Cevap: Adnan Polat % 100 Futbol'da | Başladı
4 transfer gafı çok büyük gaf oldu be başkan !
Transfer konusund olaylar anlattığı gibi geliştiyse diyecek söz yok, ancak ben bu şekilde oluştuğunu zannetmiyorum transferin. Adnan Polat anlatmak istediği gibi anlattı bence, toz pembe bir tablo.
"Rijkaard Emre ile Ali'yi oynatmak zorunda kaldı" diyor. Neden acaba?
Rijkaard'ın sözleşmesini uzattıkları an Türk futbolu ikinci devrimini yaşayacaktır. Ancak inanmıyorum sözleşme yenileyeceklerine.
Kaleci konusunda çok iyi konuştu, 3-5 sene sonra Ufuk bizim Casillas'ımız olursa bence bunda en büyük pay Neill'ın olur. Defans ne kadar sağlam olursa gol yeme şansımız o kadar azalır. Bu da Ufuk'a güven verir bence.
Taraftara laf attı başkan. Ancak unuttuğu bir şey var. Dakika 45.00 skor Galatasaray:0 - 2:Lviv. Devre arası oyuncular soyunma odasına giderken "Sabrımız taşıyor, adam gibi oynayın" dedik. Sonra ne oldu başkanım?
En kıl olduğum olay her taşın altından Adnan Sezgin'in çıkması. Ne işi var Roy Hudgson'ın Adnan Sezgin'le?
Son söz, Cana transferi bitmiş Rijkaard yeni onaylıyor transferi başkanın dediklerine göre. "Olmaz" deseydi n'olcaktı?
Bu satırları yazarken Kewell reklamı döndü.
Ben Kewell, Galatasaraylı Kewell. Burdayken bir şeyi çok iyi öğrendim, o da Galatasaraylılığın ne büyük bir ayrıcalık olduğu...
Neyse, başladı...