Adnan Polat: 3-4 ülkede görüşmelerimiz devam ediyor

Cevap: Başkanımız Adnan Polat Açıkladı: 3-4 ülkede görüşmelerimiz devam ediyor

Başkan şaka yapıyor heralde... Eksik çok.. Sağ bek , Stoper , Forvet nereye futbolcu almayı düşünüyorlar acaba...

Çalışmada Lincoln'un yanı sıra izinli olan Harry Kewell ve Gökhan Zan da yer almazken, sakatlıkları bulunan Shabani Nonda, Tobias Linderoth ve Serkan Çalık da tesislerde çalıştı.

:rolleyes:

Hele Linderoth, yine baslamis...2-3 gün sonra ameliyat icin amerikaya ucar herhalde...

adnan polat'a sorsan geleceğin takımını kuruyor ama. 30-32 yaşında oyuncu alıp paftakileri yollayıp geleceğin takımını kuruyor.

arkadaslar yalnız su paf takıntısından da kurtulalım artık biz zannediyoruz ki bizim paf'tan cıkan her oyuncumuz messi, pato, arda, v.s.

Bu bir gerçekk ki 10 futbolcudan 2 tane belki iyi cıkarabilirsin onun dısındakiler eger yeterli degilse gönderilecekler tabiki

Burada sorun olabilecek tek sey belirli bir sistemin konmaması olabilir. Bu kararı verecek kişilerin profesyonel olması lazım yoksa malzemeci hayri abiyi koyarsanız paf'ın basına o da karpuz secer gibi secerse olmaz!!!

inşallah irfan gibi anıl gibi ikinci ligde izlemeyiz.

İrfan ve Anıl biraz daha kendilerini geliştirselerdi de,2.lige gönderilmeselerdi.

Onların gönderilmesinde ben bir yönetim hatası görmüyorum.eğer futbolcu kendini geliştiremiyorsa,kadroya aldığında Aydın gibi olur ancak.

Onlar bizden daha fazla bu işin içindeler.Doğrusunu da bizden daha fazla bilirler.

İrfan'dan umutluydum.Kiralık da gönderilmemiş.Bonservisiyle verilmiş galiba.

Demekki onda bi ışık görülemedi.Ondan gönderildi,diye düşünüyorum.

Bu yönetim ya işi bilmiyor ya da şaka yapıyor. Fıstık gibi kadro kurarlar giderler futbol'dan anlamayanları getirirler... Fıstık gibi t.d getirirler bu seferde kadro kurmazlar heyy Allah'ım ya. Yabancı stoper alınmazsa o yönetime yazıklar olsun derim ben.

arkadaslar yalnız su paf takıntısından da kurtulalım artık biz zannediyoruz ki bizim paf'tan cıkan her oyuncumuz messi, pato, arda, v.s.

Bu bir gerçekk ki 10 futbolcudan 2 tane belki iyi cıkarabilirsin onun dısındakiler eger yeterli degilse gönderilecekler tabiki

Burada sorun olabilecek tek sey belirli bir sistemin konmaması olabilir. Bu kararı verecek kişilerin profesyonel olması lazım yoksa malzemeci hayri abiyi koyarsanız paf'ın basına o da karpuz secer gibi secerse olmaz!!!
arkadaşım hep övünüyoruz çok iyi diye. niye şans verilmiyor. arda uğur sabri malum. yaser'i slıp cafercan'ı gönderen bunlar. sonra biz mi suçlu oluyoruz

Taraftarı bu kadar karamsarlığa düşürecek ne yaptı bu yönetim? Geçen sene getirebileceklerinin en iyilerini getirdi ama hoca uymadı.Bu sene hoca geldi ancak transferler diğer takımlara göre biraz geç yapılıyor.Çünkü hocanın onay verdiği oyunculara yoğunlaşılıyor bu da o kadar kolay değil.Diğer klüp gibi her gördüğüne saldırarak,büyük paralar saçarak transfer yapamaz bu klüp,yapmamalı da.Kıyaslamayı bırakın artık.1-2 transfer de 2. kampta gelsin bunlar önemli değil.Yeter ki kaliteli oyuncular olsun ve sene içinde gereken katkıyı verebilsinler.Baros geç geldi ama ne oldu gördük.Onlar da ister tabi hemen transfer yapmayı.Biraz sabır lütfen.

bizim bildiklerimizin çok daha fazlasını yönetimin bildiğine inanıyom.gerekeni yaparlar.adam almak için oyuncu almasınlar yeter.

ayrıca transfer dönemi daha yeni başladı sayılır.yönetim yurtiçi transferden ziyade yabancı transfere ağırlık verdiği için transfer biraz zaman alır.bekleyip görelim.

Rijkaard transferiyle göklere çıkardıkları yönetimi, transferin biraz gecikmesiyle topa tutanları anlayamıyorum.Sabredin yahu biraz, daha 25 Haziran'dayız.Sizi duyan da Ağustos'u yarıladık hala transfer yok zanneder.Ne sabırsız taraftarmışsınız.

arkadaşım hep övünüyoruz çok iyi diye. niye şans verilmiyor. arda uğur sabri malum. yaser'i slıp cafercan'ı gönderen bunlar. sonra biz mi suçlu oluyoruz

Hocam o zaman sana söyle sorayım arda ve ferhat dısında gidipte kendini gösterebilen Paf oyuncumuz var mı aklında ?

Taraftarı bu kadar karamsarlığa düşürecek ne yaptı bu yönetim? Geçen sene getirebileceklerinin en iyilerini getirdi ama hoca uymadı.Bu sene hoca geldi ancak transferler diğer takımlara göre biraz geç yapılıyor.Çünkü hocanın onay verdiği oyunculara yoğunlaşılıyor bu da o kadar kolay değil.Diğer klüp gibi her gördüğüne saldırarak,büyük paralar saçarak transfer yapamaz bu klüp,yapmamalı da.Kıyaslamayı bırakın artık.1-2 transfer de 2. kampta gelsin bunlar önemli değil.Yeter ki kaliteli oyuncular olsun ve sene içinde gereken katkıyı verebilsinler.Baros geç geldi ama ne oldu gördük.Onlar da ister tabi hemen transfer yapmayı.Biraz sabır lütfen.

hoca'nın uymayacağını sen ben herkes gördü. sadece yönetim görmedi. bundan büyük hata var mı?

İki tane bomba patlatsalar sayıp sövenler hemen dönerler o laflarından.

Leo sonrası zaten 2 yabancı hakkımız kaldı. Yabancı olarak daha fazlasını alamayız ki.

Hele bi Lincoln'ü ya da bir başkasını gönder de ondan sonra 3. yabancıyı iste. :)

Servet'in gitme ihtimali de kesinleşiyor yavaş yavaş...Kesinlikle bir stoper ve forvet takviye edilmeli takıma...Rakiplerimiz transfer konusunda çok başarılı bir dönem geçiriyor...

transfer yapmayla başarılı olunmuyo.önemli olan doğru oyuncuyu bulmak.ayrıca taraftar olarak birazda kendimizi sorgulamalıyız.

Servet gitmeyecek bence o yüzden 2 yabancı transfer yapılacak.Biri winger biri sağ bek yada orta saha olur.

hoca'nın uymayacağını sen ben herkes gördü. sadece yönetim görmedi. bundan büyük hata var mı?

Hata yapmadılar demedim ki.Şimdi de hocayı getirdiler elbet transfer yapılacaktır demek istiyorum.Kolay gelcek isimler olsaydı eminim çoktan açıklamışlardı.

Ohoooo daha görüşmeler devam ediyormuş :o

şans verilmiyor ki nerde kendini gösterecek. beylerbeyi'nde mi?

Evet orda göstermesini bekliyorum niye yolluyorlar onları oraya kendini göstermesi için tabiiki de orada kendini gösteremeyen adam Galatasaray'da nasıl oynayacak ?

Geri
Üst Alt