Onur Yilmaz
Berlin Panteri
- 24 Aralık 2008
- 39.719
- 5
- 1.588
Cevap: Adnan Polat % 100 Futbol'da | Sona Erdi
Özet: Rijkaard.
Özet: Rijkaard.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimse hırsla konuşup yazmasın. Tamam herkes üzgün Avrupa'dan elendiği için ve ligde 2 mağlubiyet olduğu için ama, Adnan Polat çıktı ve akıllarda bir tane bile soru işareti bırakmadan herşeyi iki buçuk saat konuştu. Böyle bir zorunluluğu olmaması halde hemde.
kazi cevirmeye devam ugur, herseyin bir aciklamasi vardir elbet
ben hala anlamadim insua surprizmiydi? 3 ay onceden beri istiyormuyduk? 5 transfer isinin icindemiydi![]()
Yalansa yalan diyin susayım?
Transfer olayının mantıklı açıklaması var, İnsua'nın da. Ama resmi siteyle başkan çelişti Jovanoviç konusunda, kabul edin.
Kimse hırsla konuşup yazmasın. Tamam herkes üzgün Avrupa'dan elendiği için ve ligde 2 mağlubiyet olduğu için ama, Adnan Polat çıktı ve akıllarda bir tane bile soru işareti bırakmadan herşeyi iki buçuk saat konuştu. Böyle bir zorunluluğu olmaması halde hemde.
ben hala anlamadim insua surprizmiydi? 3 ay onceden beri istiyormuyduk? 5 transfer isinin icindemiydi![]()
Evet liverpol yeni direktörü gelmeden hiç bir futbolcuyu bırakmak istememiş liverpol son anda bırakmış ondan bahsediyor yani.İlk önce insua vermiledi. T.Direktör yeni olduğu için izleyip karar verilecekmiş. Çağlar sakatlanınca istedik aldık dedi. Çelişki yok.
Resmi olarak görüşülmemiştir Javo ile gayri resmi olarak görüşülmüştür. Unutmayın kulüp artık tamamen A.Ş oldu. Resmi olmadığı için görüşme için yalanlama gelmesi normal kulüpten.
Resmi olarak görüşülmemiştir Javo ile gayri resmi olarak görüşülmüştür. Unutmayın kulüp artık tamamen A.Ş oldu. Resmi olmadığı için görüşme için yalanlama gelmesi normal kulüpten.
Bu akşam saatlerinde internet sitelerinde yer alan bazı haberlerde kulübümüzle kontrat imzalamak üzere İstanbul’a geldiği iddia edilen Branislav Jovanoviç’le bu sezonla ilgili olarak herhangi bir transfer görüşmemiz olmadığı gibi söz konusu futbolcuyla kontrat imzalayacağımız yönündeki haberler de gerçeği yansıtmamaktadır.
Spor kamuoyunun bilgisine sunulur.
Bu milli maç arası nerden çıktı ya![]()