Adnan Polat | Başkan (2008-2011)

Cevap: Adnan Polat | Kulüp Başkanı

Son gunlerini iyi degerlendir, ziyafet felan cek Sezginle felan eylenin. Caylar sirketten

[video]https://www.facebook.com/gs.adanmis.hayatlar#!/video/video.php?v=10150134361519660&oid=160456700642494&comments[/video]

Şu gencin konuşmasından herkes kendi kafasındaki bir soru işaratini bulacak.Çok iyi konuşmuş Gerçek suçuluları bir bir dökmüş ortaya helal olsun...

videonun altındaki yorumu aynen yazmak istiyorum ( Öser KaMa : ımdıye kadar nerdeydı bu unal BEY !!!!!!! ınan BEY !!! ceblerınden kac para vermısler 25 mılyona alms aıg den gs hısslerını kat kat gerı aldı..ınan kırac kımkı galatasaray baskanı varken bu kulube baskan secıyo takımın sahıbımı kım ya kım allah askına..faruk suren zamanın da ındrdı parayı saglam takımı batrdı sımdı utanmadan cıkıor bıde konusor..herkes ana avrat kufur edıo onaaa..ADNAN POLAT DELIKANLIDR MERTTIR ADAM GIBI ADAMDIR..sız evınızde gulerk ızledıgınızde bu adam tv de gs ye yardım kampanyalarnda bulunuodu..ınan bey hıc arayıp yardımda bulunmus mu acaba..yazık sana İnan Kırac. bundan fazla denilecek söz yok

Yaptigi veya yapamadigi hic bir isi tartismaya gerek yok.Sorun Galatasarayi temsil eden, var eden degerlerle uzaktan yakindan alakasinin olmamasi.Bunu her konusmasinda hareketinde hissediyorsunuz,icraatlarindada goruyorsunuz.Iyi bir yonetici olabilir ,daha fazlasi degil.Galatasaray baskanligi kendisine bir kac gomlek buyuk geldi.

ya ben neden kongre üyelerinin kıvırdığını düşünüyorum biride çıkıp erkek gibi arkadaş bizim futbol sonuçlarıyla ilgilendiğimiz yok biz x partiliyiz polat iktidar partisine kızıp küfretmedi o yüzden x partili kodamanlar genç x partili militanları o salona yığdı sonuç böyle oldu... itraz eden arkadaşlar orta sırada 300 -500 grubun nasıl amigovari hareket ettiklerine bakabilirler taraftar gibi yuhalıyorlardı yahu varmı bundan komiği :)

noluyi la burda

3-5 militan ortalığı karıştırmış

Denethor.JPG

Adam her yönden Denethor beyler:asd:

dün çok üzüldüm.gider ayak yine üzdün bizi polat.kendin istifa etseydin keşke...

Tarih senide yazdı.

Gitmeni istiyordum ama bu şekilde değil başkan.

Kesinlikle bu şekilde gönderilmesi gerekmiyordu. Üzüldüm gönderiliş biçimine. Lise lobisi ve derin Galatasaray yemiştir Adnan Polat'ı. Adnan Polat başarısız oldu ancak Özhan Canaydın kadar başarısızda değildi. Erkek-Bayan basketbol takımlarını ve amatör şubeleri düzeltti kim ne derse desin.

Futbolda başarısız oldu tartışılmaz gerçek bu. Özhan Canaydın'ı 6 sene klübün başında tutan lise lobisi, Adnan Polat'ı 3 senede indirdi.

özhan canaydın bukadar başarısız olmadı..polatın elindeki imkanlarda yoktu.hakkımız yendiğinde gitti barkovizyonda yayın yaptı.

Bu şekilde gitmesine üzüldüm açıkçası.Ben polatı canaydına tercih ederim.Canaydın döneminde bayan basketbol takımı küme düştü erkek takımı son maçta kurtuldu.Gelen futbolcular kaliteside çok aşağı seviyedeydi.Polat başarısız olsada sporcu kalitesini bayağı yükseltti

Adnan Polat, Mali kongreyi mahkemeye götürmeye karar verdi.

tribündergi

Bende bi kaç tane internethaber sitesinde mahkemeye gideceğini okudum eğer giderse mahkemeye hakkaten kendisine saygımız vardı öyle yada böyle ama giderse hakkaten en nefret ettiğim insanlardan biri olacak benim nefret etmem pek önemli değil tabi ki ama benim gibi düşüneceklerin çoğunluğu oluşturacağını düşünüyorum ya bide benim anlamadığım diyelim ki kararı mahkeme iptal etti bu sefer mali açıdan ibra edilmeme riski ortaya çıkacak herşeyden önemlisi adnan polatın saçma sapan zihin yapısı yüzünden bu kaos ortamı dahada derinleşecek, stadyuma gelecek yüzün olsun nedir amacın anlamadım ki seni nasıl başkan yaptılarsa şimdide indirdiler işte taraftarda istemiyo seni bi sen istiyosun diye koca galatasaray sana teslimmi olacak

Adnan Polat 20:45'lerle, yardım kampanyalarıyla yeri göğü inleterek, herkese heyecan vererek başkan olmuştu. Hayallerimiz büyüktü. O günlerden bu günlere gelmesi acı. Yazık oldu.

Abdul_Kader_Keita_.jpg

27070_news.jpg

13916_501.jpg

Yaptığı Hatalar Yenilir Yutulur Cinsten Değildi 1 değil 2 değil ...

Herkesten once

lincoln14.jpg

Geri
Üst Alt