Adnan Polat % 100 Futbol'da Önemli Açıklamalarda Bulundu

Cevap: Adnan Polat % 100 Futbol'da Önemli Açıklamalarda Bulundu

Keita ne sorun çıkarmış yahu. Yok efendim 2-3 kere milli takım kampından geç dönmüşmüş, habersiz gitmişmiş. Bunların hepsi hikaye. M.Topal gitmek istiyordu, gönderildi tamam. Peki... İki aydır takımdan ayrılmak istediğini, her önüne gelene söyleyen Servet neden gönderilmedi ? Bu ne yaman çelişki böyle.

Tamam Adnan Polat yalancı. Kim gelsin ? Çıkarın lokmayı ağzınızdan (:

Arkadaşlar şu karabulutları dağıtalım artık.Güzel günler yakında.Eğer bu projeler hayata geçerse neler olabileceğinden bahsedelim.çok uzakta değil.5 sene içinde rakibimiz fener beşiktaş olmayacak.At gözlüklerimizi çıkaralım artık :)

Yahu Keita ne zaman geç gelmiş bunu merak ediyorum! Adam geç gelse gazeteler zaten tefe koyardı. Var bu işte bir çapanoğlu ama hayırlısı adam kendisi müdafa edemiyor uzakta salla gitsin.

Keita ne sorun çıkarmış yahu. Yok efendim 2-3 kere milli takım kampından geç dönmüşmüş, habersiz gitmişmiş. Bunların hepsi hikaye. M.Topal gitmek istiyordu, gönderildi tamam. Peki... İki aydır takımdan ayrılmak istediğini, her önüne gelene söyleyen Servet neden gönderilmedi ? Bu ne yaman çelişki böyle.

Gitmek isteyeni gönderirde şartlar oluşmadanmı bedavaya mı göndersin ahmet???????????

taraftar benım zaten kapalı kombınemı alırım her zaman kımın kımı sevıp sevmedığını ıyı bılırım. keıta nın para ıcın satıldığı bariz .yoksa ronaldo sorun cıkarıyo dıye real madrıd gonderırmı yada anderson ve nanı seks skandalına karısdığında alex ferguson gonderdımı vs vs.

Takımdan bahsediyorum.Futbolculardan. Takım olmaktan..

artı 1905

Yahu Keita ne zaman geç gelmiş bunu merak ediyorum! Adam geç gelse gazeteler zaten tefe koyardı. Var bu işte bir çapanoğlu ama hayırlısı adam kendisi müdafa edemiyor uzakta salla gitsin.

çok koydular zaten sen dikkat etmemişsin.Rijkaard kaç maç oynatmadı hatta bu yüzden.

Takımdan bahsediyorum.Futbolculardan. Takım olmaktan..

neyse renkdas tartısmaya gerek yok ben gorusumu soyledım katılırsın katılmasssın sana kalmıs.ama sen dıyosankı BAM uclusuyle takım olalım ruh olsun dıyecek bısey yok

Metin Oktay'ı gol sayısı olarak geçmiş olabilir ama bir sezonda atılan gol sayısı olarak Metin Oktay önde. Hem Hakan 37'sine kadar oynadı Metin Oktay ise 32-33 yaşında futbolu bırakmış. Hakan'ı çok severdim ama adamın ağzı kapanmak bilmeyince nefret geldi. İleride takıma teknik direktör falan olursa takıma gelen yabancılar Ronaldinho olsa tutunamaz çeker gider. Çünkü futbolculuk döneminde o ne kadar alıyor bu ne kadar alıyorun peşindeydi bizim yerliler doğruya doğru.

O intere gitti ne değişti emre okan jardelı dövdüler fazla para alıyo diye yada şimdi ne değişti şuan hakan yok ama bu konu futbolcular arasında gene var bunun hakanla alakası yok fazla kazanan yabancı sevilmıyor bu bızde de böyle fenerdede bjk dada hatırlayın tuncay gitmeden nedemişti bana kezmandan sadece 1 euro fazla verın kalayım...

Arkadaşlar şu karabulutları dağıtalım artık.Güzel günler yakında.Eğer bu projeler hayata geçerse neler olabileceğinden bahsedelim.çok uzakta değil.5 sene içinde rakibimiz fener beşiktaş olmayacak.At gözlüklerimizi çıkaralım artık :)

Insallah :)

Ayrıca Adnan Polat'ın, Jovanovic'le ilgili söyledikleri beni hiç tatmin etmedi nedense.

Neresi eksik?

1. Prekazi önerdi cd'yi verdi.

2. Rijkaard izledi, cd'den adamı beğendi ama neden 4 yılda 30 maç oynamış bunu da araştırmak lazım dedi.

3. Biz de Prekazi'nin referansına güvenerek çağırdık görüşmek için, ki çağırdığımızda takımla ilişkisi kopmuştu, bonservisi sözde elideydi.

4. Ancak gördük ki menajerler 1m gibi bir para istiyorlar (belki bu Nobre'nin menajeri gibi oyuncuyu alt liglerdeki bir kulübe kaydedip bonservis olarak menajerlik ücreti istiyorlar.)

4. Sorduk biz oyunuyu kadromuza katmayı düşünüyoruz ama böyle bir çekincemiz var, ne diyorsunuz?

5. Adamların cevabından tatmin olmadık ama zaten tatmin olmamayı bekliyorduk, bu sebeple alternatif plan olarak dedik ki, 300.000 verelim kiralayalım, sezon sonunda beğenirsek istediğiniz 1m'u da verir alırız.

6. Adam dedi ki 500.000 verin, sene sonunda 1m daha verin almak için

7. Biz de düşündük zaten bu bonservis gibi parayı şahsa veriyoruz, ki bu açıkta bir oyuncu için normal değil, bir de üstüne kiralayalım deyince %50 zam istiyorlar bu haksız görünen ücrete. (ki adamın 1 yıl kira için bonservisinin yarısı kadar para istemesi çok aşırı bir ücret, bu da sanki menajer kiralık olarak 500.000'i almak istiyor çünkü sene sonunda alınmayacağını biliyor hissi yaratıyor.) O zaman almıyoruz artık.

Bunda ne eksik var? Tabi ben düşünce olarak yorum ekledim ama Adnan Polat gayet olayı anlattı sonuçta. Oradaki bilgiler tamamen Adnan Polat'ın ağzından, ben o bilgilere göre bizimkilerin kafasından ne geçmiş olabileceğini detaylandırdım. Gayet de mantıklı.

Hatta Gençlerbirliği maçından 2 gün önce takımı bırakıp gitmesi de görmemezlikden gelinebilirdi..Ne olacak ki canım ne var bunda..:sopa:

Tabi son maç şampiyonluğumuzu göremeden gitti tüh yazık ! Birisi Keita'ya şampiyonluk maçının videosunu atsaydı bari!

Programın yarısını izledim ve beni tatmin etti bir çok konuda Başkanın cevapları,tabi katılmadığım eleştirilerimde olacak ama biraz daha hoşnut bakıyorum bu geceden sonra..

Herkes Adnan Polat'ın masallarına inanmış sanırım. Herkes bir anda Adnan Polat'ı savunmaya başladı. Vay canına !

Geri
Üst Alt