst ama GS başkanı olunca nerdeyse Tüm türkiye tanıcak.
Devletten daha iyi iş alıcaklar daha kola iş bağlayacaklar.

Ben güvenmiyorum kardeşim bu adamlara.

Ali dürüst e gelince.

Ali dürüstün futbolu bildiğini futbolcudan da iyi kötü biraz anladıgını düşünüyorum.

Ama Tilki gibi kurnaz bir adam oldugunu izlenimindeyim

Aslında plan suydu bence

Bu takımdan bu sene bişi olmaz.

Albayrak ı basının önüne atalım takımın başınada 5 aylık bir hoca alalım ne maaşdan ne tazminattan sıkıntı çıkarmasın

Mayısda asıl yönetimle beraber girer hem hocayı hem Albayrağı gönderir GS ı yeniden kurarız diyorlardı...

Ama Hamza hoca bütün planları bozdu bence.

Kötü gidicek diye düşünülen takım toparlandı birbiri ardına iyi sonuçlar güzel futbol işleri değiştirdi
Başarı Albayrak ve Hamzaya kaldı.

Böyle giderde bu 2 li bu takımı şampiyon yaparsa hiç bi güç onları yönetimden de takımdan da uzaklaştıramaz.

Ben bu yüzden diyorum ki GS ı gene içindeki Bizans yıkar...

Mayıs planlarını yapanlar gerçekleştirebilmek için bu takımın altına yine bir şekilde dinamöiti koyar düşüncesindeyim.

İnşallah yanılırım...

Yabancı sınırlaması hakkında da önemli açıklamalarda bulunan Adnan Öztürk, ''Türkiye'de aldıkları paranın 3'te 1'ini Avrupa'da alamayacak oyuncular bizim ülkemizde büyük ilgi görüyor. Ben Türkiye Futbol Federasyonu başkanı olsam hemen gereğini yapar ve yabancı sayısını 3'e indiririm. Hatta bu 3 içerisinde bile transferle ilgili çok önemli kriterler koyarım. Türk futbolunda bazı arkadaşlar yabancı sayısını serbest bırakalım derken ne amaçlıyorlar anlamıyorum. Türk futbolcular pahalı diyorlar. Eğer böyleyse biz yetiştiremiyorz demektir. Ben federasyon başkanı olsam alt yapıdan oyuncu oynatan takımlara ekstra primler veririm'' diyrek sözlerine devam etti.

Adnan Öztürk bunu demiş.Başkan olmasına gerek yok o zaman.

adnan öztürkten başkan maşkan olmaz bir 100 milyonda bu borç takar çebini doldurur gider boş adamın teki. ali dürüst olabilir ama diğer adaylarıda görmek lazım.

Dik duruşu için Adnan Öztürk. Ali Dürüst'ün kendisiyle çelişen ve yersiz açıklamaları çok, benim için bir soru işareti. Biraz da pasif sanki. Camiada saygı duyulan bir isim olduğu da gerçek.

Ali Dürüst'ü tek başına değil paket olarak (ft ve apo) değerlendirmek gerektiği için tabi ki açık ara Adnan Öztürk.

Adnan öztürk, çünkü kendisi akp karşıtı birisidir.
GS'li başkan her zaman akpye karşı cıkmalıdır hatta bu akp ile sınırlı kalmamalı chp mhp her türlü siyasete karşı çıkmalıdır.
Çünkü galatasaray tüm siyasetlerden, ülkelerden, ırklardan, dinlerden yüce bir değerdir.

ali dürüst başkan adayı olamaz ancak lise grubunun, abilerinin tam desteğini alırsa başkan olabilir. açıkçası başkanlık potansiyeli görmüyorum başkan olmasını kesinlikle istemiyorum.

adnan öztürk GalataSarayın menfaatlerini sonuna kadar koruyacak çok iyi bir GalataSaraylıdır. başkan adayı olabilmek içinde lise grubunun desteğini beklemez, delikanlı gibi çıkar aday olur.

bu arada ankete turgay kiranida ekleye biliriz. sonucda adayligini aciklayan bir isim ve camiada saygi gören birisi.

Kiran diyince aklıma Gameiro geliyor. Bu sefer anavatanimizdan kimleri getirecek acaba.

Geri
Üst Alt