Adnan Polat | Başkan (2008-2011)

Cevap: Adnan Polat | Kulüp Başkanı

Üç vakitte kalkmazsan o koltuktan hemoroidlere gelesin başkan.

Az önce bi haber sitesinde ''Galatasaray dünya basınında'' diye bi haber okudum bu haberi okuyupta buraya uğramamak olmazdı, arka sayfalarda bi arkadaş süper bi tespit yapmış, adnan polat geldiğinde kimse yoktu ben başkan oldum enkazı devraldım diyodu, ulan enkazdık falan filan ama şampiyon oluyoduk bilemedin ilk 3 te oluyoduk, bizimkiler bu sansasyonel performansı sürdürürse küme düşme tehlikesi yaşayacaz ulan neymişin sen ya, savaşan futbolcu alacaz dedin nerde çapulcu var doldurdun takıma, hele bide 4-5 hafta önce bi tv programına ali haşhaş katıldı, dünya kulübü olduk falan dedi hakkaten bu kadar vizyonsuz bi yönetim düşmanımın başına gelmesin stad yapmakla dünya kulübü yaptıklarını sanıyolar, kaale almadığımız düttürü takımların benzer stadları var yahu bunlar dünya futbolunu hiç mi takip etmiyor ben vallahi billahi anlayamıyorum...

Geçenlerde yabancı futbol forumlarına bakıyorum orda bi başlık vardı bizim desibel rekorumuzla ilgili bişeydi o başlık altına barcelonalı bi taraftar aynen şöyle yazmış '' Ligde kaçıncı olduklarının farkına varınca desibel rekoru kırmaları normal'' demiş yani bizi bu hale getirdin ya bide bu ibra olayları olmasa devam edecekti utanmadan sıkılmadan .......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... emi

Sayende her alanda Fener'den tokat yer olduk.

Hiç bir alanda kadro kuramadın.

Aziz'in hakemleri nasıl köpeği ettiğini görüyorsun, sen hiç bir halt edemedin.

Tek bir branşta Fener'den tokat yemeyelim, şampiyonluğu bıraktım Fener'in bir basamak önünde olalım, başka bir şey istemiyorum. Onu bile beceremedin.

Defolduğun gün Galatasaray tarihinin bayram günlerinden biri olarak kutlanmalı, senden nefret ediyorum. Sokağa çıkacak yüz bırakmadın bizde.

Ezile ezile yere yapıştık başımızı kuma gömdük.

Galatasaray tarihinin en başarısız, en ezik başkanı olmaktan da ötedesin, Galatasaray'ın Galatasaraylılarca en nefret edilen en utanılan başkanısın.

Eline sağlık tüm yaptıkların için.

Satende her alanda Fener'den tokat yer olduk.

Hiç bir alanda kadro kuramadın.

Aziz'in hakemleri nasıl köpeği ettiğini görüyorsun, sen hiç bir halt edemedin.

Tek bir branşta Fener'den tokat yemeyelim, şampiyonluğu bıraktım Fener'in bir basamak önünde olalım, başka bir şey istemiyorum. Onu bile beceremedin.

Defolduğun gün Galatasaray tarihinin bayram günlerinden biri olarak kutlanmalı, senden nefret ediyorum. Sokağa çıkacak yüz bırakmadın bizde.

Ezile ezile yere yapıştıl başımızı kuma gömdük.

Galatasaray tarihinin en başarısız, en ezik başkanı olmaktan da ötedesin benim için Galatasaray'ın Galatasaraylılarca en nefret edilen en utanılan başkanısın.

Eline sağlık tüm yaptıkların için.

Özhan canaydın döneminde bayan takımı küme düşmüştü.Takım şu an bu seviyelere geldiyse başkanın suçu yok bu konuda

Aziz hakkı yenince kükrüyor,bizimkisi ezik gibi sus pus.

Özhan canaydın döneminde bayan takımı küme düşmüştü.Takım şu an bu seviyelere geldiyse başkanın suçu yok bu konuda

Bir tek bu değil, her branşta, her sporda her alanda tokat manyağı olduk ya yeter artık.

Tek bir yerde tokat yemeyelim

ada çayına 2 gr siyanür sinirlerine iyi gelir adnancığım.Bir dene bak hem sen hem biz nasıl rahatlayacağız

Senin getirdigin, senin sectigin futbolcular senden nefret ediyormus, sana ana avrat düz gidiyormus baskan, artik bir gram üzülmüyorum, acimiyorum sana.

Hepsi senin sucun, hepsi.

O topculari sen getirdin.

Sezgine sen güvendin.

.. da yedin .

Ntvspor Son dakika : Kongre üyeleri divan başkanlığına yarın 150 imza vererek Adnan Polat'ı başkan adayı gösterecek !

adnan polat başkan adayı oldu beyler. kongre üyeleri göstermiş

adnan polat'i secenlerin ve aday gösterenlerin gs'liliginden süphe ederim bu saatten sonra

adnan polat'i secenlerin ve aday gösterenlerin gs'liliginden süphe ederim bu saatten sonra

ben 4 ayda 3400+ msg atandan şüpheliyim de. o ayrı konu.

3 adayı yanyana koyuyorum.

polat bu dönem başarısızdı. ama bu seneye kadar hep iyi gitti.

helvacı bu dönemki hareketleriyle gıcıktı benim için. ama dünkü konuşmasını gerçekten beğendim.

aysal'ı tanımıyorum. yani yönetici olarak. daha evvel dediğim gibi yerli-abromoviç (yazım hatası umrumda değil) olmasından korkuyorum.

kongreye girilecek hava önemli.

eğer helvacı iddia ettiği gibi aysal'ın bizim üstümüzden kar yaptığını ikna edici şekilde öne sunarsa, o zaman kongre polat ile helvacı arasında kalır.

polat'ın şansı yüksek bence.

Geri
Üst Alt