Adnan Polat % 100 Futbol'da Önemli Açıklamalarda Bulundu

Cevap: Adnan Polat % 100 Futbol'da | Sona Erdi

Gerçekten anlama zorluğu çekiryorsun ya da anlamak istemiyorsun yönetime olan kininden dolayı.Bak teker teker anlatıyorum:

Oyuncuyla anlaşmışız menejerlerle anlaşmışız bu iş toplamda 1

m dolara oluyormuş,sonra ne olduysa şerefsiz menejerler 1m doları 1.5m euro ya çıkarmışlar,sonra bizimkiler de yok öyle diyip anlaşmaktan vazgeçmişiz.

Anladın mı?Ya da okudun mu diye sorayım.

bak sen bir daha dinle senden iyi anladigimi anlatayim

biz 1 milyona anlasmisiz bonservisi icin once adamlarla

sonra bu 30 mac olayi gundeme gelmis

biz demisizki yok o zman size 1 milyon simdi veremeyiz, sene sonunda 1 veririz demisiz almak istersek demisiz

onlarda demiski, o zaman gelecek sene 1,5 isteriz demis

vede hic de olmayacak bir sey degil bi malin degerinin ilerideki bir zamandaki pazarliginda boyle varyantlar olusur.

hatta ben olsam bende simdi 1 vermeyen adamdan seneye 1.5 isteyebilirim o mal icin, cunku adamin degerinin artacak olmasi cok normal

rutin ve iki tarafinda hakli taraflarinin oldugu bir pazarlik

her lafinin arkasi bos arkadasim bir daha dinle bence sen

hic birimiz burada jovanovici alsaydik demiyoruz

Adnan Polat, Ümit Davala'yı, Hakan'ları, Suat Kaya'yı, Ergün Pembe'yi vs. bu kulube transfer eden kişidir. Bunu kendi açıkladı zaten.

Alın direk ağzından;

- "Dünyanın büyük kulüplerinde, efsane futbolcuları futbolu bıraktıktan sonra kulüplerinin alt yapılarında çalışmaya başlıyorlar. Ama bizde "gel 15 yaş alt grubunun başına geç" diyince, "bize bunu mu lâyık gördünüz?" diyorlar. Tugay Kerimoğlu alt yapının başına geçince, "ekibini istedeğin gibi sen kur. eski takım arkadaşlarından istediğini ekibine al ve F. Rijkaard'ın sistemi doğrultusunda alt yapıyı yönetin" dedim.

hakan şükürede geç GALATASARAY akademisinin baına dedi ama bıraksan galiba 50 sine kadar top oynayacaktı.herkesin bırakma zamanı vardır.bizim efsane topçularımız bunu anlayamadılar ve bu duruma düştüler.kimsenin değil kendi suçları bu

Ya şunu anlayın Artık Hagi, Prekazi, Simoviç, Popescu,Taffartel, Jardel , Tanju , Hakan Şükür , Bülent Korkmaz

Hepsi Büyük İsimler

Ama hiç birinin ismi Galatasaray isminden büyük değil

Adnan Polat giderse büyük ihtimal Süren gelir ve yine adamın yarattığını yıkar. Şirketleri ayıran da o, bizi bu durumlara düşürende...

Faruk Süren bana göre bir daha seçilemez. Seçilebilecek kişilerin başında Adnan Öztürk, Ünal Aysal ve Ali Dürüst geliyor. Gerçekten olayın o noktasında çıkış yok, ortada emekler var ve bu emeklerin üzerien yatmak var. Ortada da sportif başarısızlıklar var. Bu sene her şeyin yönünü belli edecek sanırım.

biz demisizki yok o zman size 1 milyon simdi veremeyiz, sene sonunda 1 veririz demisiz almak istersek demisiz

vede hic de olmayacak bir sey degil bi malin degerinin ilerideki bir zamandaki pazarliginda boyle varyantlar olusur.

hatta ben olsam bende simdi 1 vermeyen adamdan seneye 1.5 isteyebilirim o mal icin, cunku adamin degerinin artacak olmasi cok normal

ya anlamıyorsun herhalde adam tamam 1.5 isteyebilir sorun yok . ama adam parayı bir kulübe değil kendi cebine istiyor anlayın artık şunu

sportif başarı olduğu için kimse süreni sorgulamıyor nedense.maddi anlamda en büyük hayal kırıklığı faruk sürendir.en iyiside adnan polattır.

Böyle birşey olmaz. Adam madem sizin tabirinizle kakalamak istiyor bulmuş parayı 1 milyon dolar, avro daha fazla verin mi diyecek? Transferin son günü ve bu adam Gerard değil.

Konuşmayı tam dinledinmi hocam...

Şu söyleniyor 300 000 dolar verip kiralayalım beğenirsek sene sonu 1 M dolar verip bonservisini alalım diyorlar. Menejer önce olmaz diyor sonra 500 000 euro kiralama bedeli istiyor. Beğenirsenizde 1 M euro daha ödersiniz diyor.

Bizimkiler bu para kime ödenecek deniyor bana ödenecek diyor menajer...

Hani bu adam bonservissiz gelmişti....

Hani sözleşmesini feshetmişti...

Klüpde diyor bu şartlarla olmaz.

Bizde hala prekazi diyoruz. Prekazi atılmaya kalkılan kazıktan habersiz olabilir ama şu durumda haklı olan taraf Galatasaraydır...

Kaç kere daha yazacaksın aynı lakırdıyı.?

Prekazi önermiş, Adnan Polatın dilinden düşürmediği Sezgin ya'da klub içinde birileri futbolcunun kaç maç oynadığını araştırmamışlar mı.? Klup Prekazi, menejer ve futbolcuyu iftara mı çağırmış.? Parasal meseleleri halledemedik futbolcuyu alamadık yerine seninle görüşmeye geldikten şu kadar oynamış bunu yapmış demen ve bunu yeni öğreniyor olman saçmalıktır.

Asıl saçmalık bu sitede bir moderatörün durmadan Galatasaray başkanına sallamasıdır.

30 maç oynadığı için çağırmışlar, sormuşlar neden oynamadı diye, ikna edici bir cevap alamamışlar .. Ne yani illaki almak zornda mıydı Galatasaray ? 30 maç oyna 4 senede sonra Galatasaray gibi büyük bir takıma gel.. Var mı öyle iş. Beni de Hakan Şükür önerse, beni de mi almak zornda Galatasaray.

Galatasaray bu! ayağına oyuncu geliyor diye ne bu tantana...

Burada asıl tartışmamız gerek başkanımız değil f5 yanlısı medyadır.Onlara nasıl tepkimizi göstereceğimizdir.Geçen 2 senede kaçan şampiyonluklarda bu f5 li medyanın da payı var.Ve her Galatasaray lı bu konuda kendine düşeni yapmalıdır.Başkanımızın da dediği gibi 25 milyon taraftarı kimsa göz ardı edemez.

Faruk Süren bana göre bir daha seçilemez. Seçilebilecek kişilerin başında Adnan Öztürk, Ünal Aysal ve Ali Dürüst geliyor. Gerçekten olayın o noktasında çıkış yok, ortada emekler var ve bu emeklerin üzerien yatmak var. Ortada da sportif başarısızlıklar var. Bu sene her şeyin yönünü belli edecek sanırım.

Seçimlerin üzerinden daha bir sene geçmedi. Şimdi tartışmak yersiz.

Beyler kongre diye bişey var. Adnan Polatı indiremiyorlar mı demekki destek veriyorlarki halen bu adam başkan. Polat'ın dediği doğru bir yer sürekli kar yaparken futbol sürekli zarar ediyor. Şirket kar gözüktüğü için %37sini halka dağıtıyor.

Bilmiyorum biliyor musunuz Futbol zarar görürken şirketin karının yarısı neredeyse halka dağıtılıyor kar olarak. bunu dengeledi polat. artık ne kadar kar o kadar çıkacak. Zarardaysak para gitmeyecek. Eskiden zarardaykende para gidiyordu.

Yani mesele bu mu ? Galatasaray başkanına jovanovic için mi saldırıyorsunuz . Yani ilgilenip ilgilenmediğimizi bildirmek zorunda mıyız. Bu ne ya! Galatasaray burası,Galatasaryın işine geliyorsa son saniye de çağırabilir. Prekazinin veya jovanovic mi önemli Galatasarayın çıkarları mı

Ne alaka saldırmak

Eleştiriyorum.Zaten menejerin çakallığı var olayda dedim.İşine gelme gibi bi olayda yok.Demek ki son dakika bazı transferler yattı Jovanovic'e muhtaç olundu.O da olmayınca transfer olmadı

Biz haklıyız ama %100 haklı olma durumu yok.Bunu söylüyorum.Yok Prekazi yamayacak gibi laflarda saçma sapan.Adamın kaç maç forma giydiği belli baştan ilgilenmiyoruz dersin olur biter.Kimse sana birşey yamamaz.

Prekazi olayın ekonomik boyutuna karışmamış zaten

Kaç kere daha yazacaksın aynı lakırdıyı.?

Prekazi önermiş, Adnan Polatın dilinden düşürmediği Sezgin ya'da klub içinde birileri futbolcunun kaç maç oynadığını araştırmamışlar mı.? Klup Prekazi, menejer ve futbolcuyu iftara mı çağırmış.? Parasal meseleleri halledemedik futbolcuyu alamadık yerine seninle görüşmeye geldikten sonra şu kadar oynamış bunu yapmış demen ve bunu yeni öğreniyor olman saçmalıktır.

komedi yaaaa

klube bak 1 milyon dolar harcayacak adamin nerde oldugunu ne yaptigini son anda gormusler:)

bizim taraftarda tongaya dusuyor

bu foruma girse baksa daha cok bilgi cikardi jovanovicler hakkinda

hemde ikisi hakkinda birden:)

tek kızdığım konu, "rakip kim olur "deyince "fener" demesi "bizim rakibimiz kendimiz diyemiyor" bir türlü :S

Rijkaard ve kalecilerle iligi sözleri hoşuma gitti.ne olursa olsun Rijkaard la yola devam.kalecilerede güveniyoruz

Kusura bakma abi. İnsanların fikirlerini,düşüncelerini "boş,hiç birşey bilmiyorsun,boş boş konuşuyorsun" gibi sözler ile karşılaman hiç yakışmıyor.

illaki klüpten gitmesi gereken varsa yiğit şardan dır.

Geri
Üst Alt