Adnan Polat | Başkan (2008-2011)

Cevap: Adnan Polat | Kulüp Başkanı

Ne istifasi gencler?

Daha seneye Aslantepe'de Bank Asya sampiyonlugu yasayacagiz Adnan Polat'la beraber. Super lige cikisimizi kutlayacagiz doyasiya cilginlar gibi. Baskan saat kac diye soracak. Hep beraber 20:45 diye haykiracagiz. Buyuk baskan birakma bizi!

happynew.gif
happynew.gif
happynew.gif

Yönetim değişirse, Rijkaard'la devam edilmeyebilir. Gelecek yönetimin butun branşlarda, profesyonel yonetimde(pazarlama, finans dahil) G.Saray'ın butun yonetim kadrosunu değiştirme yetkisi ve istegi olabilir.

Unutmayın ey arkadaşlar, F.Rijkaard bir Adnan Polat tercihidir, anlamakta zorlansanız da Adnan Öztürk ya da başka bir bir başkan adayının tercihi başka bir teknik direktor olabilir.

Not: Nerden cıkardıgınızı merak ediyorum, yönetim giderse yeni yönetimin Rijkaard'la devam edeceğini?

adnan sezgin şantaj filanmı yapıyor, elinde gizli belgeler mi var, ne var onu vazgeçilmez yapan.

Ben en çok Mehmet Helvacı'ya taktım arkadaşlar.Taraftar ayıp etmiş ya,bu takım turu geçmek için yeterliymiş ya,hadi bakalım nasıl çıkacaksın işin içinden şimdi.Utanç verici.

yaktın başkankendini başkan bu hafta eskişehirede yenilirsek acaba çıkıp birşey yok diyebileecekmisin adnan sezgini ayırmazsan yanında hiç ayrilmadan bu kulup ikinizide yollayacak

Turgay Kıran mı ne öyle bi kıl herif vardı,o eşittir Helvacı işte.

Bu yıl pek çok şeyi anlayamadığını, anlamakta güçlük çektiğini sürekli olarak belirten Polat, Beşiktaş'ın Serdar'ı niye gönderdiğini de anlayamadığını söylemişti. Hâla anlayamadıysa çıksın karşıma ben bir şekilde anlatırım.

Başkan bu takımla gurur duyuyomusun.

25 yıldır Galatasaaray'ı izlerim, hiç bu kadar Avrupada mahkum ve güçsüz olduğumuz bir seneyi hatırlamıyorum. En azından biz taraftarı üç kupayada talibiz diye boşuna umutlandırmayabilirdin.

Sahaya çıkan takım Malatyaspor'mu Galatasaray'mı anlamak güç.

Bu kadar taraftarı artık üzmeye hakkın yok.

Bir sene daha kaybettik. YAZIKLAR OLSUN....

Futboldan zerre kadar anlamıyormuşsun bunu bu sene görmüş olduk. Bari en azından anlayanlara engel olmasaydında işlerini yapsalardı yazıklar olsun. Nerelerden nereye geldik karpaty kim yahu kim 3 sınıf bir takım ama bizimde o takımdan farkımız yokmuş malesef ama bizi bu hale getiren yönetim hala pembe tablo çizebiliyorsa sözün bittiği yerdir. Ne yapacaksanız bir an önce yapın ya çekin gidin yada bilenlerin işlerini yapmasına engel olmayın yeter ya kaç senedir ŞL yüzü görmediğimiz yetmezmiş gibi birde Avrupa liginde de başarı sağlayamıyoruz bari gruplara kalaydık. Senin eserin Adnan bey senin eserin sağol bu kadar taraftarı üzdüğün için, sağol sportif başarısızlığın için ve sağol sözlerini yerine getirmediğin için. En kısa zamanda defolup gitmen dileği ile.

Geçen sene değil miydi seçimde hep bir ağızdan desteklememiz.Bir senede nasıl bu kadar tersine dönüşebilir herşey.Anlamıyorum.

Kendi kuyularını kazdılar renkdaş...Anlayamıyorsan Karpaty maçlarını bir daha izle.

Hocam elbette haklısınız.Bende görüyorum ama.Mali açıdan bakıyorum ben daha çok.Özhan Canaydın dönemlerine bakıyorum bir de bu dönemlere bakıyorum ve istifa ettikten sonra herşeyin eskisi gibi olmasından korkuyorum.

Geri
Üst Alt