Adnan Öztürk

Adnan Öztürk: "Toplasanız 1 saat top oynamamış adamları 100m TL'ye transfer ederseniz, bunun açıklaması yok."

Adnan Öztürk: "Tribünde otururken bu futbolcu kardeşlerimizin ismini duyduğumda bile içim fena oluyor."

Adnan Öztürk: Galatasaray, UEFA'dan normal şartlarda bu bilançoyla cezayı yer

Güzel konuşuyosun da Galatasaray'ı kurtarmak için adaylığını koy o zaman

Adnan Öztürk: "Önümüzdeki en büyük tehlike, Galatasaraylılık düşüncesinde olan tahribattır. Takım ruhudur."

Adnan Öztürk: "Şimdi birkaç aydır maaş alamıyorlar ama, bizim takımımız zamanında 6 ay maaş alamamıştı fakat şampiyon olmuştu."

Adnan Öztürk: Galatasaray ceza almayacak gibi. Dursun Özbek gidip geliyor.

Adnan Öztürk: "Galatasaray Spor Kulübü'nün her sene 200m $ geliri vardır. CL'ye giderseniz 250 olur."

Adnan Öztürk: "Bizim Galatasaraylılar olarak kamuoyuna gerçekleri paylaşmamız lazım ki insanlarla bir olalım, bütün olalım."

Adnan Öztürk: Ünal Aysal'ın açıklamalarından başkanlık için bir eğilim hissediyorum
.

Adnan Öztürk: "Galatasaray'da gerçeklerin konuşulacağı bir toplantıya ihtiyacımız var."

Adnan Öztürk: "Mesele Aysal, Süren, Özbek meselesi değil. Birlikte kulübü kaldırmamız lazım. Gidişatımız gidişat değil."

Adnan Öztürk: "Atatürkçü gençler yetiştirmek, sporcu yetiştirmek Galatasaray'ın tüzüğünde 1 numaralı madde."

Adnan Öztürk: "Benim içim bayan basketbol milli takımı önemli. Oraya kaç sporcu yetiştiriyoruz ona bakarım."

Adnan Öztürk : ''Bu istifaların seçim getireceğini sanmıyorum. Dursun Özbek seçime gitmeyecektir.''

Adnan Öztürk: "2018 seçimlerinde aday olabilirim."

Genç alıp genç oynatırım diyo da o sistem burda işlemiyo.

Üst üste mağlubiyetler, başarısızlık durumunda taraftar güncel başarı istiyo bunu her seferinde görüyoruz.

Adnan Öztürk: Ben bu camiada bana ne zaman görev düşerse yaparım. Önce ülkem, sonra ailem sonra Galatasaray'dır benim sıralamam.

Bu Adnan da sadece konusur ama icraat sifir.
Madem herseyi cok iyi biliyorsun cik aday ol ve secime gir.

iyi, hoş, genel olarak her taraftarın düşüncelerini yansıttı bu yarım saat içerisinde ama sadece konuşma var. icraat kısmında bir şey göremedim ben. konuşmalarından anladığım kadarıyla demek istediği şey ''özbek benim abimdir, yakın dostumdur, iyi niyetli bir Galatasaraylıdır amma velakin Galatasaray'ı bu zor şartlarda yönetmek ona 1 gömlek büyük gelmiştir. daha önceki genel kurulda özbek'e tam yetki verdik, o da gitti riva'dır florya'dır anlaşmalar yaptı devlet ile. bu anlaşmaların içeriğini özbek harici kimse bilmiyor. bu sebeple bu mali kurulda ibra edeceğim kendisini. kalan 1 senesinde de oturalım Galatasaray'ın büyükleri olarak bir yol haritası çizelim. özbek de bu haritaya uymaya çalışsın. 2018 mayıs'ta da gerekirse başkanlığa aday olurum.''

şahsen ben tatmin olmadım bu konuşmalardan. sorun olduğunu görüyorsak o sorunu biran önce çözmemiz gerek. bu sorun aynı şekilde devam ettiğinde 1 senemizi daha çöpe atmış olacağız. 20 milyonu 1 saat oynamayacak oyunculara harcadık dedi yayın boyunca. işte önümüzdeki sene daha niceleri katılacak gene başarı sıfır olacak. ondan sonraki sene de anca bunları temizlemeye uğraşacaz yani kısacası öztürk'ün mantığıyla hareket edersek 2 sene daha bu takıma gün yüzü yok

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt