Adnan Polat % 100 Futbol'da Önemli Açıklamalarda Bulundu

Cevap: Adnan Polat % 100 Futbol'da Önemli Açıklamalarda Bulundu

Konu artık Prekazi den çıkmışken böyle açıklamalar yapması gerçekten şaşırtıcı veya yanlış anlaşılmalar oldu.

Cevap: Adnan Polat % 100 Futbol'da | Sona Erdi

Arkadasim, Gs resmi sitesindeki aciklama Branislav Jovanovic hakkindaydi..

Prekazi'nin getirdigi ve Galatasarayin gorustugu oyuncu Marko Jovanavic.

Umarim simdi neyin dogru ve yalan oldugunu daha iyi anlamisindir.

al bbide burdan yak :) adam daha ilk mesajında galayena geliyor :D

Radyo sporda söylediği şey; Eğer 10 milyon Euro olsaydı alırlardı. Çok büyük terbiyesizlik yaptılar. Adnan Sezgin kendi işi içinde olmadığı için istemedi ve transferi bozdu. Bir daha asla Galatasaray’a yardım etmem.”

Başkan ne dedi ? Menajerleri bize oyun oynamaya çalıştı ortada ne var çelişki değil mi ? Peki ortada hala çelişki varken ?

Çıkıp da Adnan Polat herkesi harcadı demek ne kadar doğru ? Her çağırılan oyuncu alınacak diye bir kural var mı ? Prekazi İstanbul'a geldiyse ve bu transfer menajer oyunu yüzünden olmadıysa Prekazi gönülden bağlı olduğu Galatasaray'a yardım etmem bir daha demek konusunda haklı mı ? Olayın boyutunu bilmiyoruz olanları adam akıllı bilmiyoruz ve sallıyoruz.

Onu geçiyorum Prekazi'ye laf ediyorsunuz hop diyen adamların Adnan Polat'a etmedikleri laf yok. Bu ne perhiz ne lahana turşusu.

Özgür lafım sana değil genele bu arada.

Arkadaşlar, öncelikle sakin olun.

Mustafa hocam, gözünü seveyim bir daha Branislav & Marko olayına girme. :) Biz o konuya bir kere girdik, hala o konuya giren çoğu arkadaş foruma mesaj atamıyor. Şizofren oluyorduk neredeyse. :)

Galatasaray taraftarı içten bölünmüş. Bizde kulüpten başarı bekliyoruz.

Ne olduğu belli olmayan oyuncu ve çakal menajeri için mi bu olaylar?

arkadaşlar bırkın Prekazi işini artık ne olmuşsa olmuş.Siz asıl başkanımıza yapılan terbiyesizlikleri görmezden geliyorsunuz.Asıl sorun F.Altaylı , H.Uluç ve A.Çakar.Adamlar resmen G.S başkanına meydan okudu ve başkanımız arslanlar gibi çıktı cevabını verdi.Hatta G.Onay reklama girdi mecburen.Çünkü başkan daha da anlatacaktı hatta reklam dönüşü kapatalım bu konuyu dediler.Kapattılar ama Adnan Başkan her türlü cevabını verdi.Dahası onların tehtit etmeye çalıştıkları konuyu açıkça orda dile getirdi.Siz hala Jovanoviçin peşine düşmüşsünüz.

en güzel sözleri.beşiktaş hakkında oldu.adeta küçümsedi beşiktaşı.fenerbahçenin en büyük rakibimiz oldugunu tekrarladı.

Başkan ne dedi ? Menajerleri bize oyun oynamaya çalıştı ortada ne var çelişki değil mi ? Peki ortada hala çelişki varken ?

Çıkıp da Adnan Polat herkesi harcadı demek ne kadar doğru ? Her çağırılan oyuncu alınacak diye bir kural var mı ? Prekazi İstanbul'a geldiyse ve bu transfer menajer oyunu yüzünden olmadıysa Prekazi gönülden bağlı olduğu Galatasaray'a yardım etmem bir daha demek konusunda haklı mı ? Olayın boyutunu bilmiyoruz olanları adam akıllı bilmiyoruz ve sallıyoruz.

Onu geçiyorum Prekazi'ye laf ediyorsunuz hop diyen adamların Adnan Polat'a etmedikleri laf yok. Bu ne perhiz ne lahana turşusu.

Olayın boyutu belli, Prekazinin getirdiği menejerler, Galatasaraydan para koparmaya çalıştı, Galatasaray oyuncuyu almayınca, Prekazi Adnan Sezgine terbiyesiz dedi, Galatasaray'a yardım etmem dedi, Adnan Polat beni arasın özür dilesin dedi.

Burda suçlu Adnan Polat mı ?

daha ilk mesajında yanlış bilgi vermeyi başarmıssın tebrikler. transfermarkt.de den red belgrad ın kadrosuna gir 25 yaşındaki orta saha oyuncusu marko muymuş branislav mıymış bi bak hadi bi zahmet :)

Olayın boyutu belli, Prekazinin getirdiği menejerler, Galatasaraydan para koparmaya çalıştı, Galatasaray oyuncuyu almayınca, Prekazi Adnan Sezgine terbiyesiz dedi, Galatasaray'a yardım etmem dedi, Adnan Polat beni arasın özür dilesin dedi.

Bana göre de olaylar bu yönde gelişti ama hala emin olmadığım için susuyorum ama şundan eminim.

Her ne olursa olsun Prekazi çıkıp da "Bir daha Galatasaray'a yardım etmem." dememeliydi. Eğer bu açıklamayı yapmışsa talihsizliktir bana göre.

bu ilk degil utku, ben ne dedigimi biliyorum

gecen hafta bir kerede top birine carpip rakip kaleye girsin dedi, hatirliyormusun? bak nasil yorum yapmisim o zaman

sana soruyorum, o sans dedigii sey fenerin 2 sampiyonluguna malolmadimi?

YAKISMAZ basarisizligi sansa baglayip durmak

bir degil iki degil

dedigim gibi siz inanmak isteyip inaniyorsunuz

ben inanmak istemiyorum ve inanmiyorum

yorumlarimida yaziyorum biraz sinirli bir sekilde

insua transferi tam bir komedi

anlattigina gore liverpool teknik direktoru gecen hafta degismis:)

Adam şanssızlığı tek sebep olarak söylemedi ki diyorum ben de. Ne var ki bunu söylemesinde, neden yakışmasın? Adam dese "Vallaha biz herşeyi doğru yaptık ama şanssızlık eseri olmadı" o zaman "yakışmaz" anlarım da, adam "Sorumlu ben, futboldan sorumlu yöneticiler, teknik kadrodur, hatalarımız olmuştur ancak şans da hiç yanımızda olmadı" diyor, gayet samimi bir şekilde. Fenerbahçe de şanssızlıklar yaşamış olabilir, o da mümkün. O buna karşı birşey söylemiyor ki.

Liverpool teknik direktörü için de "Geçen hafta değişmiş" demedi. Biz onu aylar öncedir istiyoruz ancak eski teknik direktör zaten bırakmıyordu, yenisi de önce bırakmak istememiş, bir süre izlemek karar vermek istemiş ancak eskiden ilişkileri varmış adamla, uzun süre uğraşıp anca ikna etmişler. Biraz da bu İngiltere'de 25 kişilik kadro sınırı çıkınca daha kolaylaşmış.

arkadaşlar bırkın Prekazi işini artık ne olmuşsa olmuş.Siz asıl başkanımıza yapılan terbiyesizlikleri görmezden geliyorsunuz.Asıl sorun F.Altaylı , H.Uluç ve A.Çakar.Adamlar resmen G.S başkanına meydan okudu ve başkanımız arslanlar gibi çıktı cevabını verdi.Hatta G.Onay reklama girdi mecburen.Çünkü başkan daha da anlatacaktı hatta reklam dönüşü kapatalım bu konuyu dediler.Kapattılar ama Adnan Başkan her türlü cevabını verdi.Dahası onların tehtit etmeye çalıştıkları konuyu açıkça orda dile getirdi.Siz hala Jovanoviçin peşine düşmüşsünüz

Bana göre de olaylar bu yönde gelişti ama hala emin olmadığım için susuyorum ama şundan eminim.

Her ne olursa olsun Prekazi çıkıp da "Bir daha Galatasaray'a yardım etmem." dememeliydi. Eğer bu açıklamayı yapmışsa talihsizliktir bana göre.

Yalnız Adnan Polat, Prekazi olayında hiç Adnan Sezgin'den bahsetmedi. :o

Talihsizlikten öte, ne kadar sevmesem de bir Galatasaray yöneticisine bir transfer yüzünden terbiyesiz diyorsa, bence kendisi terbiyesizdir.

bazı şeylere son noktayı koyar heralde ağzına sağlık rendas tesekkurler

Başkan zaten Bjk yi büyük olarak görmüyor ki :D

Orada da çok güzel bir cevap verdi Başkanımız.Beşiktaş deseydi fener medyası yok efendim Adnan Polat feneri rakibi olarak görmüyor diye fenere gaz verrdi.Beşiktaş zaten şimdi gündemde.

arkadaşlar bırkın Prekazi işini artık ne olmuşsa olmuş.Siz asıl başkanımıza yapılan terbiyesizlikleri görmezden geliyorsunuz.Asıl sorun F.Altaylı , H.Uluç ve A.Çakar.Adamlar resmen G.S başkanına meydan okudu ve başkanımız arslanlar gibi çıktı cevabını verdi.Hatta G.Onay reklama girdi mecburen.Çünkü başkan daha da anlatacaktı hatta reklam dönüşü kapatalım bu konuyu dediler.Kapattılar ama Adnan Başkan her türlü cevabını verdi.Dahası onların tehtit etmeye çalıştıkları konuyu açıkça orda dile getirdi.Siz hala Jovanoviçin peşine düşmüşsünüz

Haklısınız. Adamlar sözde Galatasaraylılar. Çok zarar veriyorlar kulübe ve itibarına.

daha ilk mesajında yanlış bilgi vermeyi başarmıssın tebrikler. transfermarkt.de den red belgrad ın kadrosuna gir 25 yaşındaki orta saha oyuncusu marko muymuş branislav mıymış bi bak hadi bi zahmet :)

Bendende sana tavsiyem Fk partizanin RESMI sitesine gir ve 13 numaradaki oyuncunun ismine bak :)

Geri
Üst Alt