Adnan Polat % 100 Futbol'da Önemli Açıklamalarda Bulundu

Cevap: Adnan Polat % 100 Futbol'da Önemli Açıklamalarda Bulundu

neyse renkdas tartısmaya gerek yok ben gorusumu soyledım katılırsın katılmasssın sana kalmıs.ama sen dıyosankı BAM uclusuyle takım olalım ruh olsun dıyecek bısey yok

3 ince ayaktan bir sehba yapabilirsin ama, bu ayaklardan biri kalın olmasına rağmen çatlaksa sehba falan yapamazsın.

Keita ne sorun çıkarmış yahu. Yok efendim 2-3 kere milli takım kampından geç dönmüşmüş, habersiz gitmişmiş. Bunların hepsi hikaye. M.Topal gitmek istiyordu, gönderildi tamam. Peki... İki aydır takımdan ayrılmak istediğini, her önüne gelene söyleyen Servet neden gönderilmedi ? Bu ne yaman çelişki böyle.

Çünkü hem kulübü hem de Servet'i tatmin edecek teklif gelmedi. Bu da çok açık. Servet defalarca buradan aldığım ücreti verecek kulüp çıkmıyor dedi. Topal da 2 senedir istiyormuş anca uygun teklif geldi ve satıldı.

Tabi son maç şampiyonluğumuzu göremeden gitti tüh yazık ! Birisi Keita'ya şampiyonluk maçının videosunu atsaydı bari!

tabi sende haklısın..şampiyon olamıyorsak tüm futbolcular son günü beklemeden gidebilirler..Artık o kadar saçmalamaya başladınız ki sırf Adnan Polat ve yönetime sallamak için..Ama çok komik durumlara düşüyorsunuz farkında değilsiniz..

Herkes Adnan Polat'ın masallarına inanmış sanırım. Herkes bir anda Adnan Polat'ı savunmaya başladı. Vay canına !

Ahmet benim bütün mesajlarıma ulaşma yetkin var burda. herkes, sen dahil GALATASARAY ın başkanına sallarken ben nedemişim bir bak mesajlarıma ondan sonra konuş bence

Yahu Keita ne zaman geç gelmiş bunu merak ediyorum! Adam geç gelse gazeteler zaten tefe koyardı. Var bu işte bir çapanoğlu ama hayırlısı adam kendisi müdafa edemiyor uzakta salla gitsin.

Haberi yapılmıştı medyada ancak 1-2 gün olduğu için ve taraftar sevdiği için uzamadı muhabbet. Ayrıca sene sonunda erken gittiği haberi de yapıldı ancak taraftar zaten gitmesini önemsemedi çünkü maçı önemsemiyordu.

Tabi son maç şampiyonluğumuzu göremeden gitti tüh yazık ! Birisi Keita'ya şampiyonluk maçının videosunu atsaydı bari!

Mehmet hocam, biraz yanlış düşünüyorsun bence.

Bak nasıl diyebilirim bilmiyorum. Ama ben Galatasaray'ın alt yapısında oynarken, elbette bu kadar ciddi durumlar yoktu. Ancak Saffet diye bir çocuk vardı, bazen geç geldiği olurdu antremanlara. "Hastayım, ben bugün gelemem" diye haber verip, gelmediği olurdu. Yeteneklide bir arkadaştı. Ama maç yaptığımız da, herşeye rağmen ilk 11'de başlardı.

Bizde acaip gıcık olurduk haliyle ve gittikçe anti-patimiz oluşmuştu çocuğa.

Sonrada gitti çocuk 2. lige zaten o ayrı mevzu.

Ama insanoğlu, her zaman insanoğludur. Emin ol, takım içinde Keita bu yüzden hiç sevilmiyordu ve huzursuzluk yaratıyordu.

Maddi olarak doğru bir iş Keita'nın gitmesi tamam ama eğer Lincoln 2 sene kaldı ise o zaman Keita kesin kalmalıydı.Yani şunu demek istiyorum.Lincoln'ü de satsaydık bir sene sonra teklif geldiğinde Wolsfurg'a o zaman derdim ki çok doğru iş Keita'nın satılması.

O intere gitti ne değişti emre okan jardelı dövdüler fazla para alıyo diye yada şimdi ne değişti şuan hakan yok ama bu konu futbolcular arasında gene var bunun hakanla alakası yok fazla kazanan yabancı sevilmıyor bu bızde de böyle fenerdede bjk dada hatırlayın tuncay gitmeden nedemişti bana kezmandan sadece 1 euro fazla verın kalayım...

Lincoln olayında Hakan'da bidbid konuştu yok çok alıyor, Almanya'da alamaz vs. Şimdi yine bazılar başlar "biz niye o kadar almıyoruz" diye. Esasen yaptıkları çok ayıp deveyi hamuduyla götürüyorlar ama gözleri hala paraya doymuyor yazık.

Mehmet hocam, biraz yanlış düşünüyorsun bence.

Bak nasıl diyebilirim bilmiyorum. Ama ben Galatasaray'ın alt yapısında oynarken, elbette bu kadar ciddi durumlar yoktu. Ancak Saffet diye bir çocuk vardı, bazen geç geldiği olurdu antremanlara. "Hastayım, ben bugün gelemem" diye haber verip, gelmediği olurdu. Yeteneklide bir arkadaştı. Ama maç yaptığımız da, herşeye rağmen ilk 11'de başlardı.

Bizde acaip gıcık olurduk haliyle ve gittikçe anti-patimiz oluşmuştu çocuğa.

Sonrada gitti çocuk 2. lige zaten o ayrı mevzu.

Ama insanoğlu, her zaman insanoğludur. Emin ol, takım içinde Keita bu yüzden hiç sevilmiyordu ve huzursuzluk yaratıyordu.

Adnan Polat söyledi zaten "Bu arkadaşlarında huzursuzluk yaratıyordu." diye. Ben Elano ve Kewell'ın yerinde olsam taa dünyanın öbür ucundan geldiğimde bu adam gecikiyorsa sinir olurdum hakikaten.

Maddi olarak doğru bir iş Keita'nın gitmesi tamam ama eğer Lincoln 2 sene kaldı ise o zaman Keita kesin kalmalıydı.Yani şunu demek istiyorum.Lincoln'ü de satsaydık bir sene sonra teklif geldiğinde Wolsfurg'a o zaman derdim ki çok doğru iş Keita'nın satılması.

Israrla keita ile niye kıyaslıyorsun lincolnü?

çok koydular zaten sen dikkat etmemişsin.Rijkaard kaç maç oynatmadı hatta bu yüzden.

Aldığı kartlardan, dirsek attığı, kendini yalandan çok yere attığından ötürü oynatmadı diye biliyorum.

Ahmet baktınmı önceki mesajlarıma?

"ALİ SAMİ YEN CEHENNEMİNİ RAKİPLERİMİZE HATIRLATSINLAR"

-Son olarak söylemek istediğiniz sözler var mı?

"Taraftarlarımız Ali Sami Yen'in cehennem olduğunu yine rakiplerimize hatırlatsın. Tünelden çıktık artık güneş ışığı var, hızlı koşmaya başlayacağız. Birleşme tarihi olan 1 Eylül bizim için bir milat. Galatasaray için artık daha güzel günler olacak. İnşallah seçimlerde birden ikiden fazla başkan adayı olursa sevinirim. Şimdiden bir iki başkan adayı ismi duyuyorum, bu da beni mutlu ediyor."

Merakla bekliyorum taraftarin tepkisini..

Yani ilk sene Lincoln u göndermeyerek hata yaptık diye aynı hatayı ikinci kez mi yapsaydık:confused:

Herkes Adnan Polat'ın masallarına inanmış sanırım. Herkes bir anda Adnan Polat'ı savunmaya başladı. Vay canına !

ben aslinda hikaye anlatmasini isterdim ama oraya cikip masallar anlatmasi ve bizleri rahatlatmasi takdir edilir.. inanmak zorunda degilsiniz.. ama o koltukta oturuyorsa saygi duymak zorundasiniz..

Önemli olan doğruyu yapmak, önceki yanlışsa aynı yanlışı tekrarlamak mı gerekir? Belki biz Lincoln'de yaptığımız hatadan ders aldık ve tekrarlamamak istedik. Ayrıca Lincoln'e teklif geldiği kesin mi ki?

Lincoln olayında Hakan'da bidbid konuştu yok çok alıyor, Almanya'da alamaz vs. Şimdi yine bazılar başlar "biz niye o kadar almıyoruz" diye. Esasen yaptıkları çok ayıp deveyi hamuduyla götürüyorlar ama gözleri hala paraya doymuyor yazık.

Sadece hakan değil Türk oyuncularımız bunu hep yapıyor yapacakta bunun önüne ancak eşit kontratlarla geçilir ama suanda böyle bişey imkansız gördğümüz üzre

Geri
Üst Alt