Adnan Öztürk

Bir Ali Durust'e bak, birde A.Ozturk'e. Bir dogru bir yanlis U.Aysal.

Siyasete atılabilir.Başbakanı eleştiriyor şu anda.

Ekonomi den falan bahseder sonra da ben aday degilim der ve ayrilir.

Bu adamda hikaye.En fazla aday olup daha sonra birisinin listesine girmek için adaylıktan çekilir

Adnan Öztürk: Dursun Özbek'in spor salonu, otel müjdeleri bana müjde gibi gelmiyor

Adnan Öztürk : ''Bütün camiayı uyarıyorum! Buna bir son vermemiz lazım.''

Adnan Öztürk: "Mali olarak iyi yönetim sergileyemezseniz sportif olarak da başarılı olamazsınız."

Adnan Öztürk: "Zaten bizim olan stadın üst hakkını 6 sene sonra aldık. Dursun Özbek'i tebrik ederim. Ankara ile uğraşmak zordur." (NTV Spor)

Adnan Öztürk: "Sabahtan akşama kadar tekrarladığım şey, bu kadar harcamayla yaşamaya devam edeemeyeceğimizdi."

Adnan Öztürk: "Son 3 senedir yaşadıklarımız eski Yeşilçam filmleri gibi oldu ama şu an'da iyiyim çok şükür."

Adnan Öztürk: Böyle devam ederse 10 sene içinde Galatasaray'a 10 tane Riva yetmez

Adnan Öztürk: "Biz yeni stattan gelen loca paralarıyla şirketleri birleştirmek yerine transferlere para harcadık."

Adnan Öztürk: "Hisse senedi satma şansımız vardı, sattık çar çur etik."

Adnan Öztürk : ''Galatasaray genel kurulun malı değildir. Galatasaray Türkiye'nin ve taraftarındır.''

Adnan Öztürk: 2016 yılında 77 milyon TL'lik forma satılmış. Ama biz bu satıştan 10 milyon TL zarar elde etmişiz

Adnan Öztürk : ''Galatasaray otelcilik, gayrimenkul veya inşaat firması değil!''

Adnan Öztürk: "Taçspor'u aldık, bayrağımızı diktik. 8m $ verdik %51 hissesine."

Adnan Öztürk: "Sonra bakıyorum, biz bu parayı işleten firmaya vermişiz."

Adnan Öztürk: "Kaptan yok, dümen bozuk ama spor salonu yapıyoruz."

Adnan Öztürk: Galatasaray Türkiye'nin en iyi kadrosuna sahip ama daha güneş yeni açıyor kaç puan fark yemişiz.

Adnan Öztürk: "Ataşehir'deki salona Fenerbahçe'nin salonunu yapan firma Fenerbahçe'ye vermek istedi, Fenerbahçe almadı."

Adnan Öztürk: "Çünkü her sene maliyeti var oranın. Niye alsınlar?"

Adnan Öztürk: "Cumartesi yeni salonu alkışlayalım ama bu salon nereden baksan 100m $'dan aşağı çıkmayacak."

Adnan Öztürk: "Dursun başkan çok iyi niyetli, bir şey yapmak istiyor ama dağıldı. Normaldir. Çünkü yol haritası yok."

Adnan Öztürk: "Maddi zorluk içindeyken bile zengin gibi yaşamanın hiçbir anlamı yok."

Adnan Öztürk: "Forma sponsoru bulurken bile ne kadar zorlandık, salon inşaatı için sponsor aranıyor."

Geri
Üst Alt