Adnan Polat % 100 Futbol'da Önemli Açıklamalarda Bulundu

Cevap: Adnan Polat % 100 Futbol'da | Sona Erdi

açıkça görülüyorki jovanoviç ten para kazanacaklar avucunu yalamıştır.tebrik ederim başkanı bu konuda..

yooo bu konuda senden dah bilgiliyim gorusmeyi bildirmemiz gerekmiyor

sirketin operating agreementi BJK nin kinden farkli

farkli denetleme sirketlerinin elinde farkli sozlesmelerle kurulduk.

bos bos konusuyorsun cevabini vermememi bekleme.

gozunuzun onunde yalanlar siralaniyor hala neler diyorsunuz

Benim baskanim kiytirik fenerli futbolcuyla sanssiziz top girmedi tarzi bir muhabbete girmez

resmen ridvan hakli hala top girmedi diyor

he oldu sans yuzunden oldu hep bu belalar

seni gorurdum ben 2 sene son maci kazansaydi fener sansi yaver gitseydi bakalim ne yapiyordun

seninki sans o sans degilmi

Sen boş boş konuşuyorsun. Sözlerine dikkat et. Herşeyi ben biliyorum havalarına girme mesajlarını yazarken. İnsanlara üstten bakmayı bırak.

yooo bu konuda senden dah bilgiliyim gorusmeyi bildirmemiz gerekmiyor

sirketin operating agreementi BJK nin kinden farkli

farkli denetleme sirketlerinin elinde farkli sozlesmelerle kurulduk.

bos bos konusuyorsun cevabini vermememi bekleme.

gozunuzun onunde yalanlar siralaniyor hala neler diyorsunuz

Benim baskanim kiytirik fenerli futbolcuyla sanssiziz top girmedi tarzi bir muhabbete girmez

resmen ridvan hakli hala top girmedi diyor

he oldu sans yuzunden oldu hep bu belalar

seni gorurdum ben 2 sene son maci kazansaydi fener sansi yaver gitseydi bakalim ne yapiyordun

seninki sans o sans degilmi

Fener son maça kadar nasıl geldi acaba?Bal üstüne balla oraya kadar geldiler,olmayacak şekilde son saniyelerde bir sürü puan kazandılar.Son maçta patladı balonları artık.

Prekazi menajer geçen sene beşiktaşa yamayamamış oyuncusunu bu sene bize yamayacaktı. Bu kadar basit.

başkan döktürdü valla helal olsun arada bir rıdvan ile güntekinin birbirine bakıp sırıtması bana ters geldi aziz geldiğinde güntekinin yaptığı yalakılıklarıda gördük

ben buna katılmıyorum. rıdvan azizi çok daha fazla zorlamıştı......

adnan başkan bir ortamda ağırlığını çok güzel koyuyor. yalnız eleştirdiğim ahmet çakar,hıncal uluç gibilerine gereken sertlikle cevap verememesi......

4 senede 30 maç yapan adamı öneren Prekazi!

klube bak yaaaaa oyuncu hakkinda bilgimiz yok ama sen genede toparlan gel diyor:)

profesyonellige bak

bu foruma girseler daha once haberleri olurdu kac mac oynadigindan:)

kusura bakmayin ama zihninizi acik tutun yoksa cok yalanlar dinlersiniz:) adamlar ucup geliyor sen kalkip aaaa dur bidakka bu adam 30 mac oynamis yahu nereye geliyorsun diyemiyor:)

bu sorulunca da transfer sezonu cok yogunduk diyor

gir internete yaziyor

klupte adammi yok

sezgin ne is yapar

kulliyen yalannnnnnnn

Yönetim mali alanda başarılı olabilir. Ona bir lafımız yok ama sportif başarızlığı şansa bağlamak biraz gülünç geliyor bana. Avrupa'dan elenmemiz şans eseri değil tamamen kadro darlığından kaynaklanıyor. Futbolcularımız devamlı sakatlanıyorsa alternatifleri son günlere kalmamalıydı.

Beyler, Jovanovic olayında haklıyız yahu yapmayın etmeyin. Olaylar böyle geliştiyse eğer ne yapsaydık sizce ? Adamlar ceplerine para istemişler resmen, böyle bir Dünya yok . Biz Beşiktaş değiliz gidip de bedava Nobre'nin menajerine 2 milyon euro bonservis verelim !

Yapma ya. Ciddi misin?

Forumda kim dedi o kargalar gelsin şimdi diye onu soruyorum.

Sanırım Adnan Polat gitsin, şu şu gelsin diye kim diyor demek istedin.

Adnan Polat istifa etmelidir diyen çok var burada...

Edit: İsim olarak biri geldi aklıma mesela. Misbah Kurtuluş.

Çağırma İstanbul 'a atla gel deyip. İstanbul 'da mı anladın?

Adam boşta ha biz gitmişiz,ha o gelmiş

Biz mi dedik bonservisini Partizan'dan al diye ? -yok

Bonservissiz oyuncu 1 milyon € bonservis istiyor,ödeme kime yapılacak ? -şahsa

bu oyuncu 4 sezonda 30 maç niye ? - kemküm

Yönetim mali alanda başarılı olabilir. Ona bir lafımız yok ama sportif başarızlığı şansa bağlamak biraz gülünç geliyor bana. Avrupa'dan elenmemiz şans eseri değil tamamen kadro darlığından kaynaklanıyor. Futbolcularımız devamlı sakatlanıyorsa alternatifleri son günlere kalmamalıydı.

Sadece şansa bağlamıyor. şans da bi etken di diyor. haksız da sayılmaz. as forvetin baros sakatlansın yerine oynayan kewell sakatlansın devre arasında jo al oda sakatlansın yok artık .

25 yaşına gelmiş 4 senede 30 maç yapmış bonservisi eline verilip bir yerlere yamanmaya çalışılıyor.bu topçu olamaz.

Arkadaşlar birbirinize hitap şekilleriniz çok sert olmasın lütfen.Kişisel tartışma çıkmasın ki bizde rahat rahat konuyu tartışabilelim

klube bak yaaaaa oyuncu hakkinda bilgimiz yok ama sen genede toparlan gel diyor:)

profesyonellige bak

bu foruma girseler daha once haberleri olurdu kac mac oynadigindan:)

kusura bakmayin ama zihninizi acik tutun yoksa cok yalanlar dinlersiniz:) adamlar ucup geliyor sen kalkip aaaa dur bidakka bu adam 30 mac oynamis yahu nereye geliyorsun diyemiyor:)

bu sorulunca da transfer sezonu cok yogunduk diyor

gir internete yaziyor

klupte adammi yok

sezgin ne is yapar

kulliyen yalannnnnnnn

54545554545. kez anlatmayacağım, geri mesajlara bak. Onunda açıklamasını yaptım. Ayrıca pireyi deve yapmanızı da anlamıyorum.

arkadaşım B.Dortmund un yıllardır ne başarısı var ki yılda 75 bin kombine satıyor.Her maç 80 bine yakın taraftar izliyor.

Beyler, Jovanovic olayında haklıyız yahu yapmayın etmeyin. Olaylar böyle geliştiyse eğer ne yapsaydık sizce ? Adamlar ceplerine para istemişler resmen, böyle bir Dünya yok . Biz Beşiktaş değiliz gidip de bedava Nobre'nin menajerine 2 milyon euro bonservis verelim !

+rep

ya ben bi reklamdan sonrasını kaçırdım gibi ..hani misi A seçeneğiydi o olmazsa b c ile kesin anlaştık onlardan biri alınacaktı dedi..acaba misi olmazsa yerine alınacak futbolcuların isminide söyledimi başkan.aydınlatırsanız sevinirim arkadaşlar ?

Geri
Üst Alt