Cevap: Adnan Polat | Kulüp Başkanı
Olaya farklı açılardan bakıyoruz demekki.O olay benim için "basit bir yuhalama" olayı değildir.Bizim en güzel gecemizi zehire çeviren son derece önemli ve üstüne gidilmesi gereken bir olaydır.Bu farklılık nedeniyle tartışmayı uzatmayacağım.
Saygılar..
Demek en güzel gecenizin siyasi propoganda malzemesine dönüştürülmesi sizi rahatsız etmeyecekti? Başbakanın katkıları yadsınamaz elbette ama kaç zamandır sanki başbakan bizzat kum taşımış, harç karmış gibi tüm stadın yapımının başbakana mal edilmesi seçim yatırımı değil de nedir? Başbakan, sizin tabirinizle "en güzel geceniz"de seçim konuşması yapacak ve bu, gecenizi zehre çevirmeyecek ama buna karşı çıkan, belki yan yana omuz omuza yaptığınız adam buna karşı çıktığı için tu kaka olacak, öyle mi?
("Başbakan konuşmadı ki" denebilir. Kendisi erkenden ayrıldığı için program dahilindeki konuşmasını yapamadı.)
Evet, protestolar yapılmayabilirdi belki ama protesto edenlere "Galatasaraylı değil" demek de nedir? Bir siyasi liderin, eğer demokrasiden bahsediliyorsa, herkesin sevgisine, saygısına mazhar olamayacağını, eleştirilebileceğini bilmesi ve ona göre tepki vermesi gerekirken, o stattaki herkesin sanki kendisine biat etme zorunluluğu varmış gibi eleştirilere kızıp çekip gitmesi, sonraki açıklamalarıyla adeta Galatasaray camiasını tehdit etmesinin sorumlusu, o liderin uçsuz bucaksız tahammülsüzlüğü ve hoşgörüsüzlüğü değil de, onu yuhalayanlar, öyle mi? Hadi canım siz de!
"Olayın üzerine gidilmeli" diyorsunuz. Siz kendinizi yuhalayanlardan nasıl daha iyi Galatasaraylı görüyorsunuz ki bunu diyebiliyorsunuz? Yuhlama dediğiniz protesto şekli suç olsa size katılırdım ama değil. Eeee? En ufak bir eleştiri kişisel özgürlüklerin ihlaline kadar gidebiliyor, bunu görmüyor musunuz? Yarın öbür gün çok daha sudan bahaneyle siz stada giremezseniz ne diyeceksiniz? Daha doğrusu o zaman bir şey demeye hakkınız olabilir mi?
Size katılıyorum, olay kesinlikle
basit bir yuhalama değil!
Sevgiler...