Adnan Polat % 100 Futbol'da Önemli Açıklamalarda Bulundu

Cevap: Adnan Polat % 100 Futbol'da | Sona Erdi

Yok yok sen harbiden art niyetlisin.Rijkaard neden 30 maç oynamadığını gelenlere sorun demiş.Bizimkilerde sorunca kem küm edip kıvırmış menajerler.Bunun üzerine bizimkiler kiralama bedeli olarak 300 bin dolar verelim,beğenirsek 1 m dolar daha veriririz demiş.Bunu 10 yaşındaki bir çocuğa anlatsalar tek seferde anlar heralde.

anlamak islerine gelmiyor hocam.. Adnan baskan cok boyle taraftara..

ntv en f5 yanlisi medya degilmiydi?

ne oldu

nontvspor

şu an çıkılabilecek tek kanal o maalesef.Adamları kendi evinde dağıttık.ntvspor delikanlıysa reytingleri açıklasın.ben mail attım ntvspora siz de atın.Oturduğunuz yerden konuşarak değil biraz icraat yaparak Galatasaray lı olun.

Adnan Polat sadece şans falan demedi be Serdar, kusura bakma da cımbızla çekme şimdi. Adam herşey var, işin içinde şans da var, ben şansın da yaver gitmediğini düşünüyorum dedi. Rıdvan da sonuçta o programın yorumcusu "sözde" kendi düşüncesini söyledi. Öyle uzun bir tartışma da olmadı. Polat da o senin görüşün, ben böyle düşünüyorum deyip attı. Rıdvan da saygı duyuyorum demek zorunda kaldı. Ben uğraşıp Rıdvan'ın ağzından "şans" dediği videoları bulacağım, şans lafını kullandığına da eminim. :) Orada sırf Fenerlilere yaranmak için karşı çıkma ihtiyacı hissetti.

bu ilk degil utku, ben ne dedigimi biliyorum

gecen hafta bir kerede top birine carpip rakip kaleye girsin dedi, hatirliyormusun? bak nasil yorum yapmisim o zaman

sana soruyorum, o sans dedigii sey fenerin 2 sampiyonluguna malolmadimi?

YAKISMAZ basarisizligi sansa baglayip durmak

bir degil iki degil

dedigim gibi siz inanmak isteyip inaniyorsunuz

ben inanmak istemiyorum ve inanmiyorum

yorumlarimida yaziyorum biraz sinirli bir sekilde

insua transferi tam bir komedi

anlattigina gore liverpool teknik direktoru gecen hafta degismis:)

Önce Galatasaray belli bir miktar para vermeyi kabul ediyor değil mi renkdaş? Ediyor. Menajer kakalamaya çalıştığı bu oyuncunun değerinin niye arttırsın son günde? Gerard değil bu ve taliplisi yok. Menajeri bize mahkum. Buna nasıl inanayım ben şimdi?

Valla onlara görede oyuncuyu çağırdık ve transferin son günü bunlar bize muhtaçlar demişlerdir.

O yüzden mi medyaya çıktı salladı Galatasaray'a Prekazi.. Bu kin neden..kronolojik sıraya göre gidelim. NTV maç verirken prekazi jovanovic deyip durdu maç boyunca, maçtan sonra cd vercem falan dedi, cd verdi, sonra anlaşma olmayınca salladı başkana..Bunu naıl açıklarsın ?

Sonuçta oyuncuya karşı mahçup olmuş oldu. Herkes sinirlenir bu duruma.

Cevap: Adnan Polat % 100 Futbol'da Önemli Açıklamada Bulundu

jovanoviç olayını detaylı bir şekilde adnan başkanın açıklaması ve bizimde olayı dahada açmamıza rağmen birilerinin inat etmesi kafamda farklı şeylerin canlanmasına neden oluyor hayırlısı

illaki klüpten gitmesi gereken varsa yiğit şardan dır.

Kesinlikle adam baskanı yiyip bitiriyor resmen gizliden baskanın altını oyuyor baskanlığa oynuyor...Kendisinden çok sey beklıyordum reklam ve medya konusunda ama çok ters etki yapmaya basladı

Rijkaard ile ilgili şüpheleriniz var mı?

"Nisan ayında Rijkaard'a iki sene daha sözleşme uzatmayı teklif ettim. Ama Rijkaard bana önce kazandığım parayı haketmek istiyorum, daha sonra bu konuyu konuşalım dedi. Sezon sonunda her ne olursa olsu, Rijkaard ile sözleşmemizi uzatacağız."

Ooo süper :D

Adnan Polat zeki adam. 4 yılda 30 maç oynamış, kuşkulandık almadık demiyor da(aslında dedi de anlayana) menajer para istedi almadık diyor. Bilmiyor muydunuz menajerin hava parası alacağını? Biliyordunuz. Adnan Sezgin gibi adam zaten kendisi bu işlerin uzmanı. Eee o zaman niye İstanbul'a çağırıyorsunuz sözleşme imzalamak için? Adamı ya alırsın ya almazsın kardeşim. Sen adamı İstanbul'a getirtip sonra menajerin alıcağı para yüzünden ortada bırakıyorsan olmaz.

Ayrıca Prekazi'ye yapılanlara ne demeli? Adam diyor beni hiç aramadılar, sormadılar, bizi paçavra gibi attılar. Otelde telefon bekledik ne arayan oldu ne soran. Bunlara açıklık getirmedi sayın Adnan Polat.

Prekazi ne dediyse dedi. Rijkaard demiş ki "Oyuncu iyi, ama böyle az maç oynama durumu var, sebebini öğrenmek lazım." Bunun üzerine Adnan Polat da çağırmış görüşelim diye. Prekazi ben görüşmeye karışmam demiş. Menajerler ile görüşmüşüz, adamların oyuncunun oynamaması konusundaki açıklaması tatmin etmediği için opsiyonlu kiralama teklif etmişiz, o konuda fiyatta bence makul bir teklif yapmamıza rağmen anlaşamamışız, olay bitmiş. Bundan sonra neden paçavra bilmemne durumu olsun ki, getir görüşelim demişiz, görüşmüşüz. Ayrıca zaten biz çağırmadan önce oyuncunun bonservisi elindeymiş Adnan Polat'ın dediğine göre. Daha önce de dediğim gibi burada tek çelişki resmi sitedeki açıklamanın doğru olmaması.

tek kızdığım konu, "rakip kim olur "deyince "fener" demesi "bizim rakibimiz kendimiz diyemiyor" bir türlü :S

Rijkaard ve kalecilerle iligi sözleri hoşuma gitti.ne olursa olsun Rijkaard la yola devam.kalecilerede güveniyoruz

bende rıdvan ın , başkan en çok taraftar bizde dediğinde itiraz eder gibi olmasına çok çok sinirlendim, sen kimsin koskoca başkana karşı çıkmaya çalışan........ bunlarda herzaman aşağılık komplexi oluyor her yerde,en yakın arkadaşım fenerli olsa bile hepsinde komplex var.......inadına EN BÜYÜK GALATASARAY.....

Tek dileğim şu para konusundan çok düzlüğe çıkmak ozaman transferden tutun forma satışında her sey de ama herseyde en önde olacağız ve ben inanıyorumki parasal anlamda çok güçlü olsak bu ülkeye robinho,ronaldinho gibileri sadece bize gelir.........

sen kaç dil bilyosun güntekin dedi ya.yarıldım orda resmen.güntekin afalladı birden.ee şeyy..türkçe tabiki dedi.sonra ingilizce italyan az biraz ispanyolca felan bişi dedi..sıktı orda bence biraz.en fazla ing dir bence :)

Sanırım Güntekin o dilleri gerçekten biliyor.

bazılarımız başkan polata öyle hitap ediyorda. kusura bakma ama benim için g.saray başkanı her şeyin üstündedir.

not:hitap şeklini onaylamıyorum ama aynı tepkini adnan polat içinde bekliyyorum.

olur başgannnnn.:tiphat::tiphat:

benim de görüntülerimi kesip montajlayın 20 milyona kapak atarım avrupaya.. :D

bu ilk degil utku, ben ne dedigimi biliyorum

gecen hafta bir kerede top birine carpip rakip kaleye girsin dedi, hatirliyormusun? bak nasil yorum yapmisim o zaman

sana soruyorum, o sans dedigii sey fenerin 2 sampiyonluguna malolmadimi?

YAKISMAZ basarisizligi sansa baglayip durmak

bir degil iki degil

dedigim gibi siz inanmak isteyip inaniyorsunuz

ben inanmak istemiyorum ve inanmiyorum

yorumlarimida yaziyorum biraz sinirli bir sekilde

insua transferi tam bir komedi

anlattigina gore liverpool teknik direktoru gecen hafta degismis:)

sen amerika'da kala kala Türkçe'yi unutmuşsun. bence biraz Türkçe'de pratik yap sonra tekrar Türk kanallarını izlemeye başla :)

adam 2 aydır insua için görüşüyoruz dedi ve o zmn yeni değişmişti liverpool un t. direktörü dedi

Geri
Üst Alt