Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
klube bak yaaaaa oyuncu hakkinda bilgimiz yok ama sen genede toparlan gel diyor
profesyonellige bak
bu foruma girseler daha once haberleri olurdu kac mac oynadigindan
kusura bakmayin ama zihninizi acik tutun yoksa cok yalanlar dinlersinizadamlar ucup geliyor sen kalkip aaaa dur bidakka bu adam 30 mac oynamis yahu nereye geliyorsun diyemiyor
bu sorulunca da transfer sezonu cok yogunduk diyor
gir internete yaziyor
klupte adammi yok
sezgin ne is yapar
kulliyen yalannnnnnnn
Valla onlara görede oyuncuyu çağırdık ve transferin son günü bunlar bize muhtaçlar demişlerdir.
Asıl saçmalık bu sitede bir moderatörün durmadan Galatasaray başkanına sallamasıdır.
30 maç oynadığı için çağırmışlar, sormuşlar neden oynamadı diye, ikna edici bir cevap alamamışlar .. Ne yani illaki almak zornda mıydı Galatasaray ? 30 maç oyna 4 senede sonra Galatasaray gibi büyük bir takıma gel.. Var mı öyle iş. Beni de Hakan Şükür önerse, beni de mi almak zornda Galatasaray.
Galatasaray bu! ayağına oyuncu geliyor diye ne bu tantana...
30 maç olayı pazarlıktan sonra falan meydana gelmemiş,daha olayı anlamamışsın.Polat cd leri rijkaard a vermiş rijkaard da 30 maç olayını araştırın demişler,onlarda araştırıp anlaşma sırasında menejerlere sormuşlar,menejerler de tatmin edici cevap vermemişler.Bizimkiler kiralama yolunu seçmişler,kiralamak demek kötü oyuncu manasına gelmez,kendini kurnaz sanan menejerler de madem öyle daha fazla para isteriz demişler ayrıca arttırtıkları miktarı kendi ceplerine istemişler,bizimkiler de hadi kardeşim güle güle demişler.Önce ön yargılarını kaldır,ondan sonra kulağınla dinlemeyi öğren sonra iyi bir analizini yap beyninde en son gelip buraya yazını yaz,sen hiç bişe anlamadan gelip sallamaya başlıyorsun.
Ya şunu anlayın Artık Hagi, Prekazi, Simoviç, Popescu,Taffartel, Jardel , Tanju , Hakan Şükür , Bülent Korkmaz
Hepsi Büyük İsimler
Ama hiç birinin ismi Galatasaray isminden büyük değil
Esasen haklı olduğu yerler olmakla beraber Daha önce ciddi olmayan açıklamalarından dolayı güvenmiyorum ve Ciddi bulmuyorum Adnan Polatı.Zamanında Taraftar Kral Bizimle Kal dediği zamanlarda Taraftarı kandırmak ve tepki almamak için Yok Hakanın Heykelini yapcaz yok Hakan Şükür Futbol okulları kuracaz gibi ciddi olmayan açıklamalar yaptı.(Ben böyle şeyler yapılsın demiyorum Taraftar kandırılmasın) O zamandan beri Başkana güvenmiyorum.Sürekli tepkileri engellemeye çalışıyor...Daha çok şey yazarım ama değmez...
Prekaziye daha çok güveniyorum.Javonovic Oğlu değil ya Adamın tepkisi farklı.Kullanıldım diyor.Bunu anlamak lazım.Bu yönetim herkesi küstürdü.Prekazi,Hakan Şükür ve Diğer futbolcular hep küstüler.Hatta Haldunu bile.Ben eski futbolcular hakkında söylediklerine de inanmıyorum.Bir Jubile bile yapmadılar.Aziz Yıldırımı her ne kadar beğenmesem de Camiayı bir arada tutmasını beceriyor.Adnan Polat da Camiayı birleştirip küslükleri kırgınlıkları halletmelidir.
Bu gün ki açıklamaları da taraftarın tepkisinden çekindikleri için bence.Yine ciddi gelmedi açıklamaları...
F. Rijkaard ile gerçekten sözleşme uzatacaksa, sonuna kadar Adnan Polat.