Adnan Öztürk: ''Terim zaten gönderilecekti''

Gökhan Kral

10 Numara!
Galatasaray'ın önemli isimlerinden, Ünal Aysal döneminde başkan yardımcılığı görevi yapan Adnan Öztürk, geçmiş dönemlerde yaşananlar hakkında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ünal Aysal ile son dönemlerde fikir ayrılıkları yaşadıklarını söyleyen
Adnan Öztürk, Fatih Terim'in gönderilmesi konusunda da çok önemli ifadeler kullandı.

''TERİM ZATEN GÖNDERİLECEKTİ''
Öztürk,
Fatih Terim'in şampiyon olamazsa zaten gönderileceğini de söylerken, ''Bu hatalar tesadüf olamaz. Bence Fatih Terim operasyonu da seçim kararının devamıydı. Fatih Terim şampiyon olamasa zaten gönderilecekti. Şampiyon olunca hoş olmayan şeyler yaptılar. Gönderdiler. Kurumsallıktan bahsederken kaptan bile olmayan biriyle prim pazarlığı yapılması...'' ifadelerini kullandı.

''DEMİRÖREN SEÇİLMEMELİYDİ...''
Adnan Öztürk, Ünal Aysal ile en büyük fikir ayrımını da federasyon seçimi döneminde yaşadıklarını söylerken, ''Ünal Aysal yönetme kabiliyetini yitirdi. Şike süreci patlayınca fikir ayrılığımız oldu. Yine de o dönemi de aşmayı başardık. Ancak asıl fikir ayrılığımız federasyon başkanı seçimlerinde oldu. Ben Yıldırım Demirören'in kesinlikle seçilmemesi gerektiğini düşünüyordum. Ata Aksu'yu destekliyoruz diyorsunuz ancak imza vermiyorsunuz. Orada yavaş yavaş bir ayrılık başladı'' dedi.

Hem demiroren secilmemeliydi diyor hemde o adamla kader ortagi olan adami savunuyor bitane tutarli adam kalmamis camiada.

Ayrıca Adnan Polatla girdiği seçim yarışında İnan Kıraçın o dönem tüm desteğini Polata verdiğini söyledi.Mali açıdanda önemli açıklamalar yaptı tam metni bulup paylaşmak lazım.

Ata Aksu´ya imzayi basmamasinin nedeni Ata Aksu´nun üzerinde olusan siyasi baskidir. Ata Aksu´nun üzerinde siyasi baski olusturuldu, sonrada Aysal geri vites yapti hükümet ile papaz olmamak icin. Adnan Öztürk yapmazdi, kim ne derse desin, son derece yürekli bir Adam, siyasetten gercektende cekinmiyor. Adamin kasi gözü ayri oynamiyor, aslan gibi bir muhalif.

Adnan Öztürk bugün yıllardır nasıl soyulduğumuzu gözler önüne serdi. Bence en çok üzerinde durulması gereken konu bu.

Adnan Öztürk bugün yıllardır nasıl soyulduğumuzu gözler önüne serdi. Bence en çok üzerinde durulması gereken konu bu.

Ünal Aysal'ın haberi vardır veya yoktur(ki olması gerekir bir başkan olarak,olmuyorsa kendi hatası), yanındakilerin ve kurumsal yapı çerçevesinde yerleştirilenlerin kulübü nasıl sömürdükleri,yapılan transferlerden kimlerin cebine para gittiği mali genel kurulda açık açık gözler önüne serilip,ibra konusunun gündeme getirilmesi gerek. Hiçkimse elini kolunu sallayarak bu kulübün geldiği noktada hesap vermememezlik yapmamalı...Kulübün satılacağı konuşuluyor. Bu noktaya nasıl geldik veya getirildik soruımlular hesap vermelidir.

Hala incik cıncık Aysal-Terim muhabbeti yapılıyor.. Geleceğe bakılmalı geleceğe...

Ünal Aysal'ın haberi vardır veya yoktur(ki olması gerekir bir başkan olarak,olmuyorsa kendi hatası), yanındakilerin ve kurumsal yapı çerçevesinde yerleştirilenlerin kulübü nasıl sömürdükleri,yapılan transferlerden kimlerin cebine para gittiği mali genel kurulda açık açık gözler önüne serilip,ibra konusunun gündeme getirilmesi gerek. Hiçkimse elini kolunu sallayarak bu kulübün geldiği noktada hesap vermememezlik yapmamalı...Kulübün satılacağı konuşuluyor. Bu noktaya nasıl geldik veya getirildik soruımlular hesap vermelidir.

Hala incik cıncık Aysal-Terim muhabbeti yapılıyor.. Geleceğe bakılmalı geleceğe...
Aysal Terim muhabbeti sadece vakit kaybı. Ama illa ki bir kabahatli aranıyorsa kabahatin büyüğü, bu düzenin farkına varmış olsa da elinde imkan varken bizi borçlarımızdan bir nebze olsun kurtarmak yerine bu kirli düzenin bir parçası olmayı, dolayısı ile kendi reklamını yaparak şöhret peşinde koşmayı tercih eden Aysal'dır. Terim, aç gözlülüğünden ve cehaletinden yaptı ne yaptıysa. Peki Aysal? Paraya mı ihtiyacı vardı Aysal'ın veya dönen dolapları akıl edemeyecek kadar saf mıydı?

söyledikleri ile baskanligi ayni olursa baskan olmasi icin adam öldürürüm.. NET !!!
ama bizim ülkede maalesef cok konusuluyor ama gerisi gelmiyor, genelikle.
Güzel düsünceleri var bence. Bir kac noktada katilmasamda.

Evet Terim ile çalışmak istemiyordu Aysal ama başarısız olmadığı içinde gönderemiyordu.. Beni kızdıran da bu oldu! fırsatını bulduğu an yaktı gemileri Aysal, madem bu kadar kırılgan yapı.. gerek yok şampiyon olduğunda gönder sene başında.. taraftar tepkisinden korkar, fırsat kollar ve sene ortasında hoca değiştirirsen böyle takımın içine edersin...

Demirel, şöyle böyle diye ağlayıp seçimlerde ona oy atmak tam Aysal yönetiminin işi olmuş. :dispirited:

Yalnız kendisi de aynı yönetimde iki yıl görev yaptı, ortada bir yanlış varsa birazını da üstüne almalı. Genel olarak Terim mevzusu hariç söyledikleri mantıklı.

Evet Terim ile çalışmak istemiyordu Aysal ama başarısız olmadığı içinde gönderemiyordu.. Beni kızdıran da bu oldu! fırsatını bulduğu an yaktı gemileri Aysal, madem bu kadar kırılgan yapı.. gerek yok şampiyon olduğunda gönder sene başında.. taraftar tepkisinden korkar, fırsat kollar ve sene ortasında hoca değiştirirsen böyle takımın içine edersin...

Fatih Terim´in restmen sabote edilmeye calistigini iddia ediyor Adnan Öztürk orada... Terim ile calismak istersin, istemezsin o ayri bir nokta, ama sen iceriden zaten sinirleri tepesinde hocayi birde provoke etmeye kalkiyorsun. Ben bunlari zaten herzaman biliyordum ve yazdim Adnan Öztürk´ün bunlari söylemesine sevindim. Insanlar gercekleri görmesi lazim, bazilari Galatasaray´in basarilari icin ter dökerken, digerleri onlarin basarisiz olmasini umuyordu ve hamle yapiyordu.

Fatih Terim´in restmen sabote edilmeye calistigini iddia ediyor Adnan Öztürk orada... Terim ile calismak istersin, istemezsin o ayri bir nokta, ama sen iceriden zaten sinirleri tepesinde hocayi birde provoke etmeye kalkiyorsun. Ben bunlari zaten herzaman biliyordum ve yazdim Adnan Öztürk´ün bunlari söylemesine sevindim. Insanlar gercekleri görmesi lazim, bazilari Galatasaray´in basarilari icin ter dökerken, digerleri onlarin basarisiz olmasini umuyordu ve hamle yapiyordu.

Fatih terim: federasyon baskanimiz yuhalanmayi hak etmiyor.

Demirel, şöyle böyle diye ağlayıp seçimlerde ona oy atmak tam Aysal yönetiminin işi olmuş. :dispirited:

Yalnız kendisi de aynı yönetimde iki yıl görev yaptı, ortada bir yanlış varsa birazını da üstüne almalı. Genel olarak Terim mevzusu hariç söyledikleri mantıklı.

Adam zaten herzaman karakterini koymus ortaya, akilli insanmis ki belgelemis onlari. Adamin cabalarinaragmen Baskan tersine gidiyorsa ve laf dinlemek istemiyorsa, bundan sonra bu Adnan Öztürk´ü baglamaz.

Eğer Adnan Öztürk bir gün başkan adayı olursa doğruları söylediği, başını kumun altına gömmediği ve keskin dilinden dolayı seçilmeyecektir.

Klübün liseli ağır topları geleneksel tarzdan vazgeçmez. Bu tür kişileri seçtirmez. Hâlbuki ne kadar yanlış yaptıklarının farkında değiller. Yada farkındalar ama düzenlerinin bozulacağından korkuyorlar.

GT-I9300 Tapatalk

2012-2013 yılı sonu gelir gider farkı 130 milyon lira,şampiyonlar ligine katılım iki sene şampiyonluk sayesinde batış gecikti bu günlere geldik ite kaka,çaycı çıkarmakla olmaz bu iş,ilk yapılacak bu işin sorumluların divanda hesap vermesi olmalı.

2012-2013 yılı sonu gelir gider farkı 130 milyon lira,şampiyonlar ligine katılım iki sene şampiyonluk sayesinde batış gecikti bu günlere geldik ite kaka,çaycı çıkarmakla olmaz bu iş,ilk yapılacak bu işin sorumluların divanda hesap vermesi olmalı.

Bu 2011/2012 sezonundan itibaren adam akilli bir yönetim olsaydi, sahadaki o basari, ve yakaladigimiz o ivme ile su an cok farkli yerlerde olurduk. Bütce planlamasi rezalet ötesi, göz göre göre bu adamlar kulübü bu duruma kadar sürüklemisler. Bunlarin hepsi büyük sirketlere hükmeden insanlar, nasil Adnan Öztürk gördüyse, bunlarda görmüs olamalari lazim. Zaten adam belgeler ile anlatmis bunlari...

Baskete pek hakim değil gibi Öztürk. Demirele oy verilmedi. Biz,fener ve efes diğer adayı destekledi. Ama yarattığı üyelerle ve siyasi destek ile seçilmişti o dönem demirel.

Bu 130 milyon icerisinde dany,amrabat,ceju,cris,hamit,burak vs cöplerin ve onlari israrla aldiran terimin hic sucu yok. Ayrica sezon basi forma almak disinda gs storeye ugramayan taraftarlada yargilanmali. Hem basari istiyorlar hemde klube destek vermiyorlar kaynak olmayinca yonetimde risk alip butce disina cikiyor. Asagiya tukursem sakal yukari tukursem biyik misali. Kim gelirse gelsin bu tablo pek degismez.

Geri
Üst Alt