Adnan Polat | Başkan (2008-2011)

Cevap: Adnan Polat | Kulüp Başkanı

O adamı görevi bu takımın borcundan kurtarmak zaten. Kewell'a yapılanlara ve tutarsız konuşmalarına çok kızıyorum..

Ya bu adam değil mi bizi borç batağından kurtaran ? Bu adam değil mi projeleri hayata geçiren ? Nedir bu karşı çıkma olayı anlamış değilim. Sırf transfer olayı yüzünden onca yaptığı şeyi unutup başkana karşı gelemem ben, içim el vermez. Hatırlayın kimse kredi vermiyordu bize, stad projesi felan konuşulmuyordu bile. Ondan sonra stad projesi hayata geçirildi, bir sürü kaynak yaratıldı, GSBonus-GSMobile gibi şeyler yaptı başkan. Ondan sonra GSStore'nin işlevini arttırdı. Takıma gerçek yıldızlar gelmeye başladı, takımın başına dünya çapında hocalar gelmeye başladı. Şirket birleşmesiyle de kulübün üzerinde ki büyük bir yükü kaldırdı. Bunların hepsi Adnan Polat yönetimdeyken ve başkanken oldu. Yani elini taşın altına soktu kendisi büyük bir cesaretle.

Bunca şeyi yapmış kişiye sırf 1 orta saha transferi gecikti diye sırt çeviremem ben.

Transfer taraftarları diyorum da kızıyorlar bana.Aynı fikirdeyim.:)

O adamı görevi bu takımın borcundan kurtarmak zaten. Kewell'a yapılanlara ve tutarsız konuşmalarına çok kızıyorum..

O pencereden bakarsak olaylara Messi'yi felan da abartmamak gerekir o zaman. Nasıl olsa onun işi o dribblingleri yapmak, gol atmak veya attırmak.

sadece pazarlama ve proje işine baksın

futbolu başkalarına bıraksın mümkünse

Sezgini de al git! 2012 kriterlerini uygulamanın zamanı mı şimdi? Şirket mi yönetiyorsun sen?120 milyon euro gelir elde etmissin,transfer bütçen 5 milyon euro! insaf be yeter artık!

Bugünlerde dışarı çıkma.Veya arabanın içinden inme Sn.Polat.Şu anda milyonlarca kişi seni ve ekibini linç etmek istiyor.

Tam olarak bu gece yönetim toplu bir istifa gerçekleştirirse hiç olmazsa onur ve gurur seviyesi 0'a inmeden bu iş bitmiş olur.

Yahu arkadas sezon acildi ayni takimla sahaya cikiyoruz yahu. Biraksin gitsin, yapamiyorlar iste :) Ozhan Canaydin'in da son kazigidir bu bize :D

:D:D

Ya harbi ayıp etti ama yönetim. Kaç senedir destek, 3. olduk beşinci olduk birşey demedik. Arda'ya, Skibbe'ye sahip çıkmadınız birşey demedik. Ama hakikaten 120 milyon gelir elde ettik deyip 5 milyon euro transfer bütçesi açıklarsan dalga geçmek olur o bizimle.

Herkesin bildiğini kimden saklıyoruz? Niye mesajlar editleniyor?

2-3 gün içinde Adnan Sezgin'i göndermeyecekse gitsin bu kulubün başından.

yar saçların lüle adnanlar size güle güle.

Tşkler Başkan.

Kurbağa deneyi; Bir kurbağayı kaynamış bir su dolu kabın içine atmışlar ve kurbağa birden bire suyun içinden sıçrayıp çıkmış. Daha sonra bir diğer kurbağayı su dolu bir kabın içine koymuşlar ve suyu yavaş yavaş ısıtmaya başlamışlar. Su kaynama derecesine geldiğinde kurbağa sıcaklığı aldırış etmecen o kabın içinde durmuş ve ölmüş.

Suyun ısınıyor başkan...

2 gün sonra yine "Büyük Başkan" yazılır buraya.

Geri
Üst Alt