Adnan Polat | Başkan (2008-2011)

Cevap: Adnan Polat | Kulüp Başkanı

3 Kuruşa 5 köfte vermiyorlar başkan. Şampiyon olmak istiyorsan iyi oyuncular alacaksın. İyi oyuncu almak istiyorsan keseyi açacaksın, kaynak yaratacaksın. Rijkaard'ı getiriyorsan onun istediği tarz oyuncular alacaksın. Ucuz takım kurarak ne şampiyon olursun ne de Şampiyonlar Ligi'ne gidersin. Para mı istiyorsun? Yap kaliteli transferler, kur iyi takım, seyircin maça gelsin, forma alsın, takımın Şampiyonlar Ligi'ne gitsin. Kaz gelecek yerden tavuk esirgedin sen. Bunu düşünemeyecek kadar vizyonsuzmuşsun!

Adnan Sezgin'in elinde mutlaka Adnan Polat'ın kasedi var...

Ne zaman Adnan Polat kulüpten içeri girse peşinden Sezgin geliyor...

İyice şüphelenmeye başladım ha...

3 Kuruşa 5 köfte vermiyorlar başkan. Şampiyon olmak istiyorsan iyi oyuncular alacaksın. İyi oyuncu almak istiyorsan keseyi açacaksın, kaynak yaratacaksın. Rijkaard'ı getiriyorsan onun istediği tarz oyuncular alacaksın. Ucuz takım kurarak ne şampiyon olursun ne de Şampiyonlar Ligi'ne gidersin. Para mı istiyorsun? Yap kaliteli transferler, kur iyi takım, seyircin maça gelsin, forma alsın, takımın Şampiyonlar Ligi'ne gitsin. Kaz gelecek yerden tavuk esirgedin sen. Bunu düşünemeyecek kadar vizyonsuzmuşsun!

Huh, beğendim ama harbiden :)

Yarın Rijkaard'ın arkasındayız tarzı bir açıklama yaparsa bilin ki Rijkaard Eses maçından sonra Hollanda yolcusu.

Takımı ne hallere düşürdün Adnan baba, rezillik diz boyu.

sportif başarısızlık seni bitirmedi başkan

belirsizlik,inadın hatta samimiyetsizlere verdiğin destek seni bitirdi.

Bayrağı aldığın rahmetlinin kemiklerini sızlatmaya devam mi edeceksin?

Bence devam edeceksin.

Verdiği sözleri tutmayan, taraftarı kandıran ve Azizleşen başkan istemiyorum. Defol git.

Artık gitmenin zamanı gelmedimi zaten başkan olmanın sebebi Haldun Üstünel'di onu yedin ama bilemedinki kendi mezarını kazın kendini yedin.

Gelmis-gecmis baskanlar icinden en cok seni destekledi bu taraftar ama bu taraftari en cok üzende sen oldun baskan.

Rahmetli Özhan Canaydın'ın gitmeden önce son kazığı bu bize.

Ahmet çakar ın şuan dediği kelime "bazen insanların menfaatleri bu işleri kötü yönetmeklede olabilir"

Ulan yemin ediyorum başkanın büyük bir (DEFOSU) kozu var millette ve sanki bilinçli olarak böyle REZİL bi şekilde yönetmeye devam ediyor,

Bu adam mart ayından temmuz ,ağustosa bu kadar mı değişir.

Ahmet çakar ın şuan dediği kelime "bazen insanların menfaatleri bu işleri kötü yönetmeklede olabilir"

Ulan yemin ediyorum başkanın büyük bir (DEFOSU) kozu var millette ve sanki bilinçli olarak böyle REZİL bi şekilde yönetmeye devam ediyor,

Bu adam mart ayından temmuz ,ağustosa bu kadar mı değişir.

O zaman günü kurtarmaya çalışıyordu :)

Lise'de Milli Güvenlik dersi öğretmenim vardı. Binbaşıydı adam. Günü kurtarmak diye bir laf vardır bilir misiniz ? Aslında o günü değil o gün g.tü kurtarmaktır demişti. :asd:

hakan şükür her seferinde bildiğim şeyler var konuşursam şöyle böyle olur falan diyor,her seferinde ama,ya adnan polat ta çıkıp onları kendi vicdanında bırakıyorum diyor,çok ciddiyim işkillenmeye başladım bi iş var bunda,ya çık ne halt biliyosan söyle bunu diyemiyor ama?,sanki gizli saklı bişey var yani,anlamsız bi durum anlayamıyorum.

O zaman günü kurtarmaya çalışıyordu :)

Lise'de Milli Güvenlik dersi öğretmenim vardı. Binbaşıydı adam. Günü kurtarmak diye bir laf vardır bilir misiniz ? Aslında o günü değil o gün g.tü kurtarmaktır demişti. :asd:

Adamların kiralık gelmesi boşa değilmiş gerçekten. 30 gol 20 asistle oynasalar yine almayacaktı.

hakan şükür her seferinde bildiğim şeyler var konuşursam şöyle böyle olur falan diyor,her seferinde ama,ya adnan polat ta çıkıp onları kendi vicdanında bırakıyorum diyor,çok ciddiyim işkillenmeye başladım bi iş var bunda,ya çık ne halt biliyosan söyle bunu diyemiyor ama?,sanki gizli saklı bişey var yani,anlamsız bi durum anlayamıyorum.

Derin Galatasaray hocam. :)

Suan Seni okadar savundugum icin utaniyorum... :(

Geri
Üst Alt