Cevap: Adnan Polat % 100 Futbol'da Önemli Açıklamada Bulundu
Menejerler oyuncunun kazancı üzerinden komisyon almazlar mı? Mantıklı olan budur. Eğer adam kendi cebine açıktan para istemişse, kulübün bunu reddetmesi kadar doğal bir durum yok. Ayrıca bonservisi elinde olan bir oyuncuya 300.000 önermişiz, onlar 500.000 demişler, uymamış almamışız, olamaz mı, olabilir? Görüşme yapmak için İstanbul'a çağırmamız da yadırganacak bir durum değil, üstelik görüşme yapılmış.
Aklıma gelen başka bir senaryo menejerlar durumu Prekazi'ye yansıtırken farklı yansıtmış da olabilirler. Adnan Polat televizyon ekranına çıkıp böyle bir konuda yalan söyler mi, hiç ihtimal vermiyorum. Söylediklerini doğru kabul ederek başkana hak veriyorum ben.
Ha bu arada Adnan Polat Prekazi'ye laf söylemedi zaten, o aradan çekildi dedi. Ama benim bildiğim bu işler pek öyle dönmez, muhakkak görünmeyen kalemlerden arka yollardan bir miktar para ödenir, ödenir ki başka futbolcuları takip etmeye devam etsin diye. Tabi A.Ş olarak bunu televizyon ekranlarında söyleyemezsiniz
Bu gece yormayın kendinizi, f7 medyası yarın Prekazi'yi bulur konuşur, bakalım oradan nasıl bir yanıt gelecek?