Adnan Polat % 100 Futbol'da Önemli Açıklamalarda Bulundu

Cevap: Adnan Polat % 100 Futbol'da | Sona Erdi

Adnan Polat yada Galatasaray klubü içinde herhangi bir ismi övmek veya düşündüklerimi yazmamak için moderatör olmadım.

Zorundalığı çıkaran kim.? İllaki alınmalıydı gibi bir şey okudun mu yazdıklarımda, bahanelere başvuruyorsan bunu daha önce yapmalıydın araştırmalıydın. Bu kadar şuursuz oldukarını mı zannediyosun.?

Nasreddin kadar hırsız'da suçlu, başkanı yererken Prekaziy'e sallanmasın mantığı nedir.

Prekaziye sallamamın sebebi şudur. Menejerlerin dolandırıcılığına rağmen hadi bunu bilmeyebilir, mali konularda anlaşılamamasından dolayı almadık bu adamı. Almadığımız için Galatasaray klübü başkanına çemkiriyor. Doğru mu bu ? Bu kadar çemkirmesi de aklıma başka şüpheler getiriyor.

Nedir yani naapmalıydı Galatasaray klübü. ?

ok sana bir soru

menejersin biri sana boyle bir soru soruyor

sen bu soruya ne cevap verirsin

ben soylim, amacim olaydan siyrilmaksa, derimki, TD ile arasi iyi degil hic anlasamiyorlar ama lazim oldugu icin atamiyorlar takimdan.

tatmin oldunmu?

ama hala anlamayin siz

banane jovanovic denen adamdan, proses rezil proses.

kalibimi basarim misimovic olmasa jovanovic bizdeydi:)

Ya tamam arkadaş burda 100 kişi yanlış anlamış 1 tek sen doğru anlamışsın.Ne desem boş bu saatten sonra.

bize aslında canaydın polat aysal karıŞımı bir başkan lazım.. :D

Cevap: Adnan Polat % 100 Futbol'da Önemli Açıklamada Bulundu

Progrmi izleyemedim, tek birsey merak ediyorum, Polat Rijkaardin arkasinda mi?

O yüzden mi medyaya çıktı salladı Galatasaray'a Prekazi.. Bu kin neden..kronolojik sıraya göre gidelim. NTV maç verirken prekazi jovanovic deyip durdu maç boyunca, maçtan sonra cd vercem falan dedi, cd verdi, sonra anlaşma olmayınca salladı başkana..Bunu naıl açıklarsın ?

Özgür şu kısım yanlış şöyle söyledin "Cd'yi verdim başkan izledi ve beğendi Rijkaard'a izlettirecekler" dedi.

isteyen basariyi beklemeden uzatirdi

gorelim bakalim ne olacak diye bekliyor

ama bu hata degil, bence de beklemek lazim

Bu bölümüde dinlememişsin,geçen yıl nisan ayında 2 yıllık sözleşme önermiş başkan,rijkaard haketmedim diyerek kabul etmemiş.

Oyuncuya mahçup oldu diye koskaca Galatasaray başkanına sallamak serbest yani . Hele dolandırıcı menejerlerin oyunları varken..

Yahu neden sallayayım eleştiriyorum.%100 haklı durumumuz yok.Bizde de çok hata var.Menejerin oyunu da var zaten herkes gördü.

Ama çıkıpta yemişim Prekazi'yi,Prekazi yamayacak vs gibi laflar saçma.Buna karşı çıkıyorum

kimse ardanin siwissotelde madridle gorusmesi hakkinda konusmuyor

Adnan Baskanda yorum yapmadi

tehlikeli konu tabi:)

ali turanı 6 ay önce almak nasıl bişeyse buda öylebirşey 1 yıl sonra gönderecektir. polat ardayı ama şu anda satarsa asla yerini dolduramaz ardanın.

kimse ardanin siwissotelde madridle gorusmesi hakkinda konusmuyor

Adnan Baskanda yorum yapmadi

tehlikeli konu tabi:)

Bu sezon sonunda olası bir başarısızlıkta en büyük tepkiyi Arda alacak. Ne yapsa bu taraftara yaranamayacağını düşündüğü için görüşmesi çok normal.

Insua olayına takılmışısız, orada bi çelişki yok, 2 ay önce ilgilenmiştik ama o zaman liverpool satmamıştı, daha yeni hocaları belli değildi, hoca gelsin önce takımı görsün gidecekleri kalacakları o belirlesin dediler, dedi. Roy Hadgson'u da bi yerlerden tanıyolarmış galiba. Onunla görüştük o da kabul etti demek istedi son günde. Ayrıca İngiltere Futbol Federasyonu'nun aldığı karardan bahsetti, 40 sözleşmeli oyuncu sayısı 25e,26ya düşünce ingilteredeki takımlarda böylece birçok oyuncu boşa çıktı uygun fiyatlara dedi. Bunun da etkisi var demek istedi heralde.

Prekaziye sallamamın sebebi şudur. Menejerlerin dolandırıcılığına rağmen hadi bunu bilmeyebilir, mali konularda anlaşılamamasından dolayı almadık bu adamı. Almadığımız için Galatasaray klübü başkanına çemkiriyor. Doğru mu bu ? Bu kadar çemkirmesi de aklıma başka şüpheler getiriyor.

Nedir yani naapmalıydı Galatasaray klübü. ?

evet prekazi dunyanin en salak adami

parada anlasilmadigini bilip de, kalkip bu laflari edecek

kendinizi koyun bakim yerine prekazinin

parada anlasilmamis olsa boyle seyler soyleyebilirmisiniz

korkmazmisiniz ulan bu adamlar parada analasamadik deseler yarin cikip rezil olurum soyledigim hersey havada kalir diye

Geri
Üst Alt