Adnan Polat % 100 Futbol'da Önemli Açıklamalarda Bulundu

Cevap: Adnan Polat % 100 Futbol'da | Sona Erdi

Özet: Rijkaard.

Kimse hırsla konuşup yazmasın. Tamam herkes üzgün Avrupa'dan elendiği için ve ligde 2 mağlubiyet olduğu için ama, Adnan Polat çıktı ve akıllarda bir tane bile soru işareti bırakmadan herşeyi iki buçuk saat konuştu. Böyle bir zorunluluğu olmaması halde hemde.

Jovanovic ile görüşmedik diyip Prekazi olayı patlak verince görüştük demesi nedir?

Cevap: Adnan Polat % 100 Futbol'da | Başladı

kazi cevirmeye devam ugur, herseyin bir aciklamasi vardir elbet:)

ben hala anlamadim insua surprizmiydi? 3 ay onceden beri istiyormuyduk? 5 transfer isinin icindemiydi:)

Abi şöyle düşün, 2 ay önce teklif götürdük kabul etmediler. İnsua ile görüşemedik bu yüzden. Son teklif de kabul gördü, apar topar İnsya ile anlaştık transfer gerçekleşti.

Olay budur bana göre.

Bu arada Besiktasi da rakipten saymiyoruz :D

Yalansa yalan diyin susayım?

Transfer olayının mantıklı açıklaması var, İnsua'nın da. Ama resmi siteyle başkan çelişti Jovanoviç konusunda, kabul edin.

Resmi olarak görüşülmemiştir Javo ile gayri resmi olarak görüşülmüştür. Unutmayın kulüp artık tamamen A.Ş oldu. Resmi olmadığı için görüşme için yalanlama gelmesi normal kulüpten.

Bu milli maç arası nerden çıktı ya :(

Kimse hırsla konuşup yazmasın. Tamam herkes üzgün Avrupa'dan elendiği için ve ligde 2 mağlubiyet olduğu için ama, Adnan Polat çıktı ve akıllarda bir tane bile soru işareti bırakmadan herşeyi iki buçuk saat konuştu. Böyle bir zorunluluğu olmaması halde hemde.

politika bunun adi sercan

Tayyip niye hergun TV de sence?

Rijkaard konusunda umarım samimidir.

ben hala anlamadim insua surprizmiydi? 3 ay onceden beri istiyormuyduk? 5 transfer isinin icindemiydi:)

ya bugün konuştu anlattı ve daha önce yapılmayan ve polatın yaptığı inanılmaz doğrular var,aynı zamanda daha önce kendisinin dahi yapmadığı inanılmaz hatalar var.ne düşüceğimi şaşırdım valla...

Bu akşam saatlerinde internet sitelerinde yer alan bazı haberlerde kulübümüzle kontrat imzalamak üzere İstanbul’a geldiği iddia edilen Branislav Jovanoviç’le bu sezonla ilgili olarak herhangi bir transfer görüşmemiz olmadığı gibi söz konusu futbolcuyla kontrat imzalayacağımız yönündeki haberler de gerçeği yansıtmamaktadır.

Spor kamuoyunun bilgisine sunulur.

İnsua'nın ne manada süpriz olduğunu anlamadıysan,başka konularda yönetime sallamaya devam et.Bu konudan ekmek çıkmaz.

Zorunlu Açıklama

Bu akşam saatlerinde internet sitelerinde yer alan bazı haberlerde kulübümüzle kontrat imzalamak üzere İstanbul’a geldiği iddia edilen Branislav Jovanoviç’le bu sezonla ilgili olarak herhangi bir transfer görüşmemiz olmadığı gibi söz konusu futbolcuyla kontrat imzalayacağımız yönündeki haberler de gerçeği yansıtmamaktadır

Bold olan kısmı iyi okuyun. Gel kardeşim kiralık deneyelim beğenirsek seneye bonservisini alalım denmiş. Hayır demişler... Bu açıklamada görüşme olmamıştrmı demişler?

İlk önce insua vermiledi. T.Direktör yeni olduğu için izleyip karar verilecekmiş. Çağlar sakatlanınca istedik aldık dedi. Çelişki yok.
Evet liverpol yeni direktörü gelmeden hiç bir futbolcuyu bırakmak istememiş liverpol son anda bırakmış ondan bahsediyor yani.

Ayrıca bugün gördüm ki burda koca camianın başkanına yalancı gözüyle bakan,ona inanmayan taraftara böyle bir başkan fazlaymış..

Size futbolu ben bilirim havasında,taraftarı sadece para olarak gören,onlara yeri geldiği zaman hakaret eden karşı tarafda ki gibi başkanlar lazım..

Resmi olarak görüşülmemiştir Javo ile gayri resmi olarak görüşülmüştür. Unutmayın kulüp artık tamamen A.Ş oldu. Resmi olmadığı için görüşme için yalanlama gelmesi normal kulüpten.

Hocam nasıl resmi olarak görüşülmemiş transfer görüşmesi yapmışlar işte. Adam kendi ağzıyla anlattı.

Hayır açıklama yapmak zorunda değildi. 1000 tane haber var hergün.Hepsini açıklasın o zaman siteden. Prekazi herşeyi anlatınca veriştirdi Menajere. Nasılsa kimse bilmez etmez menajeri.

Bu yönetim gitse kim gelecek? Mantıklı düşünün biraz, tamam eleştirebilirsiniz ama kim gelecek? Medyaya servis yapıp ahlaksızlığa başvuranlar mı? Yoksa kulübün mali durumu düzeldi diye üşüşen kargalar mı? Kime GÜVENECEĞİZ? Söyleyin hadi canlarım.

Bu akşam saatlerinde internet sitelerinde yer alan bazı haberlerde kulübümüzle kontrat imzalamak üzere İstanbul’a geldiği iddia edilen Branislav Jovanoviç’le bu sezonla ilgili olarak herhangi bir transfer görüşmemiz olmadığı gibi söz konusu futbolcuyla kontrat imzalayacağımız yönündeki haberler de gerçeği yansıtmamaktadır.

Spor kamuoyunun bilgisine sunulur.

.

Geri
Üst Alt