Adnan Polat % 100 Futbol'da Önemli Açıklamalarda Bulundu

Cevap: Adnan Polat % 100 Futbol'da | Sona Erdi

Kimseye çaktığım yok

Açıklasın

niye 30 maç ?

bence prekazinin kuyruk acısı var..hani bir laf etmişti.ofk belgrad maçı için beni ALİSAMİYEN ' e davet etmediler çok ayıp ettiler demiştiya.malum maçı izleyemedi intikamını almaya çalışıyor ::D olurmu olur valla :)

Prekazi yamıyacaktı gibi cümleler kurmayın.A.Polat kendisi söyledi Prekazi ekonomik konuya girmedi diye.

Jovanoviç'in menejerinin çakallığı olay

+1905... ama 4 yılda 30 maç oynamış adamı niye Galatasaray'a tavsiye ediyor orasıda muamma

Gayet doğru demiş ne var bunda? 4 yılda 30 maç oynayan,süper şut atıyormuş sözde, adamın 1 golü var :o Ya prekazi futbolun f sinden anlamıyor ya da özgür haklı bence 2. si.

Prekazi Galatasaraylı olmakla hata yapmış.

Prekazi 'ye bişey diyemedi zaten Adnan polat. Çünkü Prekazi konuşur. İşi menajerine yıktı. Adı ne mejanerinin bilen yok.

Samimi bulmadım diyen art niyetle izlemiştir. Bende kırgın ve kızgındım ama samimi buldum. En büyük taahütü de daima Rijkaard'ın arkasında olacağını, bütün hataların sorumlusunun kendisinin olduğunu kabul etmesiydi.

Prekazi yamıyacaktı gibi cümleler kurmayın.A.Polat kendisi söyledi Prekazi ekonomik konuya girmedi diye.

o zaman prekazi çıkıp GALATASARAY değil menager ayıp etti diyecek.hani efsane ya bizde.sevildiğini bilsin.ona göre hareket etsin.

son olarak aslantepe kombinelerinin 3 yıllık olması iyi olmadı,bu çok uzun bir süre ve her dönem gelmek isteyenlerin önünü kapayacak bir tercih,bence iyi olmadı bu kombine olayı ama getirisinin büyük olduğu bir gerçek..

hocam sadece vip'ler 3 yıllık. Diğerleri 1.5 Yıllık ilk seferlik oda. Yarım sezonda geçeceğimiz için.

Valla Prekazi gerek maç yorumunda gerekse maçtan sonra panik havası içinde bu oyuncuyu satmaya çalışıyor Galatasaray'a .. Kimmiş bu adam, kıçı kırık bi takımda 4 sene de 30 maç oynayan adam..

Alacaksın ki geirmişsin İstanbul 'a. 30 maçı beğenmiyorsan almaya yeltenip eski futbolcumuzu mağdur etmezsin. Bu konuda Prekazi 'ye daha çok güveniyorum.

Arkadaşım anlamak mı istemiyorsun?Biz alacakmışız zaten hatta tekliflerini kabul etmişiz ama menejerleri son anda 1m dolardan 1.5m euro ya çıkarmışlar teklifi.Menejerlerin şerefsizliği biz ne yapalım?

Jovanovic'i kaç kere izlediniz de kalitesiz topçu olduğuna karar verdiniz? Rijkaard izlemiş beğenmiş işte, Prekazi gibi adam referans oluyor ki kendisi İliç'e de referans olmuştu. Size ne oluyor anlamıyorum.

ya cd de var. ben sana bi cd ayarlıyayım mustafa sarp ı xaviden iyi gösteririm montajla . onlar mühim değil oyuncuyu canlı izlemek mühim

Sorun futbolcunun iyi-kötü olması değil. Sorun arka tarafta dönen menajer dolapları. Görüştüğümüz her futbolcuyu alacakmıyız?

Bu soruyu sormak için çağırmışlar zaten. Rijkaard da bunu merak etmiş. Ne yani çağırmışlarsa ? Kıçı kırık bi oyıuncu, tabi ki gelecek. Ne yani jovanovic İStanbul'a boşuna getirdiği için mi başkana bu kadar sallıyorsun. Galatasaray klübü büyüktür, ne prekazi ne Adnan Polat ondan büyük deüğildir. Herkes haddini bilsin. Jovanovici kakalamaya çalışan Prekazi gözümde bitmiştir. Sen başkna yalancı demeye devam et

bu isler boyle

en son konusan hakli gorunur:)

yarin prekazi, baskan salliyor yok oyle birsey dese ne olacakki

kalbinize bakacaksiniz bu durumda

sizce kim dogruyu soyluyor sorusunun cevabina gore yorum yapacaksiniz

benim sert cikmam hataydi haklisin

sen inanabilirsin

ben zerre inanmiyorum soylediklerine

aziz en buyuk kankasiymis gibi konustu 1 saat, embesillerde sormuyor ki, elinizden oyuncu aldilar nasil is bu dunyada oyuncumu kalmadi, nasil arkadasmissiniz? hani misilleme yapacaktiniz diye?

+1905... ama 4 yılda 30 maç oynamış adamı niye Galatasaray'a tavsiye ediyor orasıda muamma

bence prekazinin kuyruk acısı var..hani bir laf etmişti.ofk belgrad maçı için beni ALİSAMİYEN ' e davet etmediler çok ayıp ettiler demiştiya.malum maçı izleyemedi intikamını almaya çalışıyor :) olurmu olur valla :D

kameniye 39 yaŞında diyen güntekin :D

Olabilir adam 25 yaşında 4 sene önce 21

Bizim Aydın Yılmaz 25 yaşına geldiğinde ne kadar forma şansı bulmuş olacak?

Onun ulaşacağı sayıda yetersiz olacak

Prekazi neden 4 yılda 30 maç oynamış oyuncuyu Galatasaray'a getirmeye çalıştığını söylesin önce

Futbolunu beğenmiş.İyi futbolcu olabilir ki bizim Td beğenmiş. Maddi bi beklentisi olmadığı başkanın söylediklerine göre açık.

Sorun futbolcunun iyi-kötü olması değil. Sorun arka tarafta dönen menajer dolapları. Görüştüğümüz her futbolcuyu alacakmıyız?

Mesele bu işte. Sorun menajerlerin çakallık yapması. Prekazi'ye mal etmek zorunda değiliz bu durumu !

Rijkaard da beğenmiş. O da anlamıyor o zaman.

Anlamıyorsun Rijkaard Cd yi beğenmiş. Allah bilir Cd'ye nasıl montajla kondu oyuncunun maçları. en iyi işler yaptığı yerler kesilip biçilip video ya koyulmuş olabilir. rijkaard adamı canlı izlemedi

Geri
Üst Alt