- 27 Aralık 2008
- 21.841
- 1.428
- 1.813
Cevap: Adnan Polat | Kulüp Başkanı
Destekçileri azaldı.Bir dahaki seçimlerde seçilmesi çok zor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
herseyi futbol'a endeksli hale getirmisiz ki, Adnan Polat agzi ile ku$ tutsa yinede kimselere yaranamaz.. Sonuna kadar yanindayiz baskan.. Hep destek tam destek..
kendi kuyusunu kazıyor.
projeler filan iyi güzel de
ya futbol?
Ya bu adam değil mi bizi borç batağından kurtaran ? Bu adam değil mi projeleri hayata geçiren ? Nedir bu karşı çıkma olayı anlamış değilim. Sırf transfer olayı yüzünden onca yaptığı şeyi unutup başkana karşı gelemem ben, içim el vermez. Hatırlayın kimse kredi vermiyordu bize, stad projesi felan konuşulmuyordu bile. Ondan sonra stad projesi hayata geçirildi, bir sürü kaynak yaratıldı, GSBonus-GSMobile gibi şeyler yaptı başkan. Ondan sonra GSStore'nin işlevini arttırdı. Takıma gerçek yıldızlar gelmeye başladı, takımın başına dünya çapında hocalar gelmeye başladı. Şirket birleşmesiyle de kulübün üzerinde ki büyük bir yükü kaldırdı. Bunların hepsi Adnan Polat yönetimdeyken ve başkanken oldu. Yani elini taşın altına soktu kendisi büyük bir cesaretle.
Bunca şeyi yapmış kişiye sırf 1 orta saha transferi gecikti diye sırt çeviremem ben.
Geçenlerde Adnan Öztürkün yanında çalışan birisiyle konuştum. Çelik işiyle uğraşıyormuş anladığım kadarıyla. Seçimler için çok para harcamış. Büyük hayal kırıklığına uğramış ve bir daha başkanlığa aday olmayacağını düşünüyordu bu yakını. Biz Adnan Öztürk aday olunca burun kıvırıyorduk. Bunun tek nedeni Haldun Üstüneldi. O da gitti. Keşke Öztürk gelseymiş...