Yahya Sefa Ekinci
Sarı Üye
- 19 Ağustos 2010
- 346
- 0
- 1.126
Cevap: Adnan Polat % 100 Futbol'da | Sona Erdi
+1905
yandaş fb medyasının inadına ADNAN POLAT ..
+1905
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yandaş fb medyasının inadına ADNAN POLAT ..
Sorma dili tutuldu. Adnan Polat'ta habire laf soktu, adamcağıza... Ama yine de 4ever Rıdvan başkan!![]()
Yok yok sen harbiden art niyetlisin.Rijkaard neden 30 maç oynamadığını gelenlere sorun demiş.Bizimkilerde sorunca kem küm edip kıvırmış menajerler.Bunun üzerine bizimkiler kiralama bedeli olarak 300 bin dolar verelim,beğenirsek 1 m dolar daha veriririz demiş.Bunu 10 yaşındaki bir çocuğa anlatsalar tek seferde anlar heralde.
ntv en f5 yanlisi medya degilmiydi?
ne oldu
nontvspor
Adnan Polat sadece şans falan demedi be Serdar, kusura bakma da cımbızla çekme şimdi. Adam herşey var, işin içinde şans da var, ben şansın da yaver gitmediğini düşünüyorum dedi. Rıdvan da sonuçta o programın yorumcusu "sözde" kendi düşüncesini söyledi. Öyle uzun bir tartışma da olmadı. Polat da o senin görüşün, ben böyle düşünüyorum deyip attı. Rıdvan da saygı duyuyorum demek zorunda kaldı. Ben uğraşıp Rıdvan'ın ağzından "şans" dediği videoları bulacağım, şans lafını kullandığına da eminim.Orada sırf Fenerlilere yaranmak için karşı çıkma ihtiyacı hissetti.
Önce Galatasaray belli bir miktar para vermeyi kabul ediyor değil mi renkdaş? Ediyor. Menajer kakalamaya çalıştığı bu oyuncunun değerinin niye arttırsın son günde? Gerard değil bu ve taliplisi yok. Menajeri bize mahkum. Buna nasıl inanayım ben şimdi?
O yüzden mi medyaya çıktı salladı Galatasaray'a Prekazi.. Bu kin neden..kronolojik sıraya göre gidelim. NTV maç verirken prekazi jovanovic deyip durdu maç boyunca, maçtan sonra cd vercem falan dedi, cd verdi, sonra anlaşma olmayınca salladı başkana..Bunu naıl açıklarsın ?
illaki klüpten gitmesi gereken varsa yiğit şardan dır.
Rijkaard ile ilgili şüpheleriniz var mı?
"Nisan ayında Rijkaard'a iki sene daha sözleşme uzatmayı teklif ettim. Ama Rijkaard bana önce kazandığım parayı haketmek istiyorum, daha sonra bu konuyu konuşalım dedi. Sezon sonunda her ne olursa olsu, Rijkaard ile sözleşmemizi uzatacağız."
Adnan Polat zeki adam. 4 yılda 30 maç oynamış, kuşkulandık almadık demiyor da(aslında dedi de anlayana) menajer para istedi almadık diyor. Bilmiyor muydunuz menajerin hava parası alacağını? Biliyordunuz. Adnan Sezgin gibi adam zaten kendisi bu işlerin uzmanı. Eee o zaman niye İstanbul'a çağırıyorsunuz sözleşme imzalamak için? Adamı ya alırsın ya almazsın kardeşim. Sen adamı İstanbul'a getirtip sonra menajerin alıcağı para yüzünden ortada bırakıyorsan olmaz.
Ayrıca Prekazi'ye yapılanlara ne demeli? Adam diyor beni hiç aramadılar, sormadılar, bizi paçavra gibi attılar. Otelde telefon bekledik ne arayan oldu ne soran. Bunlara açıklık getirmedi sayın Adnan Polat.
tek kızdığım konu, "rakip kim olur "deyince "fener" demesi "bizim rakibimiz kendimiz diyemiyor" bir türlü :S
Rijkaard ve kalecilerle iligi sözleri hoşuma gitti.ne olursa olsun Rijkaard la yola devam.kalecilerede güveniyoruz
Valla onlara görede oyuncuyu çağırdık ve transferin son günü bunlar bize muhtaçlar demişlerdir.
sen kaç dil bilyosun güntekin dedi ya.yarıldım orda resmen.güntekin afalladı birden.ee şeyy..türkçe tabiki dedi.sonra ingilizce italyan az biraz ispanyolca felan bişi dedi..sıktı orda bence biraz.en fazla ing dir bence![]()
bazılarımız başkan polata öyle hitap ediyorda. kusura bakma ama benim için g.saray başkanı her şeyin üstündedir.
not:hitap şeklini onaylamıyorum ama aynı tepkini adnan polat içinde bekliyyorum.
Sonuçta oyuncuya karşı mahçup olmuş oldu. Herkes sinirlenir bu duruma.
bu ilk degil utku, ben ne dedigimi biliyorum
gecen hafta bir kerede top birine carpip rakip kaleye girsin dedi, hatirliyormusun? bak nasil yorum yapmisim o zaman
sana soruyorum, o sans dedigii sey fenerin 2 sampiyonluguna malolmadimi?
YAKISMAZ basarisizligi sansa baglayip durmak
bir degil iki degil
dedigim gibi siz inanmak isteyip inaniyorsunuz
ben inanmak istemiyorum ve inanmiyorum
yorumlarimida yaziyorum biraz sinirli bir sekilde
insua transferi tam bir komedi
anlattigina gore liverpool teknik direktoru gecen hafta degismis![]()