Adnan Polat % 100 Futbol'da Önemli Açıklamalarda Bulundu

Cevap: Adnan Polat % 100 Futbol'da | Sona Erdi

Belki Prekazi'ye ayıp etmiş olabiliriz ama oda açıklasın bu adam 4 sezonda 30 maç niye yapmış ? ve bize niye önermiş ! ?

4 senede 30 maç yapan adamı öneren Prekazi!

Prekazi benim gözümde az da olsa değer kaybetti.

Son yaptığı gerçekten ayıp bence.

Avrupa'ya pekçok adamı yüksek bonservislerle satan Partizan'da 25 yaşına gelip de oynamayan adamı bize önermesi. Yakışmadı Prekazi'ye...

ben başkanı savunurken ADNAN POLATI değil GALATASARAY I savunuyorum.baŞkana edilmiş hakaret takıma edilmiştir.adnan polat gelip geçer ama adnan polat üzerinden yapılan ithamlar klübe zarar verir..onun için başkana saldırırken unutmayın zarar gören GALATASARAYDIR.

Siz o zaman şunu açıklayın. Adam resmen bankaların 3 milyon dolar vermemesinin, otel paralarında sıkıntı çekilmesinin, oyuncuların antremana çıkmamasının vs. tüm mali krizleri anlattı.

Birde 4 senede gelinen bu noktayı anlattı.

Adnan Polat'ı bende eleştiriyorum eyvallah. Hataları var ayrıca kendide kabul etti bunu. İyide şunu söyleyin,

Bu durumda bir tane bile Başkan adayı çıkmıyorken, şimdi aday olmayı düşünen KARGALARA mı güveneceğiz?

imzamı atıyorum. Galatasaray benim gördüğüm mali açıdan en iyi dönemlerini yaşıyordur. ve bunu alttan kazmaya başlıyorlar. Adnan polatın karşısında sadece nazım durak vardı şimdi 3-4 başkan adayı çıkacak olması Galatasaray'ın mali açıdan iyi olmasından dolayıdır. Hemen düşse o 3-4 isim anında ortadan gider. Gene başkan tek olarak katılır başkanlığa.

başkan döktürdü valla helal olsun arada bir rıdvan ile güntekinin birbirine bakıp sırıtması bana ters geldi aziz geldiğinde güntekinin yaptığı yalakılıklarıda gördük

@Serdar_Burak; Sen Türkiye'deki transfer taktiklerinden pek haberdar değilsin sanırım. Türkiye'de bonservis bedelleri artmasın diye bu tür yalanlamalar olur, bu bir transfer taktiğidir anlatabildim mi?

Adnan Polat zeki adam. 4 yılda 30 maç oynamış, kuşkulandık almadık demiyor da(aslında dedi de anlayana) menajer para istedi almadık diyor. Bilmiyor muydunuz menajerin hava parası alacağını? Biliyordunuz. Adnan Sezgin gibi adam zaten kendisi bu işlerin uzmanı. Eee o zaman niye İstanbul'a çağırıyorsunuz sözleşme imzalamak için? Adamı ya alırsın ya almazsın kardeşim. Sen adamı İstanbul'a getirtip sonra menajerin alıcağı para yüzünden ortada bırakıyorsan olmaz.

Ayrıca Prekazi'ye yapılanlara ne demeli? Adam diyor beni hiç aramadılar, sormadılar, bizi paçavra gibi attılar. Otelde telefon bekledik ne arayan oldu ne soran. Bunlara açıklık getirmedi sayın Adnan Polat.

Bence birazda bizim düşünmemiz lazım.GS liler hep forumlarda tünekliyo galiba bizim gibi.En çok taraftar bizde,facebookta dünyada en çok taraftar bizde.Ama stadda trabzona bile yetişemiyoruz.Taraftarların bunu sorgulaması lazım.A.madrid bile 50 bin kombine satmış.Biz 30 bin satsak A.polat uçan sabri gibi aslantepede takla atar valla

bunun nedeni yıllardır yapılmayan transferler, ekonomik küçülmeler,yönetimsel hatalar,rakiblerimizin altında bazen ezilmelerdir(ör:hiç bir türk futbolxcuyu bonservisle alamamalar)..........tam bu üstünel ise düzelmişken onu göndermeler........

Valla bizim taraftar profili öyle.Bir doymuşluk var.Ben yinede üzmitsizim.Bu ülkede Bursanın,trabzounun stadları bizden iyi ve büyük değil ama her maç full

Aga valla öğrenciyim kendi harçlıklarımla her sene kombine alıyorum, bir şekilde oluyor yapmak zor değil aslında. Aslantepe'den ümitliyim ben olur inşallah.

Belki Prekazi'ye ayıp etmiş olabiliriz ama oda açıklasın bu adam 4 sezonda 30 maç niye yapmış ? ve bize niye önermiş ! ?

İyi futbolcu olduğu için.Riijkard da beğenmiş işte , neden Prekazi'ye çakılıyor şimdi ?

yooo bu konuda senden dah bilgiliyim gorusmeyi bildirmemiz gerekmiyor

sirketin operating agreementi BJK nin kinden farkli

farkli denetleme sirketlerinin elinde farkli sozlesmelerle kurulduk.

bos bos konusuyorsun cevabini vermememi bekleme.

gozunuzun onunde yalanlar siralaniyor hala neler diyorsunuz

Benim baskanim kiytirik fenerli futbolcuyla sanssiziz top girmedi tarzi bir muhabbete girmez

resmen ridvan hakli hala top girmedi diyor

he oldu sans yuzunden oldu hep bu belalar

seni gorurdum ben 2 sene son maci kazansaydi fener sansi yaver gitseydi bakalim ne yapiyordun

seninki sans o sans degilmi

Adnan Polat şu veya bu yönden sevmiyorsun ve istemiyorsun..Lütfen bize amerikadan bir başkan bul be hacı..Ne de olsa ülke olarak alışığız atanan yöneticilere..:animation:

arkadaşlar başkan gayet makul konuştu.Ben de başkana çok kızmıştım ama anlattığı zaman hak verdim.En çok hoşuma giden de A.çakar, F.Altaylı ve H.Uluç meselesi idi.Adam herşeyi hatta bilmediğimiz olayları bile anlattı.Rus kadınlar falan.Bu iddaaların sahipleri bu kadar emindiyseler bağlansalardı ya canlı yayına.Özellikle H.Uluç neden bağlanmadı ?Çalşıtığı kanaldı.Ayrıca medyanın özellikle F5 sempatizanlığı yaptığını açıkça söyledi.Rıdvan'nın suratının şeklini görmediniz mi? 25 milyon taraftar varken neden böyle davrandıklarını anlamıyorum dedi.Forvet meselesine gelince , Avr. Kupalarından elendiğimiz için şu an o kadar da ihtiyacımız yok.Haftada 1 maç yapacaz.Her türlü yeter forvetimiz.Ama elenmemiz tabiki onların suçuydu.Ona da şu an için yapacak bişey yok.Şu an tek yapmamız gereken takıma tam destek vermek.Bu arada ntvspor delikanlıysa reytingleri açıklasın.Saat 23 ile 01 arası reytingleri.Tek tatmin olmadığım konu A.Sezgin meselesiydi.O konuya acil çözüm gerek.Ama genel olarak başkanımız tatminkar konuştu.Biz taraftar olarak şu f5 medyasının gazına gelmeyelim artık.Başkanımıza ve takımımıza destek zamanı.

Adnan Polat zeki adam. 4 yılda 30 maç oynamış, kuşkulandık almadık demiyor da(aslında dedi de anlayana) menajer para istedi almadık diyor. Bilmiyor muydunuz menajerin hava parası alacağını? Biliyordunuz. Adnan Sezgin gibi adam zaten kendisi bu işlerin uzmanı. Eee o zaman niye İstanbul'a çağırıyorsunuz sözleşme imzalamak için? Adamı ya alırsın ya almazsın kardeşim. Sen adamı İstanbul'a getirtip sonra menajerin alıcağı para yüzünden ortada bırakıyorsan olmaz.

Ayrıca Prekazi'ye yapılanlara ne demeli? Adam diyor beni hiç aramadılar, sormadılar, bizi paçavra gibi attılar. Otelde telefon bekledik ne arayan oldu ne soran. Bunlara açıklık getirmedi sayın Adnan Polat.

4 senede 30 maç oynayan adam.. Hem de kıçı kırık bi takımda. Önce bonservisi elinde deniliyor, sonra 1 milyon euro çıkıyor ortaya.

başkan döktürdü valla helal olsun arada bir rıdvan ile güntekinin birbirine bakıp sırıtması bana ters geldi aziz geldiğinde güntekinin yaptığı yalakılıklarıda gördük

sen kaç dil bilyosun güntekin dedi ya.yarıldım orda resmen.güntekin afalladı birden.ee şeyy..türkçe tabiki dedi.sonra ingilizce italyan az biraz ispanyolca felan bişi dedi..sıktı orda bence biraz.en fazla ing dir bence :)

Geri
Üst Alt