Adnan Polat | Başkan (2008-2011)

Cevap: Adnan Polat | Kulüp Başkanı

Başbakanı yuhalayanlar Galatasaray'lı değildir ama Galatasaray Spor Klübü'ne hakaret eden Erdoğan Bayraktar haklıdır öyle mi?

İstifa.

[video=youtube;7jw6WSSC3c4]https://www.youtube.com/watch?v=7jw6WSSC3c4&feature=youtu.be[/video]

300 - 500, Galatasarayli bile denemeyecek sahis iste!

Adnan Polat son açıklamalarıyla kendi ipini çekmiştir. Kongreye kadar istifa etmezse, kongre sonrasında bir daha Adnan Polat isminin duyulmayacağından eminim.

Protestoların nedeni ne olursa olsun, protestolar haklı ya da haksız, yakışık alsın ya da almasın; hiç fark etmez, küfür olmadığı sürece yuhlama, medeni ve en masumane tepki yöntemidir. Hadi başbakanın eleştiriye tahammülsüzlüğü malum ama Adnan Polat'ın çıkıp "yapanlar cezalandırılacak" açıklaması inanılır gibi değil! İktidar yalakalığının böylesini ne gördüm, ne duydum!

Bu arada geçen Galatasaray kongresi öncesinde sadece resme geniş bakmak adına "belki Adnan Öztürk sizin için daha iyi olur" dediğimde bana Fenerbahçeli olduğum için takılanlar, "Adnan Öztürk de kim?" diyenler, Adnan Polat'ı yere göğe sığdıramayanlar şimdi ne diyorlar, çok merak ediyorum! :) (İlgili mesajlarım, ne yazık ki forum güncellemesi sırasında güme gitmiş. :( )

Sevgiler...

Volkan abi Kongre dedigin 2012 Mayis secim kongresi mi ?

Sivas macında senı pretosto edenıde alma sayın baskan cocuk mu kandırıyosun nasıl almıyacaksın kameradan tespıt edıp ıslıkladı bıye bı adamın kombınesı nasıl ıptal edıyosun mahkemelerde surunursun...Destekledıgım gune yazıklar olsun bılemezdım senı boyle yalan konusup taraftara oynadıgını..

Volkan abi Kongre dedigin 2012 Mayis secim kongresi mi ?

Tarihini bilmiyorum Tamer, heralde odur. Gerçi bana ironi yaptın gibi geliyor. Sanki daha önce bir olağanüstü kongre olabileceğini ima ediyorsun. ;)

Yahu düşündükçe ben sinirleniyorum arkadaş! Taraftarın, söz konusu başbakan bile olsa, birini yuhaladığı için stada alınmadığı, cezalandırıldığı nerede görülmüş? Saçmalık!

Sevgiler...

Kimin Galatasaray'lı olup olmadığına da karar vermeye başladı sevgili başkan.

Aşırı ve gereksiz bir yüklenme var Adnan Polat a.

Tamam hataları oldu ama Galatasaray menfaatleri için savaşıyor.Ne yapmasını bekliyorsunuzki çıkıp T.C Başbakına restmi çeksin,o densiz konuşmayı yaparken toki başkanının kulağından tutup indirmelimiydi kürsüden? Bunları geçiniz.Son derece karlı bi iş çıkararak harika bir stadımız oldu.Tepkiler son derece saçma ve gereksizdi.Çok sevmiyorsanız gidip mitinglerde yuhalarsınız ama o gece değil !

Bende bunları yapanların bizim taraftar olmadığını düşünüyordum fakat stad boşaldıktan sonra halini görünce şüphem kalmadı.

Sevin veya sevmeyin başkanın bu durumda yapabileceği hiç bir şey yok.

Katılmıyorum.

Adnan Polat diyebilirdi ki "Galatasaray taraftarı büyük bir yanlış yapmıştır, başbakana karşı ayıp etmiştir. Keşke olmasaydı. Özür dilerim.", bu yeterdi. Ama kalkıp kraldan çok kralcılığa soyunup, hiçbir suç teşkil etmeyen bir eylemi cezalandırmaya kalkmak kabul edilebilir bir şey değil!

Sevgiler...

Polat için tünelin sonu görünmüştür.

Kraldan çok kralcılık yaptığını sanmıyorum.Cezalandırma girişimi o geceyi zehir edenlere,o koltukları kırıp minderleri sahaya atanlara,fanatiklik ayaklarına takımına zarar verenlere.Yani Galatasraylı olup aslına uymayanlara.Bunlar ne kadar temizlenirse emin olun stadlar daha güzel ortamlar olacak.Sadece bizim için değil ülke futbolu adına yarar sağlayacak bu girişimler.Rantlar ortadan kalkacak.Ezeli rakibimiz hala bunun savaşını vermekte.Biz daha yeni başladık.Tribünler temizlenmelide hemfikirim.

protesto edenler Galatasaraylı değildir diyor polat bey madem Galatasaraylı değillerdi neden davet ettin ozaman. niye biletle hakiki taraftarı almadın içere.

protesto edenler Galatasaraylı değildir diyor polat bey madem Galatasaraylı değillerdi neden davet ettin ozaman. niye biletle hakiki taraftarı almadın içere.

Aynen, zaten bu hususta da asıl suçlu kendisidir.

Kraldan çok kralcılık yaptığını sanmıyorum.Cezalandırma girişimi o geceyi zehir edenlere,o koltukları kırıp minderleri sahaya atanlara,fanatiklik ayaklarına takımına zarar verenlere.Yani Galatasraylı olup aslına uymayanlara.Bunlar ne kadar temizlenirse emin olun stadlar daha güzel ortamlar olacak.Sadece bizim için değil ülke futbolu adına yarar sağlayacak bu girişimler.Rantlar ortadan kalkacak.Ezeli rakibimiz hala bunun savaşını vermekte.Biz daha yeni başladık.Tribünler temizlenmelide hemfikirim.

Ben açılışta değildim ama açılışa giden arkadaşım var. Sizin gidip gitmediğinizi bilmiyorum ama koltukların kırılması diye bir şey ben duymadım, kendisine sorarım. Sahaya atılan minderlerse girerken verilen minderlermiş. Arkadaşın çektiği fotoğrafta maç sonunda sahadaki minderlerin düzgünce toplanıp istiflenmesi yer alıyor.

Diyelim ki ortada bir vandallık var. O zaman sormazlar mı Adnan Polat'a "Ali Sami Yen'de bunun kat kat fazlasını yapanlara ne yapıldı" diye? Tribündeki bu olayı bir rant olarak görmemek lazım. Zaten nasıl görülebilir, onu da anlamış değilim. Evet, hepimizin isteği tribündeki olayların, küfürün azalması, mümkünse bitmesi ama basit bir yuhalamanın tepkisi ceza almak olmamalı.

E bizim o zaman her maç Selçuk'u, Cristian'ı, Güiza'yı yuhalıyoruz diye bizim stada alınmamamız lazım. :D Olur mu öyle şey?

Benim gözümde olay şundan ibarettir: Galatasaray taraftarı masum bir tepki göstermiştir, Türkiye Cumhuriyeti başbakanı işi kişiselleştirmiştir ve Galatasaray başkanı tüy dikmiştir! Gerisi hikaye.

Tekrar ediyorum: Yuhlamak bir tepkidir ve SUÇ TEŞKİL ETMEZ! Suç olmayan bir şeyin cezası da OLAMAZ! Adnan Polat HANGİ GEREKÇEYLE yuhalayanları cezalandıracakmış, çok merak ediyorum. Galatasaray taraftarı ve yuhalayanlardan biri olsam, bundan dolayı kombinem falan iptal olsa mahkemeye giderim ve kazanırım. Hukuki bir dayanağı olmaz çünkü o cezanın. Hal böyleyken Adnan Polat'ın açıklaması en basit tabiriyle "kraldan çok kralcılık"tır.

Sevgiler...

Katılmıyorum.

Adnan Polat diyebilirdi ki "Galatasaray taraftarı büyük bir yanlış yapmıştır, başbakana karşı ayıp etmiştir. Keşke olmasaydı. Özür dilerim.", bu yeterdi. Ama kalkıp kraldan çok kralcılığa soyunup, hiçbir suç teşkil etmeyen bir eylemi cezalandırmaya kalkmak kabul edilebilir bir şey değil!

Sevgiler...

kesinlikle.sanırım siyasete soyunacak

Olaya farklı açılardan bakıyoruz demekki.O olay benim için "basit bir yuhalama" olayı değildir.Bizim en güzel gecemizi zehire çeviren son derece önemli ve üstüne gidilmesi gereken bir olaydır.Bu farklılık nedeniyle tartışmayı uzatmayacağım.

Saygılar..

2 Gündür kızıyordum kendisine hala da kızıyorum ama biraz kendimi onun yerine koyduğum zaman tribünün o protestolarından sonra eğer Adnan Polat tepkisini ortaya koymasa işler daha da kötüye gidebilirdi. Hatta stad bile elimizden alınabilirdi. O yüzden istemeye istemeye de olsa taraftara kameralar önünde tepki vermek mecburiyetindeydi diye düşünüyorum. Bu bir mahalle kavgası değil karşısındaki başbakan ve ülkenin en büyük gücü. Ben en büyük Recep Tayyip Erdoğan karşıtlarındanım ama neticede güç onda...

Olaya farklı açılardan bakıyoruz demekki.O olay benim için "basit bir yuhalama" olayı değildir.Bizim en güzel gecemizi zehire çeviren son derece önemli ve üstüne gidilmesi gereken bir olaydır.Bu farklılık nedeniyle tartışmayı uzatmayacağım.

Saygılar..

Demek en güzel gecenizin siyasi propoganda malzemesine dönüştürülmesi sizi rahatsız etmeyecekti? Başbakanın katkıları yadsınamaz elbette ama kaç zamandır sanki başbakan bizzat kum taşımış, harç karmış gibi tüm stadın yapımının başbakana mal edilmesi seçim yatırımı değil de nedir? Başbakan, sizin tabirinizle "en güzel geceniz"de seçim konuşması yapacak ve bu, gecenizi zehre çevirmeyecek ama buna karşı çıkan, belki yan yana omuz omuza yaptığınız adam buna karşı çıktığı için tu kaka olacak, öyle mi? ("Başbakan konuşmadı ki" denebilir. Kendisi erkenden ayrıldığı için program dahilindeki konuşmasını yapamadı.)

Evet, protestolar yapılmayabilirdi belki ama protesto edenlere "Galatasaraylı değil" demek de nedir? Bir siyasi liderin, eğer demokrasiden bahsediliyorsa, herkesin sevgisine, saygısına mazhar olamayacağını, eleştirilebileceğini bilmesi ve ona göre tepki vermesi gerekirken, o stattaki herkesin sanki kendisine biat etme zorunluluğu varmış gibi eleştirilere kızıp çekip gitmesi, sonraki açıklamalarıyla adeta Galatasaray camiasını tehdit etmesinin sorumlusu, o liderin uçsuz bucaksız tahammülsüzlüğü ve hoşgörüsüzlüğü değil de, onu yuhalayanlar, öyle mi? Hadi canım siz de!

"Olayın üzerine gidilmeli" diyorsunuz. Siz kendinizi yuhalayanlardan nasıl daha iyi Galatasaraylı görüyorsunuz ki bunu diyebiliyorsunuz? Yuhlama dediğiniz protesto şekli suç olsa size katılırdım ama değil. Eeee? En ufak bir eleştiri kişisel özgürlüklerin ihlaline kadar gidebiliyor, bunu görmüyor musunuz? Yarın öbür gün çok daha sudan bahaneyle siz stada giremezseniz ne diyeceksiniz? Daha doğrusu o zaman bir şey demeye hakkınız olabilir mi?

Size katılıyorum, olay kesinlikle basit bir yuhalama değil!

Sevgiler...

Bu adam hala başkan mı ?

Geri
Üst Alt