Adnan Polat % 100 Futbol'da Önemli Açıklamalarda Bulundu

Cevap: Adnan Polat % 100 Futbol'da Önemli Açıklamalarda Bulundu

Hocam bu memleketin insanı böyle balık hafızalı. Politikacılar çok seviyorlar bu özelliğini milletimizin at kurusıkıyı 1 ay sonra hatırlayan yok. Adnan Polat ve yönetim hakkında 10 gün önce ne şekilde düşünüyorduk, bugün nasıl? Misimoviç geldi diye aklandı adeta yönetim hayret ettim.

aynen katılıyorum ama aklı basında galatasaray lılar bızı dusurduğu durumları unutmayarak olağan ustu kongre de gerekenı yapacaklardır .umarım ..

Keita'nın ne disiplinsizliği vardı yahu, 2 kere milli takımdan geç döndü diye oyuncu mu yollanır. Basbayağı transfer için kaynak lazımdı, kurban olarak Keita seçildi.

Hocam bu memleketin insanı böyle balık hafızalı. Politikacılar çok seviyorlar bu özelliğini milletimizin at kurusıkıyı 1 ay sonra hatırlayan yok. Adnan Polat ve yönetim hakkında 10 gün önce ne şekilde düşünüyorduk, bugün nasıl? Misimoviç geldi diye aklandı adeta yönetim hayret ettim.

Öyle olanlar vardır mutlaka ama genelleme yapma

Keita'nın satılmasına Rijkaard istedi.

Bilginize ...

Eeee gelince ne olacak keitanın disiplinsizliği kalkacakmı ortadan?

dostum takıp edıyorum yazılarını allah askına bana soyle keıta antalyaspor macını tek basına aldıkdan sonrada dısıplınsızmı dıyodun bana bunu soyle? dayamadım keıtaya sallamana sormak zorunda kaldım bu soruyu

Adnan Polat bu projeler geleceği teminat altına almak için diyor adam scout sistemi kurdu kimse sormadan geleceğin baros'larını arıcaz 20 yaşlarında bir oyuncu alıcaz devre arasında dedi .. avrupa'dan hava alarak döndük diyenlere gülüyorum sanki her yıl kupa alıyoruz. Adnan polat'ın en güzel cümlesi mali disiplin mali bütçe olarak büyük klüplerle kafaya oynamalıyızki başarılar sürekli hale gelsin maddi anlamda iyi olmadan başarı tekrarlanmaz 10 yıldır bunu yaşamıyomuyuz zaten UEFA kupasının prestijini iyi kullanmıyan adamlar yüzünden bu haldeyiz . ve bu adam bunu düzeltmek üzere klübü tekrar ayağa kaldıran o

Adam kadroda yoksa tabi gider saçmalayan sensin! Adnan Polat ve yönetimi başarılı mı? DEĞİL! Bu halde değilse canımızın istediği gibi eleştiririz saygı sınırları çerçevesinde. Takım şampiyon olamıyor 2 yıldır Avrupa havası alıp geliyoruz bol bol yönetim başarılı yani! İlginç.

1- Kadro da olsa da olmasa da eğer gerçekten gönülden bağlı olsaydı bu kulübe beklemesi gerekirdi..Takım olmak bunu gerektirir.

2- Yönetime kimsenin sportif açıdan başarılı dediği yok zaten..Ama idari açıdan bir başarı sağlanmazsa gelen sportif başarılarda, bundan öncekiler gibi günlük olmaya mahkumdur..Ve takdir edersin ki bu idari ve kurumsal başarı da öyle bir sene de olmuyor..

Sonuçta zamanında parasızlıktan otellere alınmayan bir kulüpten bahsediyoruz..

bursa macında son dakıkalara doğru abdul kader keıta dıye tezavruat yaparken hıc o kadar ıcten bağırmamısdım !

Sen sadece sportif olarak bakıyorsun yani yüzeysel, o zaman haklısın

Arkadaşım fabrika, şirket değil burası kâra bakacak değilim kupaya bakarım tabi ki. Stad yapıldı bilmem ne yok birde yapılmasın. Anlaşmayı yaptılar Sami Yen'i verdiler, Aslantepe'yi kuruş vermeden yaptırıyoruz bunda yönetime değil Ali Sami Yen stadına ve rahmetli Özhan Canaydın'a borçludur kulüp. Arazileri zamanında Selahattin Beyazıt almış bugün değerlenince "Yaşasın şimdi ki yönetim" demek var mı?

Dediğim gibi yani bence.

O zaman Başkan'ın yaptıkları açıklamanın yalan olduğunu düşünüyorsun :) Keita'dan memnun değillerse 8-10 milyon euroya ondan daha iyisini alabilirdik çünkü :) Keita'nın disiplinsiz tavırları ortada, bunları bir kaç kez gördük. Sorun şu ki; bugün söylediğini neden zamanında söylemedi ? Hani o toplantı yaptıkları gün vardı. Keita neden satıldı diye sordular ve bunları hiç söylemedi, şimdi söyledi bunları. Benim garibime giden durum bu.

dostum takıp edıyorum yazılarını allah askına bana soyle keıta antalyaspor macını tek basına aldıkdan sonrada dısıplınsızmı dıyodun bana bunu soyle? dayamadım keıtaya sallamana sormak zorunda kaldım bu soruyu

Keitanın yeteneklerine laf söyleyemem, disiplinsiz olduğunu yeni öğrendim.Ayrıca febe maçlarında neler yaptığıda ortada,antalya maçını tek başına aldırmış, tabiki aldıracak 8m bonservis verdik

bizlere balik hafizali diyen arkadaslar 4-5 yil once para olmadigi icin ribery gibi adamlari elimizden kaciriyor, inamoto ve barussolari seyrediyorduk, Adnan Polat geldiginden beri hersey degisti hicmi fark etmiyorsunuz balik hafizalilar? illaki sampiyon olup kupami kaldirmak gerekiyor?

Keita'nın ne disiplinsizliği vardı yahu, 2 kere milli takımdan geç döndü diye oyuncu mu yollanır. Basbayağı transfer için kaynak lazımdı, kurban olarak Keita seçildi.

Adamın tüm disiplinsizliklerini açık etmek zorunda mıyız sene içinde tek tek? Söyledi işte başkan "Diğer oyuncular taa dünyanın diğer ucundan gününde döndü, Keita ise her gittiğinde 1-2 gün gecikiyordu" dedi, "Üstelik son hafta izinsiz şekilde terketti gitti, takımın ve arkadaşlarının umrunda olmadığını gösterdi" dedi. Ayrıca biz de gördük ki saha içinde pek disiplinli değil, gereksiz kırmızı karta açık bir oyuncu. Bunlar satmak için gayet çok yeterli sebepler, hele maddi olarak ciddi tatmin edici bir teklif gelirse.

Arkadaşım fabrika, şirket değil burası kâra bakacak değilim kupaya bakarım tabi ki. Stad yapıldı bilmem ne yok birde yapılmasın. Anlaşmayı yaptılar Sami Yen'i verdiler, Aslantepe'yi kuruş vermeden yaptırıyoruz bunda yönetime değil Ali Sami Yen stadına ve rahmetli Özhan Canaydın'a borçludur kulüp. Arazileri zamanında Selahattin Beyazıt almış bugün değerlenince "Yaşasın şimdi ki yönetim" demek var mı?

rıdvan program esnasında cok haklı bısey soyledı polat bu malı ıslerden konusurken galatasaray avrupa sampıyonu olarak etıket yapdı stadıyla malı konumuyla değıl dedı cok doğru bana gore sportıf basarıyı 2. plana attığını bı bakıma vurguladı

Geri
Üst Alt