Adnan Polat % 100 Futbol'da Önemli Açıklamalarda Bulundu

Cevap: Adnan Polat % 100 Futbol'da Önemli Açıklamalarda Bulundu

Adnan Polat akıllı adam. Kendini zorda bırakacak bir şey zaten söylemez, her şeyi kılıfına uydurur bir şekilde. Kafanızı yormayın siz.

Adnan Polat; Prekazi Jovanovic ile gorustugumuzde ekonomik kismina karismadi dedi. madem oyle bizde menajerlerle oyle veya boyle anlasamadik.. bu duruma karismayan Prekazi neden cikip yonetime salladiki oyleyse? bence Adnan baskan degil Prekazi bu iste dogrulari soylemiyor gibi geldi.

ya şu olayı doğru anlayanların çıkması ne kadar güzel. Serdar_Burak gibileri çileden çıkarıo çünkü :)

Anlarmısınız bilmiyorum ama...

VATAN'ım Herşeyden önce gelir...

Ağzımızdan çıkan sözlere dikkat edelim...

Parayla satın almadık Memleketimizi...

Sezon sonu ne olursa olsun Rijkaard 'ın arkasında duracağım ve Nisan 'da sözleşme imzalatacağım diye Adnan Polat 'a gözü kapalı inanan var mı? Çünkü Galatasaray Başkanı yalan söylemez?

var mı cevap verecek olan? Herkes tereddütlü.

Adamın üstüne çullanırsa, ayağını kaydıran medya durmazsa olur. Rijkaard gitmezse sorumlusu kendisi olur kendisi gider. Bu durumda ne yapmak lazım. Türkiye şartlarıyle yeni mi yüzleşiyoruz acaba?

herhalde rijkaard ofansif orta saha istemiş sadece 3 seçenek varmış ilk tercih misimovic ikinci emana üçüncü ibricic bizde ilk tercihini almışız böyle tahmin ediyorum .

Cevap: Adnan Polat % 100 Futbol'da | Sona Erdi

diegoyu alamasalardi, senin tek transferin jovanovic olsaydi

kewell cingene pazarligimizi kabul etmeseydi

insua surprizi gerceklesmeseydi

o zman gorurdum burada konusurken sizi

planli transferlermis

guldurmeyin beni, evet telefonda konusup arastirip bos yere polemik yaratmasalardi

sanki benim basimin altindan cikti bu rezillik

1. Polat Misimovic olmasaydı b ve c planları hazırdı dedi. Demek ki, Misimovic olmasaydı sadece Jovanovic'e kalmayacaktık.

2. Biz Prekazi'ye güvenmişiz, üstüne Rijkaard'da cd'den de olsa beğenince 4 yılda 30 maç oynamasına rağmen hem bunun sebebini öğrenmek, hem de fiyat pazarlığı yapmak için çağırmışız İstanbul'a. Çağırdığımızda adam zaten serbestmiş. Adamlar 4 yılda 30 maç oynamasını yeterli şekilde açıklayamayınca biz de buna rağmen Prekazi'nin referansından yola çıkarak kiralık+opsiyon önermişiz, ki menajere açıktan para ödeme de dahil buna. Adamlar teklifimizi kabul etmemiş. 1,5m istemiş. 500.00 şimdi, 1.000.000 sene sonu bonservis alınırken. Biz de kabul etmemişiz. Olay bu, araştırılacak birşey yok çağırmadan evvel daha fazla. Bunlar yüzyüze görüşülmesi gereken şeyler.

Hakan Şükür falan gelirse elimden gelen protestoyu yaparım.

Oruç tutturur adamlara zorla.

Daha neler ya dhaa neler bukadr olmaz lutfen kendınıze gelın artık bunlar nasıl itamlar offf benım taraftrımoffff

tabi ki daha önce gelir.bunun tersini düşünen haindir. ben sadece başbakan için söyledim. başbakan türkiye mi hayır. bu ülke bizimdir. hem herkesin siyasi görüşüde vardır.......

vatana laf diyen yok renkdaş haşa ... bazı arkadaşlar tayyip denmesine kızıyor büyük terbiyesizlik diyor nasıl hitap edersin ağzına alırsın diyor. ama Galatasaray kulübü başkanına adnan deyince susuveriyor.. bende diyorumki HANİ GALATASARAY TÜRKİYE'dir LAFINIZ ?

Cevap: Adnan Polat % 100 Futbol'da Önemli Açıklamada Bulundu

Menejerler oyuncunun kazancı üzerinden komisyon almazlar mı? Mantıklı olan budur. Eğer adam kendi cebine açıktan para istemişse, kulübün bunu reddetmesi kadar doğal bir durum yok. Ayrıca bonservisi elinde olan bir oyuncuya 300.000 önermişiz, onlar 500.000 demişler, uymamış almamışız, olamaz mı, olabilir? Görüşme yapmak için İstanbul'a çağırmamız da yadırganacak bir durum değil, üstelik görüşme yapılmış.

Aklıma gelen başka bir senaryo menejerlar durumu Prekazi'ye yansıtırken farklı yansıtmış da olabilirler. Adnan Polat televizyon ekranına çıkıp böyle bir konuda yalan söyler mi, hiç ihtimal vermiyorum. Söylediklerini doğru kabul ederek başkana hak veriyorum ben.

Ha bu arada Adnan Polat Prekazi'ye laf söylemedi zaten, o aradan çekildi dedi. Ama benim bildiğim bu işler pek öyle dönmez, muhakkak görünmeyen kalemlerden arka yollardan bir miktar para ödenir, ödenir ki başka futbolcuları takip etmeye devam etsin diye. Tabi A.Ş olarak bunu televizyon ekranlarında söyleyemezsiniz :)

Bu gece yormayın kendinizi, f7 medyası yarın Prekazi'yi bulur konuşur, bakalım oradan nasıl bir yanıt gelecek?

Konuşmayım konuşmayım diyorum ama, Başbakanlar gelip geçicidir. Vatan kalıcıdır. Vatana kimse laf atmıyor. Padişahlık sistemi yok sonuçta.

Adamın üstüne çullanırsa, ayağını kaydıran medya durmazsa olur. Rijkaard gitmezse sorumlusu kendisi olur kendisi gider. Bu durumda ne yapmak lazım. Türkiye şartlarıyle yeni mi yüzleşiyoruz acaba?

Kusura bakma ama boş laf bunlar. :) Medya adama çullanacak. Zaten arkasında durmak çullanmaya karşı olur.

Geri
Üst Alt