Adnan Polat | Başkan (2008-2011)

Cevap: Adnan Polat | Kulüp Başkanı

Gitmeden küme de düşür de tam olsun.

sanırım yarın acıklar başkanı bu saatten sonra korku saldı acaba kume düşermıyız diye bir an once gimek isteyecek

20:45'te küme düşüyoruz diye açıklama yapar o ancak. İbra olayı olmasa hiç kimse kaldıramaz onu o koltuktan.

Konu Ednan polat'a saydırma topicine dönmüş ama davanızda sonuna kadar haklısınız arkadaşlar ah benim içimden neler geçiyor bir bilseniz... :@

Şimdi bu adamın 30 gün müddeti var ya seçime gitmek için! o son 30 günümü de iyi değerlendireyim takımı küme düşürüp bir rekor daha kırayım ve ondan sonra gideyim diye düşünüyor herhalde çünkü son antalyaspor yenilgisi ile bir rekor daha kırdık ve 3 büyükler içinde bir sezonda en çok yenilgi alan takım ünvanını elde ettik !!!.

Tüm bu başarısızlıkları geçtim malum koltuk Adnan Beye tatlı geliyor ama farkında mısın be adam sen resmen kovuldun kovuldun! koskoca Galatasaray camiası seni ibra etmedi, aklamadı ve hep bir ağızdan tempo tuttu ''istifa'' diye! koskoca taraftar 90 dakika beyaz mendil salladı, bağırdı çağırdı, istenmiyorsun be adam istenmiyorsun! illallah kardeşim illallah be! yüzsüzlüğün bu kadarı artık pes artık yahu pes bırak git daha neyi bekliyorsun en sonunda yolda sokakta seni gören taraftar suratına tükürecek, küfredecek, stada girip galatasarayın maçını bile seyredemeyeceksin! Bunu mu istiyorsun! Çocuk gibisin yahu çocuk! yapıştın o koltuğa! Emziğini vermek istemeyen bebe gibi zırlayıp duruyosun! defol git de artık daha fazla kepazelik yaşanmasın be adam.

Bilinçli yapsan bu kadar kötü olmazdık be kardeşim ya.. Ağzımıza s.çtın resmen öf be....

Hala açıklamadın bir de seçim tarihini neyi bekliyorsun anlamıyorumki..

Çarşamba çıkar der..Bu 1 ayı iyi kullanmam lazım..Söz veriyorum bütün maçları yeniceğiz..Potanın üstüne çıkacağız derse şaşırmam:)

Bu adam halaa nasıl duruyor ? Neden seçim tarihini açıklamıyor ? Neden defolup gitmiyor ?

bu adam da gram onur yok.onur olmayan adamın serefide yoktur.gercekten ayıp ya.bide sinirli şekilde staddan cıkıyor.cok beddua aldın

birakip gidecek

kendisi enkaz edebiyati yapiyordu

simdi biraktigi enkaza bakin

adnan polat gercekten tekrar aday olacakmi? hangi yüzle cok merak ediyorum, bukadar mi vahim durumun galatasaray üzeri rant kazanmak istiyorsun?

Ne olur bir daha Aday ol Adnan, eğlenceli bir kongre daha yaşat bize..

Sen en güzel küfürlerin sahibisin.

şu son 3 sene adnan polat değilde Galatasaray'ın başkanı aziz yıldırım olsaydı bundan daha kötü olamazdık inanın bana. o bile utanır sıkılırdı, bu kadarda batırılmaz sonuçta ezeli rakibimiz bu takım derdi.

biran önce gidişi resmileşsede millet şuraya içini rahat rahat dökse. :asd:

Boyun posun devrilsin Ednan.. İnş kabız olursunda 40 gün 40 gece tuvalete gidemezsin..

Geri
Üst Alt