Adnan Polat | Başkan (2008-2011)

Cevap: Adnan Polat | Kulüp Başkanı

en cok destekleyenden biriyim baskani su takimin kalitesini göremiyormu takimi güclendireceklerine daha beter gücsüzlestirdiler

Birkaç hafta içinde Yönetim istifa yönetim istifa sesleri duyulmaya başlarsa kimseye suç bulmasınlar.

Birkaç hafta içinde Yönetim istifa yönetim istifa sesleri duyulmaya başlarsa kimseye suç bulmasınlar.

bir kac hafta icinde mi??persembe günü taraftar protesto etmez ise, bu taraftar mustafa sarp'i da baris'i da ayhan'i da hakediyor!gerci bizim taraftar senelerdir Kocaman bir FIYASKO.

önümüzdeki haftlarda alınacak sonuçlara göre protesto edilecek

futboldan anlamıyor

4 ay önce bunu dedim şimdi gün yüzüne çıktı iyice.

rijkaard stochu istiyo bu gidiyo fenere kaptırıyo hey allaım ya futboldan anlamayan adamlar yönetiyo.barışlar mujstafa sarplar ali turanlar serdar özkanlar gökhan zanlar servetler ayhanlar aykutlar oynuyo cana savaşcı mavaşçı diye gösterilip getiriliyo servette savaşçı olay savaşla bitmez

:mad:Desteğim artık sana kalmadı istifa et başkan........:mad::mad:

busaatten sonrakimse kolay kolay gelmez gelenınde uyum surecı zor ama şu bir gercek adnan polatı icraatlarından dolayı destekliyordum ama hep diyordum yonetim kurulunda işe yaramaz adam dolu ve adnan sezgin basta olmak uzere bu adamlar yuzunden istifa edecek konuma gelecek diyodum geldi egerki haftaya bursaspor bizi yenerse kıyamet kopar bu kadar para noluyo nereye gidiyo cıksın desinki borcumuz cok su kadar borcu kapattık ama oyalamasın yalan soylemesin suraya buraya gitti onu alacak bunu alacak lig basladi herşey fos kendide farkında adnan sezginden birşeyyy olllmaaazzzzz

Rijkaard'ın tercümanı çevirmediği bölümler için kimden emir aldı sayın Polat ? Çık açıkla :) Hazır çıkmışken istifanı da ver.

Bursaya kaybedersek klübün önünden geçmesinler

Evet bende destekliyordum ama artık destek bitti..şu sivas yenilgisi ile sinirlerim allak bullak oldu yazık 30 milyon taraftarın ne suçu Vardı Adnanlarr.

Canaydın'ın yerine başkan seçildiğinde müthiş bir kredisi vardı. Ama 2 yıl içinde bu krediyi gittikçe azalttı azalttı azalttı ve sonunda 0'ladı.

Çanlar Adnan Polat için çalıyor.

Bir insan kendini nasıl harcar Adnan Polat çok iyi gösteriyor.

Bir taraftar grubu sezon başında ancak bu kadar ümitsiz yapabılabilirdi. Sağolasın Adnan Polat bunu başardığın için.

Sezon basinda Taraftara "Formayi Hak etmeyenler gidecek yerine 3-5 Oyuncu alacagiz, Aslantepe´nin kadrosunu kuruyoruz cok kaliteli olmali" deyip Ümit vermese onun yerine "Bu Sezon Bu takimi idare edecegiz elimiz maddi acidan sıkıntılı" deseydi birsey olmazdi.. Olurdu Taraftar kizardi ama yinede Tepki cabuk biterdi nede olsa baskan böyle yapacaklarini söyledi derdik....

Ben baskani cok destekledim.. kac kisiyle onun adina burada tartistim...

Ama Baskan her sezon yaptigi hatalari haala yapiyor.. En gicik aldigim olay su Hazirlik kampina birkere olsun tam kadro olusturulmamasi.. herzaman son Dakika transferleri...

Üstüne birde su tercüman olayi varya beni sinir ediyor..! koskoca Galatasaray Tercümanmi bulamiyor yoksa istedikleri gibi tercüme eden birisinimi calistiriyor orada..?? bence ikincisi büyük olasilik ve bu Galatasaray gibi bir Koca Camiaya yakismiyor..!!

Onun icin Adnan Polat son Saatlerin caliyor... Bu gidishat gidishat degil.!!!

Sayin Adnan Polat, olurda burayi okursan (:D), size sesleniyorum, her gün kulaklarinizi cinlatan benim, haberiniz olsun, her sabah kalktigimda sizin istifa haberinizi görme ümidiyle bilgisayarin basina geciyorum, Polat ISTIFA! azicik Galatasaray'i seviyorsan, birak o koltugu, cünkü haketmiyorsun, hic ama hic hak etmiyorsun.

Gerets, Cesar Prates, Batista, Bratu, Inamoto, Carrusca'lardan

Rijkaar, Elano, Kewell, Meira, Baros, Dos Santos, Keitalar geçtik adam daha ne yapsin

onlari adnan sezgin getirdi, adnan polat'in tek kusuru adnan sezgin denen herifi yonetimde tutmasi

83eb3a0a-917b-42d9-a90a-5bc0030c42b9.jpg

m.sarp kotu oyuncu degil, cana ve ayhanin yanina xaviyi de koysan verim alamazsin :D

Geri
Üst Alt