GSC Anket Adnan Öztürk mü? Ali Dürüst mü?

Adnan Öztürk mü? Ali Dürüst mü?

• Adnan Öztürk

Oy: 124 51,5%
  • Ali Dürüst

Oy: 117 48,5%

• Kullanılan toplam oy
    241
Siyasetle işi olmasin da

Düsman yerine dost edinelim

Ali Dürüst iyi adaya benziyor da Abdürrahim yaninda biraz fazla sessiz kaldi gibi, ondan iyi hamleler göremedik henüz. Prandelliyle devam etmek isteyen insanlardan birisiydi sanirim.

Adnan Ozturk'un konusma bicimi filan ayni Aziz Yildirim.

Ali Durust iyidir.

Bence ikisi de olmasin.

cumle kurmaktan aciz ali durust nasil 50 kusur oy alabildi pes dogrusu

Ali Dürüst'ün başkanlığa aday olacağını sanmıyorum. Hep yardımcı adam olmak istiyor ve öyle de kalacak gibi.

Dürüst 2.adam olmayı seviyor. Öztürk Baskan, Dürüst 2.Baskan olsun..

Kesinlikle bu adamın gelmesine karşıydım ama son iki programını izledikten sonra %100 Öztürk diyorum. Adam planlı, programlı vizyon sahibi adam. Eğer imkanınız varsa bir izleyin. Adam eline kitabı, kalemi alarak tek tek anlatıyor. Nerede yanlış, nerede doğru şeffaf bir şekilde olayı özetliyor.
Programı izledikten sonra karşı çıkan arkadaşların da fikirleri değişecek. (en azından eline kalemi alıp, tahtaya yazdığı bölümü izlemenizi tavsiye ediyorum)

Adnan Öztürk'ün A Spor'da katıldığı program full kayıt |Tek Part| - YouTube

Kesinlikle bu adamın gelmesine karşıydım ama son iki programını izledikten sonra %100 Öztürk diyorum. Adam planlı, programlı vizyon sahibi adam. Eğer imkanınız varsa bir izleyin. Adam eline kitabı, kalemi alarak tek tek anlatıyor. Nerede yanlış, nerede doğru şeffaf bir şekilde olayı özetliyor.
Programı izledikten sonra karşı çıkan arkadaşların da fikirleri değişecek. (en azından eline kalemi alıp, tahtaya yazdığı bölümü izlemenizi tavsiye ediyorum)

Adnan Öztürk'ün A Spor'da katıldığı program full kayıt |Tek Part| - YouTube

bu programmi canli izlemisdim. zaten fikirlerim bu programmdan sonra degisti. pek sevmiyorum tarzini ama sonuna kadarda destek cikarim. yeterki anlatiklarina sekilde yönetsin kulübü.

Adnan ozturk olsun artik.Galatasarayin sert cikisan bi yuze ihtiyaci var Adnan Polata karsi baskanlik yarisi verdigi donemde projelerini begenmistim.

Çok zor karar. İkisi de başkanlığı hak ediyor ama ikisi aynı anda başkan olamayacaklarına göre ve biri başkanken diğerinin yönetimde olması da yakışısız olacağı için ikisinin birden başkan yardımcısı olacağı bir yönetim kurulmalı. Futbol Ali Dürüst'ün kontrolünde, ekonomi Adnan Öztürk'de olsun. Tepeye de yaşça daha büyük, birleştirici biri gelsin.

Vallahi ne söyleyim ikisini de istemem açıkçası. Ikisinin de vizyonundan şüphe duyuyorum. Biri bir ara yabancı sınırı 3'e düşsün diyordu. Öbürü de ikinci adam olmayı seviyor gibi, Ali de ben başkan olmak istiyorum havası yok.

I am the one who knocks!

Adnan Öztürk bir şansı hak ediyor.
Ali Dürüst hep 2.adam olarak kalmak istiyor göreve atılacağını sanmıyorum.
1.adam olacak liderliğe de sahip olduğunu sanmıyorum ama yararlı yönetici.

Ali Dürüst varken Adnan Öztürk'ün lafı bile geçmemeli.. Winner bir karakter olamadığı gibi ona buna çamur atmakla uğraşır

Geri
Üst Alt