Adnan Polat % 100 Futbol'da Önemli Açıklamalarda Bulundu

Cevap: Adnan Polat % 100 Futbol'da | Başladı

Benim gönlümü alan kısmı Rijkaard ile tekrar sözleşme için masaya oturacak olması ve sonuna kadar destek çıkmasıdır. Teşekkürler başkan!

Yanlız izledğim link reklama girince mustafa yıldız doğan TÜRKİYEM girdi :)

Rijkaard harbiden bizim su 2 seendir bekledigmiz box to box denen herifi istemedimi simdi yahuu

Transfer zamaninda Utku diye biri de diyordu uA da, sol bek ve 10 numara istiyor Rijkaard, box to box istemiyor diye, inanmiyorduk.

Baskanda dedi simdi.

Biz bu isi bilmiyoruz beyler dagilin :sad007:

Göğsümüzü gere gere ! :cool:

Özet: Rijkaard. Duymak istedigimi duydum. Gerisi önemli degil. Cok gercekci de degil. Transfer konusunda hatalisiniz iste.

Rijkaard harbiden bizim su 2 seendir bekledigmiz box to box denen herifi istemedimi simdi yahuu

Transfer zamaninda Utku diye biri de diyordu uA da, sol bek ve 10 numara istiyor Rijkaard, box to box istemiyor diye, inanmiyorduk.

Baskanda dedi simdi.

Belki de Box to box istemiştir bizimkiler 10 numara anlamıştır. :D

Baskanda dedi simdi.

İstemese o kadar o tip oyuncunun peşinde koşmazdık Murat. Makoun, Jenas, Ledesma vs.

Baskanda dedi simdi.

:)

My name is Harry Kewell

Kewell From Galatasaray

Helal be Kewell reis şu takımda hala umutlu olabilme nedenlerimden birisin adamım benim.

Arkadaşlar Adnan Polat bence oldukça samimi cevaplar veriyor. Hal, hareketleri, bize karşı yarattığı cool hava bunu yeterince açıklamıyor mu?

Rıdvan 'da işin içine Fenerbahçe 'yi sokmasa olmaz.

4 transfer gafı çok büyük gaf oldu be başkan !

Transfer konusund olaylar anlattığı gibi geliştiyse diyecek söz yok, ancak ben bu şekilde oluştuğunu zannetmiyorum transferin. Adnan Polat anlatmak istediği gibi anlattı bence, toz pembe bir tablo.

"Rijkaard Emre ile Ali'yi oynatmak zorunda kaldı" diyor. Neden acaba?

Rijkaard'ın sözleşmesini uzattıkları an Türk futbolu ikinci devrimini yaşayacaktır. Ancak inanmıyorum sözleşme yenileyeceklerine.

Kaleci konusunda çok iyi konuştu, 3-5 sene sonra Ufuk bizim Casillas'ımız olursa bence bunda en büyük pay Neill'ın olur. Defans ne kadar sağlam olursa gol yeme şansımız o kadar azalır. Bu da Ufuk'a güven verir bence.

Taraftara laf attı başkan. Ancak unuttuğu bir şey var. Dakika 45.00 skor Galatasaray:0 - 2:Lviv. Devre arası oyuncular soyunma odasına giderken "Sabrımız taşıyor, adam gibi oynayın" dedik. Sonra ne oldu başkanım?

En kıl olduğum olay her taşın altından Adnan Sezgin'in çıkması. Ne işi var Roy Hudgson'ın Adnan Sezgin'le?

Son söz, Cana transferi bitmiş Rijkaard yeni onaylıyor transferi başkanın dediklerine göre. "Olmaz" deseydi n'olcaktı?

Bu satırları yazarken Kewell reklamı döndü.

Ben Kewell, Galatasaraylı Kewell. Burdayken bir şeyi çok iyi öğrendim, o da Galatasaraylılığın ne büyük bir ayrıcalık olduğu...

Neyse, başladı...

Rijkaard ile 5 sene sözleşme yapılsın, yönetimin tüm hatalarını affederim demiştim. Yedirecek başkan sözümü galiba. Hakkaten affedecek miyim nedir?

Prekazi olayı anlatılıyor.

Bu cevabı merak ediyorum.

Geri
Üst Alt