Adnan Polat % 100 Futbol'da Önemli Açıklamalarda Bulundu

Cevap: Adnan Polat % 100 Futbol'da Önemli Açıklamada Bulundu

En cok sevindigim 2 nokta.

Rijkaard ve Scouting. :)

arkadaşlar sportif olarak beğenmeyebilirsiniz ama mali olarakçok iyi işler yaptı her zaman arkasındayım bu işler günü kurtarmakla değil geleceğe yatırımla olur başkanda bunu yapıyor.

Cevap: Adnan Polat % 100 Futbol'da | Sona Erdi

klube bak yaaaaa oyuncu hakkinda bilgimiz yok ama sen genede toparlan gel diyor:)

profesyonellige bak

bu foruma girseler daha once haberleri olurdu kac mac oynadigindan:)

kusura bakmayin ama zihninizi acik tutun yoksa cok yalanlar dinlersiniz:) adamlar ucup geliyor sen kalkip aaaa dur bidakka bu adam 30 mac oynamis yahu nereye geliyorsun diyemiyor:)

bu sorulunca da transfer sezonu cok yogunduk diyor

gir internete yaziyor

klupte adammi yok

sezgin ne is yapar

kulliyen yalannnnnnnn

Adamlar gelmeden biliyoruz zaten 30 maç oynadığını. Öyle bir durum yok, yanlış anlamışsın sanırım durumu. Biz görüşme sırasında sebebini öğrenmek istemişiz.

ithamlarda dikkat etmeliyiz.çünkü BAŞKAN = KLÜP

Valla onlara görede oyuncuyu çağırdık ve transferin son günü bunlar bize muhtaçlar demişlerdir.

Hayır niye muhtaç olsun. Galatasaray 'ın b planı yok mu? Eğer adam elinde patlıyorsa sen muhtaçsın kulübe. Ama işi yokuşa sürüp fiyat arttıran da sensin.:) Buraya ben inanmıyorum:)

Asıl saçmalık bu sitede bir moderatörün durmadan Galatasaray başkanına sallamasıdır.

30 maç oynadığı için çağırmışlar, sormuşlar neden oynamadı diye, ikna edici bir cevap alamamışlar .. Ne yani illaki almak zornda mıydı Galatasaray ? 30 maç oyna 4 senede sonra Galatasaray gibi büyük bir takıma gel.. Var mı öyle iş. Beni de Hakan Şükür önerse, beni de mi almak zornda Galatasaray.

Galatasaray bu! ayağına oyuncu geliyor diye ne bu tantana...

Adnan Polat yada Galatasaray klubü içinde herhangi bir ismi övmek veya düşündüklerimi yazmamak için moderatör olmadım.

Zorundalığı çıkaran kim.? İllaki alınmalıydı gibi bir şey okudun mu yazdıklarımda, bahanelere başvuruyorsan bunu daha önce yapmalıydın araştırmalıydın. Bu kadar şuursuz oldukarını mı zannediyosun.?

Nasrettin kadar hırsız'da suçlu, A.Polatı yererken Prekazi'ye sallanmasının mantığı nedir.

Yemisim perekaziyi ya abicim galatasarayin parasi herseyden once gelir tamam zamaninda cok faydaliydi ama babasinin hayrina oynamadi parasiyla he fedekarlik yapmis yada az para almis ola bilir zamaninda ama orasi beni ilgilendiemez gelmisin konusmusun anlasamamisi kapanmis defter ila almak sorundami yani yok bosda kalmis yok soyle olmus boyle olmus tamam bosda kalmis ola bilir oyuncu ama menejerinin sucu bonservisi olmayan adam icin bana bedel odiyeceksiniz diyor vallah iş başka dostluk başka alman üsulu cok severim bu yonlerini almanlarin

Rijkaard'la devam edeceğim,sözleşme uzatacağım dedi umarım doğrudur.

30 maç olayı pazarlıktan sonra falan meydana gelmemiş,daha olayı anlamamışsın.Polat cd leri rijkaard a vermiş rijkaard da 30 maç olayını araştırın demişler,onlarda araştırıp anlaşma sırasında menejerlere sormuşlar,menejerler de tatmin edici cevap vermemişler.Bizimkiler kiralama yolunu seçmişler,kiralamak demek kötü oyuncu manasına gelmez,kendini kurnaz sanan menejerler de madem öyle daha fazla para isteriz demişler ayrıca arttırtıkları miktarı kendi ceplerine istemişler,bizimkiler de hadi kardeşim güle güle demişler.Önce ön yargılarını kaldır,ondan sonra kulağınla dinlemeyi öğren sonra iyi bir analizini yap beyninde en son gelip buraya yazını yaz,sen hiç bişe anlamadan gelip sallamaya başlıyorsun.

ok sana bir soru

menejersin biri sana boyle bir soru soruyor

sen bu soruya ne cevap verirsin

ben soylim, amacim olaydan siyrilmaksa, derimki, TD ile arasi iyi degil hic anlasamiyorlar ama lazim oldugu icin atamiyorlar takimdan.

tatmin oldunmu?

ama hala anlamayin siz

banane jovanovic denen adamdan, proses rezil proses.

kalibimi basarim misimovic olmasa jovanovic bizdeydi:)

orta saha transferi hakkinda bir seyler dedi mi?

Ya şunu anlayın Artık Hagi, Prekazi, Simoviç, Popescu,Taffartel, Jardel , Tanju , Hakan Şükür , Bülent Korkmaz

Hepsi Büyük İsimler

Ama hiç birinin ismi Galatasaray isminden büyük değil

Kişi fetişizminin doruklarındayız.Analama olayına geçiceğimizi sanmam.

Bizimde eleştirdiğimiz noktalar var ama bazıları sallamak için sallıyor.

Bundan önceki başkan f5 den 6 yediğimizde adamları alkışladı ,Adnan Başkan şampiyon olduğumuzda Ali Sami Yen'den kariköye 20.45 i yapıştırdı.O zaman neden Polat istifa demediniz.

Olayın içinde yanlışlık vardır belki hemen yalancı deyip kestirip atmak yakışmıyor.

İnşallah Rijkaard sözleşmeyi kabul eder.

F. Rijkaard ile gerçekten sözleşme uzatacaksa, sonuna kadar Adnan Polat.

40 milyon dolar acil kapıda bekleyen borç ödedik dedi.kamp yapacak yer bulamıyorduk dedi. ne yazıkki ülkemizde sportif başarı gelmeyince her şey unutulur.görmezden gelinilir...

kimse ardanin siwissotelde madridle gorusmesi hakkinda konusmuyor

Adnan Baskanda yorum yapmadi

tehlikeli konu tabi:)

Esasen haklı olduğu yerler olmakla beraber Daha önce ciddi olmayan açıklamalarından dolayı güvenmiyorum ve Ciddi bulmuyorum Adnan Polatı.Zamanında Taraftar Kral Bizimle Kal dediği zamanlarda Taraftarı kandırmak ve tepki almamak için Yok Hakanın Heykelini yapcaz yok Hakan Şükür Futbol okulları kuracaz gibi ciddi olmayan açıklamalar yaptı.(Ben böyle şeyler yapılsın demiyorum Taraftar kandırılmasın) O zamandan beri Başkana güvenmiyorum.Sürekli tepkileri engellemeye çalışıyor...Daha çok şey yazarım ama değmez...

Prekaziye daha çok güveniyorum.Javonovic Oğlu değil ya Adamın tepkisi farklı.Kullanıldım diyor.Bunu anlamak lazım.Bu yönetim herkesi küstürdü.Prekazi,Hakan Şükür ve Diğer futbolcular hep küstüler.Hatta Haldunu bile.Ben eski futbolcular hakkında söylediklerine de inanmıyorum.Bir Jubile bile yapmadılar.Aziz Yıldırımı her ne kadar beğenmesem de Camiayı bir arada tutmasını beceriyor.Adnan Polat da Camiayı birleştirip küslükleri kırgınlıkları halletmelidir.

Bu gün ki açıklamaları da taraftarın tepkisinden çekindikleri için bence.Yine ciddi gelmedi açıklamaları...

Taraftar tepkisini tabiki düşünecek Başkan. Sonuçta taraftar takımın ruhudur dedi. Kendini bi başkanın yerine koy, neden taraftar tepkisi alasınki. Ya da Kewell alınmasaydı? Başkan alsa suçlu oluyor almasa suçlu oluyor. Koskoca klübün başkanı menejer parayı artırdı diyor, sen prekaziye güveniyorum diyorsun.

Geri
Üst Alt