Adnan Polat % 100 Futbol'da Önemli Açıklamalarda Bulundu

Cevap: Adnan Polat % 100 Futbol'da Önemli Açıklamalarda Bulundu

aynen katılıyorum yıne masal anlattı yıne bı cok kesımı uyuttu suan coğu kısı durumdan memnun ama olağan ustu genel kurul olacak polat da gıdecek donusu yok .keıta ve haldun olayıyla benım gozumden dusdu bı kere sezgıne transferı bırakması ve son gune transferı bırakmasıda cabası ..

Hmm yani keita kalmalıydı takım içinde sorun çıkarmasına rağmen..

Yazmadan önce bütün yorumları okudum.şimdi kendi kişisel düşüncemi yazıyorum.

Öncelikle görüyorumki bazı arkadaşlarımız o kadar detaya girmişki bütünü görememiş. Hala yok jovanovic,yok prekazi, yok insua.Geçiniz bunları ana tabloya bakınız. Başkan başarısızlığın tek sorumlusu benim dedi mi dedi. ( yalancılıkla suçladığınız başkan dedi bunu ) Gelinen ekonomik tabloyu tüm samimiyetiyle anlattımı? Anlattı.Otellere kabul edilmeyen takımımızın milyar dolarlık projeler gerçekleştireceğine kadar.

Bu akşam ki açıklamalr beni gayet tatmin etti.Adnan Polat a çok kızgındım ama şu anda özür diliyorum kendisinden.Bende bazı arkadaşlar gibi detaya takılmışım. 2 yıl sonra artı kalemlere geçicez diyor, 200 küsür milyon borcu olan takımdan bahsediyor kar edicez diyor.Bu 5-10 şampiyonluğa bedel diyor.ama jovanovicteyiz hala biz değilmi ?

İddialıyımki bu takım 2012 itibarıyla lyon gibi porto gibi alır götürür bu ligi , ama bu başkanla olmaz insua da çelişti çünkü !!!

Ben başkanımın açıklamlarından gayet memnumun ve umutluyum.Güzel günler yakında.

Son sözümde bazı arkadaşlara.

Prekazi Başkan Jovanovic Kaptan olsun...

+1905.....bu saatten sonra Başkana laf edenlerin samimiyetinden şüphe ederim

Rıdvan Dilmen ateşi körüklemek için çıkmış zaten oraya.Başkan çok tecrübeli.Tuzağa hiç düşmedi.

aynen katılıyorum yıne masal anlattı yıne bı cok kesımı uyuttu suan coğu kısı durumdan memnun ama olağan ustu genel kurul olacak polat da gıdecek donusu yok .keıta ve haldun olayıyla benım gozumden dusdu bı kere sezgıne transferı bırakması ve son gune transferı bırakmasıda cabası ..

Madem gözünden düştü bir daha ki seçimlerde başka partiye oy verirsin be kardeşim dert ettiğin şeye bak:sad007:

sorun cıkarıyodu lafı tamamen bahane .taraftarın en cok sevdığı sayılı oyunculardandı .takımda hıc kımse bısey yapamadığında yokdan var eden O idi ..

Bana 1 tane kazandırdığı deplasman maçı söyler misin Keita nın

sorun cıkarıyodu lafı tamamen bahane .taraftarın en cok sevdığı sayılı oyunculardandı .takımda hıc kımse bısey yapamadığında yokdan var eden O idi ..

nerden biliyorsun takım içindeki durumu.. taraftardan bahsetmiyorum

Hatta Gençlerbirliği maçından 2 gün önce takımı bırakıp gitmesi de görmemezlikden gelinebilirdi..Ne olacak ki canım ne var bunda..:sopa:

Bana 1 tane kazandırdığı deplasman maçı söyler misin Keita nın

Jardel gibi bir gol makinesi o kadar iyi oynamasına rağmen niye bir yıl oynadı bunun cevabını bulun önce 16 m $'a alıp zarar etmedi bu adam hiç değilse keita'dan , pino kötü bir futbolcumu ? peki keita için eleştirip sonrada takım olmak önemli futbolda diyenler var takım keita'mıdır ? bir adammı belirliyor . Bir çok oyuncu sayabiliriz şimdi . Misimovic,İnsua,Arda,Pino,Baros,Kewell,Neill...

O konuda sıkıntı var katılıyorum.Lincoln'e 2 sene dayandık,Keit'ya da dayanabilirdik yani.

Hakan şükür,ün oruç tutarken çok zararınımı gördün başarısızmı buldun?Metin oktay,dan tanju,dan bile fazla gol atan adamı:rolleyes:

Metin Oktay'ı gol sayısı olarak geçmiş olabilir ama bir sezonda atılan gol sayısı olarak Metin Oktay önde. Hem Hakan 37'sine kadar oynadı Metin Oktay ise 32-33 yaşında futbolu bırakmış. Hakan'ı çok severdim ama adamın ağzı kapanmak bilmeyince nefret geldi. İleride takıma teknik direktör falan olursa takıma gelen yabancılar Ronaldinho olsa tutunamaz çeker gider. Çünkü futbolculuk döneminde o ne kadar alıyor bu ne kadar alıyorun peşindeydi bizim yerliler doğruya doğru.

Keita ne sorun çıkarmış yahu. Yok efendim 2-3 kere milli takım kampından geç dönmüşmüş, habersiz gitmişmiş. Bunların hepsi hikaye. M.Topal gitmek istiyordu, gönderildi tamam. Peki... İki aydır takımdan ayrılmak istediğini, her önüne gelene söyleyen Servet neden gönderilmedi ? Bu ne yaman çelişki böyle.

nerden biliyorsun takım içindeki durumu.. taraftardan bahsetmiyorum

taraftar benım zaten kapalı kombınemı alırım her zaman kımın kımı sevıp sevmedığını ıyı bılırım. keıta nın para ıcın satıldığı bariz .yoksa ronaldo sorun cıkarıyo dıye real madrıd gonderırmı yada anderson ve nanı seks skandalına karısdığında alex ferguson gonderdımı vs vs.

O konuda sıkıntı var katılıyorum.Lincoln'e 2 sene dayandık,Keit'ya da dayanabilirdik yani.

Evet 2 sene dayandık ve kuruş kazandırmadan başka takıma gitti...keşke buda öyle olsaydı,şaşırıyorum size

Geri
Üst Alt