Adnan Polat % 100 Futbol'da Önemli Açıklamalarda Bulundu

Cevap: Adnan Polat % 100 Futbol'da | Sona Erdi

bu isler boyle

en son konusan hakli gorunur:)

yarin prekazi, baskan salliyor yok oyle birsey dese ne olacakki

kalbinize bakacaksiniz bu durumda

sizce kim dogruyu soyluyor sorusunun cevabina gore yorum yapacaksiniz

benim sert cikmam hataydi haklisin

sen inanabilirsin

ben zerre inanmiyorum soylediklerine

aziz en buyuk kankasiymis gibi konustu 1 saat, embesillerde sormuyor ki, elinizden oyuncu aldilar nasil is bu dunyada oyuncumu kalmadi, nasil arkadasmissiniz? hani misilleme yapacaktiniz diye?

Valla Prekazi neden alınıyor, kızıyor, medya önünde Başkana sallıyor ? Ne çıkarı var burda ? MAddi konu da anlaşamamışlar, ne yani prekazinin her önerdiğini almak zorunda mıyız ? Galatasaray burası, beşiktaş falan değil.

Anlaşılamamış diye neden prekazi sallar başkana anlamaya çalışıorm anlayamıyorum

Mesele bu işte. Sorun menajerlerin çakallık yapması. Prekazi'ye mal etmek zorunda değiliz bu durumu !

prekaziye mal ettiğimiz olay çıkıpta menager ayıp etti diyeceğine GALATASARAY ayıp etti demesidir...

Bazıları için tek efsane Adnan Polat olmuş. Prekazi haksız, Hakan haksız, Hasan haksız, Haldun haksız, Albayrak haksız, Davala haksız, Bülent Korkmaz haksız ama Adnan Polat haklı, büyük başkan !!

Bir de çıkıp "Prekazi adam değilmiş, bize yaptığı büyük ayıp" kıvamında mesaj atan şahıslar var ki ağır konuşmamak için kendimi zor tutuyorum. Ne kadar ucuzmuş arkadaş adam harcamak. Siz Hagi'yi de harcarsınız, Popescu'yu da, Simoviç'i de. Yazıklar olsun.

ulen bizim stad bitince aynen böyle mi olucak :D çok gösterişli len bu :D

5016__458-ttarena-vipkoltuk.jpg

o zaman prekazi çıkıp GALATASARAY değil menager ayıp etti diyecek.hani efsane ya bizde.sevildiğini bilsin.ona göre hareket etsin.

Prekazi tamemen haksız değil.Son gün çağır.Adam bonservisini alsın gelsin, anlaşma

Anlamıyorsun Rijkaard Cd yi beğenmiş. Allah bilir Cd'ye nasıl montajla kondu oyuncunun maçları. en iyi işler yaptığı yerler kesilip biçilip video ya koyulmuş olabilir. rijkaard adamı canlı izlemedi

Ne alaka şimdi ya? Cd 'den izlediğim adamı almam diyemeiş mi Rijkaard?

bu nasil bir baksi acisi

sanki biz Adnan Polat GS li degil GS i sevmiyor diyoruz

yok oyle birsey, ilk geldiginde deli gibi sevinmistik bizde

ama GS li olmak GS i sevmek baskanlik gorevini layikiyla yapabilmek demek degil

neymis efendim ustunel yardim ederim size demis arayip

ama siz albayraktan yardim istemeyi daha mi uygun gordunuz bir aydir?

oldu baskanim oldu:)

Başkanın açıklamalarını çok samimi buldum.

Kendi başkanımıza çok iyi sahip çıkıyoruz arkadaşlar! bravo valla

Olabilir adam 25 yaşında 4 sene önce 21

Bizim Aydın Yılmaz 25 yaşına geldiğinde ne kadar forma şansı bulmuş olacak?

Onun ulaşacağı sayıda yetersiz olacak

Oynadığı kulüp partizan :o orada bile ilk 11 e giremeyen adamı mı transfer edecek koskoca kulüp.

Bazıları için tek efsane Adnan Polat olmuş. Prekazi haksız, Hakan haksız, Hasan haksız, Haldun haksız, Albayrak haksız, Davala haksız, Bülent Korkmaz haksız ama Adnan Polat haklı, büyük başkan !!

Bir de çıkıp "Prekazi adam değilmiş, bize yaptığı büyük ayıp" kıvamında mesaj atan şahıslar var ki ağır konuşmamak için kendimi zor tutuyorum. Ne kadar ucuzmuş arkadaş adam harcamak. Siz Hagi'yi de harcarsınız, Popescu'yu da, Simoviç'i de. Yazıklar olsun.

Herkes bir daha okusun.

Anlamak istemiyorsmusunuz? :D Sorun 10 20 maç değil. Menajer söylediği sözün arkasında durmuyor. Galatasaray biraz ilgilenince hemen fiyat yükseltmiş.

ya onu bunu bırakın da sayın Moderatör sayfanın başındaki reklam ne öyle?f5 reklamı var sayfada

Valla Galatasaray başkanına atmak serbest, prekaziye sallayana hakaret. bu ne biçim çelişki

Rıdvanla güntekinin biribirine bakıp pis pis sırıtması en uyuz olduğum noktaydı. Ne olursa olsun, nasıl olursa olsun karşında koskoca Galatasaray Spor Klübü başkanı duruyor. Saygılı olacaklar ulan!!!

Valla Prekazi neden alınıyor, kızıyor, medya önünde Başkana sallıyor ? Ne çıkarı var burda ? MAddi konu da anlaşamamışlar, ne yani prekazinin her önerdiğini almak zorunda mıyız ? Galatasaray burası, beşiktaş falan değil.

Anlaşılamamış diye neden prekazi sallar başkana anlamaya çalışıorm anlayamıyorum

evet prekazi her gun GS kapisinda futbolcu pazarlayan bir adam

anliyorum yasin itibariyle prekazinin ne demek oldugunu bilmiyor olabilirsin soyle analatayim

hani uefadan elendik diye uzuluyorsunya?

o uzuntunun sebebi bile prekazi denen adamin golu sayesinde.

bilmem anlatabildimmi

Valla başkana bende dahil birçok kişi istifa etsin dedi ama şu Fatih Altaylı şerefsizinin ve tayfasının desteklediği adamlar gelecekse başkan devam etsin. Ne kadar büyük hatalar yapılmış olursa olsun umarım sportif başarı gelir bu sezon. Başkanın iyi niyetli olduğuna eminim en azından. Başarısız olursak yine, 2 dönem başarısızlığın ardından ayrılmak en doğrusudur zaten.. Eleştirirken de biraz usturuplu olmak lazım. Şimdi elele verip şampiyonluk için destek zamanı...

carrusca için tigana ne demişti.benim bu yaşta yaptıklarımı kesip cd yapsanız 30 milyon ederim demişti.cd ile topçu alanda bi bizim ülkemizin takımları galiba...

Geri
Üst Alt