Adnan Polat % 100 Futbol'da Önemli Açıklamalarda Bulundu

Cevap: Adnan Polat % 100 Futbol'da | Sona Erdi

Seçimlerin üzerinden daha bir sene geçmedi. Şimdi tartışmak yersiz.

Yok yahu amacım onu tartışmak değil. Başarısızlık olursa olağanüstü kongreye zorlanılacaklar sorun bu. Arkasındaki destek azaldı sonuçta Polat'ın.

Sakatlarımız azalırsa gerçekten yeni transferlerle birlikte bence iyi bir takım olma yolundayız.

yooo bu konuda senden dah bilgiliyim gorusmeyi bildirmemiz gerekmiyor

sirketin operating agreementi BJK nin kinden farkli

farkli denetleme sirketlerinin elinde farkli sozlesmelerle kurulduk.

bos bos konusuyorsun cevabini vermememi bekleme.

gozunuzun onunde yalanlar siralaniyor hala neler diyorsunuz

Benim baskanim kiytirik fenerli futbolcuyla sanssiziz top girmedi tarzi bir muhabbete girmez

resmen ridvan hakli hala top girmedi diyor

he oldu sans yuzunden oldu hep bu belalar

seni gorurdum ben 2 sene son maci kazansaydi fener sansi yaver gitseydi bakalim ne yapiyordun

seninki sans o sans degilmi

Adnan Polat sadece şans falan demedi be Serdar, kusura bakma da cımbızla çekme şimdi. Adam herşey var, işin içinde şans da var, ben şansın da yaver gitmediğini düşünüyorum dedi. Rıdvan da sonuçta o programın yorumcusu "sözde" kendi düşüncesini söyledi. Öyle uzun bir tartışma da olmadı. Polat da o senin görüşün, ben böyle düşünüyorum deyip attı. Rıdvan da saygı duyuyorum demek zorunda kaldı. Ben uğraşıp Rıdvan'ın ağzından "şans" dediği videoları bulacağım, şans lafını kullandığına da eminim. :) Orada sırf Fenerlilere yaranmak için karşı çıkma ihtiyacı hissetti.

Burada asıl tartışmamız gerek başkanımız değil f5 yanlısı medyadır.Onlara nasıl tepkimizi göstereceğimizdir.Geçen 2 senede kaçan şampiyonluklarda bu f5 li medyanın da payı var.Ve her Galatasaray lı bu konuda kendine düşeni yapmalıdır.Başkanımızın da dediği gibi 25 milyon taraftarı kimsa göz ardı edemez.

ntv en f5 yanlisi medya degilmiydi?

ne oldu

nontvspor

Yahu Adnan Polat'ın kendisi Prekazi olayın ekonomik boyutuyla ilgilenmedi dedi, adamı bile savundu siz burada hala pireyi deve yapıyorsunuz. :) Bırakın artık şu meseleyi de diğer konular hakkında söylemlerine gelin.

Adnan Polat bugünkü açıklamarıyla asıl hedeflerinin GELECEK olduğunu belirtmiş ve tekrar kalbimi kazanmıştır..

Arkandayım Başkan... 20:45

Konuşmayı tam dinledinmi hocam...

Şu söyleniyor 300 000 dolar verip kiralayalım beğenirsek sene sonu 1 M dolar verip bonservisini alalım diyorlar. Menejer önce olmaz diyor sonra 500 000 euro kiralama bedeli istiyor. Beğenirsenizde 1 M euro daha ödersiniz diyor.

Bizimkiler bu para kime ödenecek deniyor bana ödenecek diyor menajer...

Hani bu adam bonservissiz gelmişti....

Hani sözleşmesini feshetmişti...

Klüpde diyor bu şartlarla olmaz.

Bizde hala prekazi diyoruz. Prekazi atılmaya kalkılan kazıktan habersiz olabilir ama şu durumda haklı olan taraf Galatasaraydır...

Önce Galatasaray belli bir miktar para vermeyi kabul ediyor değil mi renkdaş? Ediyor. Menajer kakalamaya çalıştığı bu oyuncunun değerinin niye arttırsın son günde? Gerard değil bu ve taliplisi yok. Menajeri bize mahkum. Buna nasıl inanayım ben şimdi?

Sadece adı dürüst... Klüp batarken puosunu içecek gizli kapaklı yer arıyordu...

Dürüst olsaydı adam olsaydı klüp batarken elini taşın altına koyardı.

3 ay peşinden dolaştılar bir ekip kur gel diye adamın şeyinde bile olmadı...

Esasen haklı olduğu yerler olmakla beraber Daha önce ciddi olmayan açıklamalarından dolayı güvenmiyorum ve Ciddi bulmuyorum Adnan Polatı.Zamanında Taraftar Kral Bizimle Kal dediği zamanlarda Taraftarı kandırmak ve tepki almamak için Yok Hakanın Heykelini yapcaz yok Hakan Şükür Futbol okulları kuracaz gibi ciddi olmayan açıklamalar yaptı.(Ben böyle şeyler yapılsın demiyorum Taraftar kandırılmasın) O zamandan beri Başkana güvenmiyorum.Sürekli tepkileri engellemeye çalışıyor...Daha çok şey yazarım ama değmez...

Prekaziye daha çok güveniyorum.Javonovic Oğlu değil ya Adamın tepkisi farklı.Kullanıldım diyor.Bunu anlamak lazım.Bu yönetim herkesi küstürdü.Prekazi,Hakan Şükür ve Diğer futbolcular hep küstüler.Hatta Haldunu bile.Ben eski futbolcular hakkında söylediklerine de inanmıyorum.Bir Jubile bile yapmadılar.Aziz Yıldırımı her ne kadar beğenmesem de Camiayı bir arada tutmasını beceriyor.Adnan Polat da Camiayı birleştirip küslükleri kırgınlıkları halletmelidir.

Bu gün ki açıklamaları da taraftarın tepkisinden çekindikleri için bence.Yine ciddi gelmedi açıklamaları...

Ne alaka saldırmak

Eleştiriyorum.Zaten menejerin çakallığı var olayda dedim.İşine gelme gibi bi olayda yok.Demek ki son dakika bazı transferler yattı Jovanovic'e muhtaç kalındı.O da olmayınca transfer olmadı

Biz haklıyız ama %100 haklı olma durumu yok.Bunu söylüyorum.Yok Prekazi yamayacak gibi laflarda saçma sapan.Adamın kaç maç forma giydiği belli baştan ilgilenmiyoruz dersin olur biter.Kimse sana birşey yamamaz.

Prekazi olayın ekonomik boyutuna karışmamış zaten

O yüzden mi medyaya çıktı salladı Galatasaray'a Prekazi.. Bu kin neden..kronolojik sıraya göre gidelim. NTV maç verirken prekazi jovanovic deyip durdu maç boyunca, maçtan sonra cd vercem falan dedi, cd verdi, sonra anlaşma olmayınca salladı başkana..Bunu naıl açıklarsın ?

rıdvan kadar fukara bir adam görmedim.bu adam çıkıp yılda milyonlar alıyor sistem deyip kandırararak millleti.

bak sen bir daha dinle senden iyi anladigimi anlatayim

biz 1 milyona anlasmisiz bonservisi icin once adamlarla

sonra bu 30 mac olayi gundeme gelmis

biz demisizki yok o zman size 1 milyon simdi veremeyiz, sene sonunda 1 veririz demisiz almak istersek demisiz

onlarda demiski, o zaman gelecek sene 1,5 isteriz demis

vede hic de olmayacak bir sey degil bi malin degerinin ilerideki bir zamandaki pazarliginda boyle varyantlar olusur.

hatta ben olsam bende simdi 1 vermeyen adamdan seneye 1.5 isteyebilirim o mal icin, cunku adamin degerinin artacak olmasi cok normal

rutin ve iki tarafinda hakli taraflarinin oldugu bir pazarlik

her lafinin arkasi bos arkadasim bir daha dinle bence sen

hic birimiz burada jovanovici alsaydik demiyoruz

30 maç olayı pazarlıktan sonra falan meydana gelmemiş,daha olayı anlamamışsın.Polat cd leri rijkaard a vermiş rijkaard da 30 maç olayını araştırın demişler,onlarda araştırıp anlaşma sırasında menejerlere sormuşlar,menejerler de tatmin edici cevap vermemişler.Bizimkiler kiralama yolunu seçmişler,kiralamak demek kötü oyuncu manasına gelmez,kendini kurnaz sanan menejerler de madem öyle daha fazla para isteriz demişler ayrıca arttırtıkları miktarı kendi ceplerine istemişler,bizimkiler de hadi kardeşim güle güle demişler.Önce ön yargılarını kaldır,ondan sonra kulağınla dinlemeyi öğren sonra iyi bir analizini yap beyninde en son gelip buraya yazını yaz,sen hiç bişe anlamadan gelip sallamaya başlıyorsun.

Eski futbolcuları bana lütfen örnek göstermeyin.

Adnan Polat, Ümit Davala'yı, Hakan'ları, Suat Kaya'yı, Ergün Pembe'yi vs. bu kulube transfer eden kişidir. Bunu kendi açıkladı zaten.

Alın direk ağzından;

- "Dünyanın büyük kulüplerinde, efsane futbolcuları futbolu bıraktıktan sonra kulüplerinin alt yapılarında çalışmaya başlıyorlar. Ama bizde "gel 15 yaş alt grubunun başına geç" diyince, "bize bunu mu lâyık gördünüz?" diyorlar. Tugay Kerimoğlu alt yapının başına geçince, "ekibini istedeğin gibi sen kur. eski takım arkadaşlarından istediğini ekibine al ve F. Rijkaard'ın sistemi doğrultusunda alt yapıyı yönetin" dedim.

rıdvan kadar fukara bir adam görmedim.bu adam çıkıp yılda milyonlar alıyor sistem deyip kandırararak millleti.

Sorma dili tutuldu. Adnan Polat'ta habire laf soktu, adamcağıza... Ama yine de 4ever Rıdvan başkan! :D

yandaş fb medyasının inadına ADNAN POLAT ..

komedi yaaaa

klube bak 1 milyon dolar harcayacak adamin nerde oldugunu ne yaptigini son anda gormusler:)

bizim taraftarda tongaya dusuyor

bu foruma girse baksa daha cok bilgi cikardi jovanovicler hakkinda

hemde ikisi hakkinda birden:)

Yok yok sen harbiden art niyetlisin.Rijkaard neden 30 maç oynamadığını gelenlere sorun demiş.Bizimkilerde sorunca kem küm edip kıvırmış menajerler.Bunun üzerine bizimkiler kiralama bedeli olarak 300 bin dolar verelim,beğenirsek 1 m dolar daha veriririz demiş.Bunu 10 yaşındaki bir çocuğa anlatsalar tek seferde anlar heralde.

Önce Galatasaray belli bir miktar para vermeyi kabul ediyor değil mi renkdaş? Ediyor. Menajer kakalamaya çalıştığı bu oyuncunun değerinin niye arttırsın son günde? Gerard değil bu ve taliplisi yok. Menajeri bize mahkum. Buna nasıl inanayım ben şimdi?

çünkü Galatasaray oyuncuyu 1 sezon luğuna önce kiralamak istiyor. menejerde kiralarsınız iş değişir diyor ve fiyat arttıyor. anlayın artık şunu mesele oyuncuya istenen para değil. menajerin bu parayı bi kulübe değil kendi cebine istemesi kaç kere açıklıcaz ?

komedi yaaaa

klube bak 1 milyon dolar harcayacak adamin nerde oldugunu ne yaptigini son anda gormusler:)

bizim taraftarda tongaya dusuyor

bu foruma girse baksa daha cok bilgi cikardi jovanovicler hakkinda

hemde ikisi hakkinda birden:)

1M değil 300.000 verilecekti ama adama sene sonu birden 1,5M istiyolar + menajer kendisinede para istiyor adamı gel imza atalım diye çağırmıyolar gelin görüşelim diyolar.Konuşuyolar fakat malesef menajer çakallık yapınca olmuyor asıl sebep bu 30 maç muhabbetide zaten tuz biber oluyor

Geri
Üst Alt