Adnan Polat | Başkan (2008-2011)

Cevap: Adnan Polat | Kulüp Başkanı

Ahmet Çakar bile Bizi senden daha fazla savundu Başkan....

Kombine sözleşmesinde 8. madde şu şekildeymiş:

"müşteri, tüm müsabakalarda genel kabul görmüş centilmenlik kurallarına, kulüp tarafından tespit edilmiş kurallara, güvenlik güçlerinin talimatlarına ve "7 mayıs 2004 tarihinde 25455 sayılı resmi gazete'de yayımlanan 5149 sayılı, spor müsabakalarında şiddet ve düzensizliğin önlenmesine dair kanuna ve bu kanun kapsamında daha sonra yayınlanan tüm düzenlemelere uymayı peşinen kabul, beyan ve taahhüt eder.müşteri tarafından bu kurallara uyulmadığının tespit edilmesi halinde bir buçuk sezonluk kart ihbara gerek olmaksızın ve herhangi bir bedel ödenmeksizin kulüp tarafından geri alınır ve iptal edilir. müşteri, böyle bir durumun vukuu bulması halinde hiçbir hak, alacak ve tazminat talebinde bulunamayacağını peşinen kabul, beyan ve taahhüt eder"

Kombinelerin iptali konusunda nasıl yorumlanır bilemem orasını.

MHP'liyim ama başbakan istemesse yolların 10 yıl boyunca aynı şekilde kalacağını bazı arkadaşlar biliyor mu merak ediyorum.

Sen Adnan Polat olarak koskaca Galatasaray camiasini ve onun milyonlarca taraftarini temsil ediyorsun.Bu rezilligin icinde onurlu bir insan olarak karsinda basbakanda olsa iki cift laf etmen gerekir.Neden korkuyorsun arkanda bu kadar taraftar var,en fazla Ergenekoncu diye iceri atarlar seni veya ihale alamazsin.Bunlar senin serefinden veya kulubun itibarindan daha mi degerli seyler.Neticede fani dunya insan birazda serefi ,onuru ,haysiyeti icin yasar.

Rte'nin 10 yil daha basbakan olarak kalacagina dair veya yarin iktidardan gitmeyecegine dair bir garanti varmi.

İndirilebileceğini düşünüyor musun. Oyların %50'sini istemeyerekde topluyor. Bi mhp , chp koalisyonuyla anca. ama onunda olacağını düşünmüyorum. Siyaset'e girip 2mizde banlanmayalım.

Ben secimlerin temiz bir sekilde yapildigina inanmiyorum.En guzel kaniti sokaklar bu adamlar nereye gitse yuhlaniyor tepki goruyor,koruma ordusu olmadan insan icine cikamiyorlar.Herkes bir birine ben vermedim oy diyor,ama sonuc %47 seklinde.En guzel ornegi Tunus.Oradaki sahisda guya %87 ile secilmis ama iki gun once zor kacti yurt disina.Buradada milletin cani burnunda ,patlayacak yer ariyor.Dun stadyumda daha cisimleri yokken sirf isimleri gecince gelen tepkiyi gordunuz.Hayirlisi olsun memleket icin diyorum sadece.

Arkadaş siz her yerde siyaset mi konuşmak zorundasınız?Gidin başka yerde konuşun burası Galatasaray Forumu!

Arkadaş siz her yerde siyaset mi konuşmak zorundasınız?Gidin başka yerde konuşun burası Galatasaray Forumu!

Valla gundelik hayatin sitresinden uzaklastigimiz bir spor ,futbol filan vardi sagolsunlar onunda icine siyaseti soktular hemde tam ortasindan.Bildigin baska siyaset girmemis bir etkinlik varsa memlekette ,soyle onunla ilgilenelim birazda,memnun oluruz cidden.

Yahu bu adam diktatör müdür kardeşim, yok mu onu ordan indirecek bir Allah ın kulu!!!

Valla gundelik hayatin sitresinden uzaklastigimiz bir spor ,futbol filan vardi sagolsunlar onunda icine siyaseti soktular hemde tam ortasindan.Bildigin baska siyaset girmemis bir etkinlik varsa memlekette ,soyle onunla ilgilenelim birazda,memnun oluruz cidden.

Arkadaşım futbola siyaseti sokan da zaten taraftarın kendisi.Sen buraya gelip Akp'nin aldığı oydan falan bahsediyorsun.Ne alaka yahu?Bu forumla ne ilgisi var bunun?

Gençler, sakin!

Siyasete bulaşmadan bu konuyu konuşmak biraz zor. Hassas bir konu. Yok yere ceza almayın.

Benden uyarması! ;)

Sevgiler...

ben de bunu anlamıyorum arkadaş, siyaset konuşulmadan nasıl konuşuabilir bu konu, tartıştığımız olay başbakan ve onun kurumunun başındaki adam, ayrıca bize küfür eden başmüzakerecinin genel sekreteri denilen no post ve ibb nin bilmemne görevlisi no post...

olaya bak ya çıldırıcam...

aynı siyasi görüşten olan bazılarının annesine küfür etse bakanlar veya kamu görevlileri millet başını çevirecek duruma gelmiş...

benim oy verdiğim partinin bırak bakanı başbakanı dahi bana hakaret etse onun burnundan getiririm ulan, herşey ideoloji değil!

bir şerefimiz haysiyetimiz var!

Demek en güzel gecenizin siyasi propoganda malzemesine dönüştürülmesi sizi rahatsız etmeyecekti? Başbakanın katkıları yadsınamaz elbette ama kaç zamandır sanki başbakan bizzat kum taşımış, harç karmış gibi tüm stadın yapımının başbakana mal edilmesi seçim yatırımı değil de nedir? Başbakan, sizin tabirinizle "en güzel geceniz"de seçim konuşması yapacak ve bu, gecenizi zehre çevirmeyecek ama buna karşı çıkan, belki yan yana omuz omuza yaptığınız adam buna karşı çıktığı için tu kaka olacak, öyle mi? ("Başbakan konuşmadı ki" denebilir. Kendisi erkenden ayrıldığı için program dahilindeki konuşmasını yapamadı.)

Evet, protestolar yapılmayabilirdi belki ama protesto edenlere "Galatasaraylı değil" demek de nedir? Bir siyasi liderin, eğer demokrasiden bahsediliyorsa, herkesin sevgisine, saygısına mazhar olamayacağını, eleştirilebileceğini bilmesi ve ona göre tepki vermesi gerekirken, o stattaki herkesin sanki kendisine biat etme zorunluluğu varmış gibi eleştirilere kızıp çekip gitmesi, sonraki açıklamalarıyla adeta Galatasaray camiasını tehdit etmesinin sorumlusu, o liderin uçsuz bucaksız tahammülsüzlüğü ve hoşgörüsüzlüğü değil de, onu yuhalayanlar, öyle mi? Hadi canım siz de!

"Olayın üzerine gidilmeli" diyorsunuz. Siz kendinizi yuhalayanlardan nasıl daha iyi Galatasaraylı görüyorsunuz ki bunu diyebiliyorsunuz? Yuhlama dediğiniz protesto şekli suç olsa size katılırdım ama değil. Eeee? En ufak bir eleştiri kişisel özgürlüklerin ihlaline kadar gidebiliyor, bunu görmüyor musunuz? Yarın öbür gün çok daha sudan bahaneyle siz stada giremezseniz ne diyeceksiniz? Daha doğrusu o zaman bir şey demeye hakkınız olabilir mi?

Size katılıyorum, olay kesinlikle basit bir yuhalama değil!

Sevgiler...

En güzel gecemizde siyasi propagandayı başlatan malesef bizim taraftar oldu beni rahatsız eden bu.Sadece ismi okunduğunda bile siyasi propagandaya giriyorsa algılayış biçimimiz çok farklı o zaman.Kimse kimseyi o gece birilerine zorla alkışlatmaya çalışmadı.Kimse çıkıpta bize stat yaptı diye oyunuzu ona verinde demedi.Alkışlamak istemiyorsan yuhalamanın ne gereği var?Sinan erdemdedemi parti propagandası yaptılar diye yuhalandılar?

Evet o gece bunları yapanlar Galatasaraylı değiller.Çünkü bu siyasi propagandayı başlatanlar Galatasarayın değil kendi menfaatlarinin doğrultusunda bunu yaptılar.O gece Galatasarayımıza zarar verdiler.Benim gözümde bunlar Galatasaraylı olamaz.

Yuhalama suç değil diye düğün gecemizin aynı fikirde olmadığım kişiler tarafından zehir edilmesi haksızlıktır.

Saygılar..

Kombine sözleşmesinde 8. madde şu şekildeymiş:

"müşteri, tüm müsabakalarda genel kabul görmüş centilmenlik kurallarına, kulüp tarafından tespit edilmiş kurallara, güvenlik güçlerinin talimatlarına ve "7 mayıs 2004 tarihinde 25455 sayılı resmi gazete'de yayımlanan 5149 sayılı, spor müsabakalarında şiddet ve düzensizliğin önlenmesine dair kanuna ve bu kanun kapsamında daha sonra yayınlanan tüm düzenlemelere uymayı peşinen kabul, beyan ve taahhüt eder.müşteri tarafından bu kurallara uyulmadığının tespit edilmesi halinde bir buçuk sezonluk kart ihbara gerek olmaksızın ve herhangi bir bedel ödenmeksizin kulüp tarafından geri alınır ve iptal edilir. müşteri, böyle bir durumun vukuu bulması halinde hiçbir hak, alacak ve tazminat talebinde bulunamayacağını peşinen kabul, beyan ve taahhüt eder"

Kombinelerin iptali konusunda nasıl yorumlanır bilemem orasını.

Adil, bağımsız ve etki altında kalmamış bir mahkemede sana garantisini veriyorum ki yapılan protestolar nedeniyle 1 allah kulunun bilet iptali haklı kabul edilmez bu maddeye dayanılarak. Önemli tazminatlar ödenir.

Hala şerefiyle istifa eder mi aceba diye bekliyorum...

siyaset konuşulmasın da, siyaset olmadan nasıl konuşulacak bu mevzu?

şöyle birşey var, başbakan bu stadın ocak 2011 tarihine yetişmesinde pay sahibidir tartışmasız. peki ama, oraya gelip de "ben yaptım bunu, ben olmasam olmazdı rüyanızda göremezdiniz. daha Mecidiyeköy'deki stadın kirasını ödeyemiyordunuz" muhabbetleri nedir? bunu belki başbakan yapmadı ama onun yörüngesi dışında 1 kelime edemeyecek olan başbakanlığa bağlı kurumun başkanı dedi. düşünsenize, size yapılan bir kolaylık (ki o kolaylık karşısında kendisi de kazançlı çıkmış kurumun) sonrası bu durmadan başınıza kakılıyor. olmaz olsun böyle yardım. başbakan bu stadı TOKİ'ye yaptırarak usulsüzlük, kanunsuzluk mu yaptı kıyak olsun diye? öyleyse istifa etsin. yok hayır, görevini yaptıysa da takdir edenler ederdi zaten.

Stad açılışına giden bir Fenerbahçeli olarak, ne zaman Adnan Polat videosu oynasa stadda ıslıklanmasına çok üzülmüştüm. klübün başkanı, böyle bir mutlu günde camiasıyla kucaklaşmalı, o gün için tribün başkanı bağrına basmalıydı. ama maç sonrası Polat'ın sırf ıslık yüzünden taraftarına polis kesilip peşine düşmesini falan görünce, stadı erkenden terk ettiğini öğrenince "iyi olmuş" dedim.

Ayrıca kimse bir camiaya ait spor tesisi açılışını mitinge dünüştürme hakkına da sahip değil.

Adil, bağımsız ve etki altında kalmamış bir mahkemede sana garantisini veriyorum ki yapılan protestolar nedeniyle 1 allah kulunun bilet iptali haklı kabul edilmez bu maddeye dayanılarak. Önemli tazminatlar ödenir.

Hiç bi halt yiyemez,ıslıkladılar diye taraftarı stada almamazlık dünyanın hiçbir yerinde yok.Öyle bişey olmaz yani isterse kamera kayıtlarını 68 saat incelesin ne yapıyorsa yapsın.

ben de bunu anlamıyorum arkadaş, siyaset konuşulmadan nasıl konuşuabilir bu konu, tartıştığımız olay başbakan ve onun kurumunun başındaki adam, ayrıca bize küfür eden başmüzakerecinin genel sekreteri denilen no post ve ibb nin bilmemne görevlisi no post...

olaya bak ya çıldırıcam...

aynı siyasi görüşten olan bazılarının annesine küfür etse bakanlar veya kamu görevlileri millet başını çevirecek duruma gelmiş...

benim oy verdiğim partinin bırak bakanı başbakanı dahi bana hakaret etse onun burnundan getiririm ulan, herşey ideoloji değil!

bir şerefimiz haysiyetimiz var!

Bu lafı ben buradaki onlarca kişi için kullanabilirim.Ankara Çankaya'da yaşayan birisi olarak bu zihniyetin ne olduğunu iyi bilirim.Hiçbir b.k yapmayıp da hala seçimle başkanlık yapanları yıllardır görüyoruz.Sözüm meclisten dışarı...

Yalnız söylediklerinde ağır olacaksın.Twitter'dan söven vatandaş Galatasaray taraftarına değil sebepsiz yere Başbakanı ıslıklayanlara o lafı etti.

Daha fazla konu dışına çıkıp görüntü kirliliği yaratmak istemiyorum.Konu Adnan Polat.Kendisi kulübümüzün başkanı.Bunu bilerek ve bunun farkında olarak kendisiyle ilgili görüşlerimizi bildirmek için bu başlıktayız.

Geri
Üst Alt