Adnan Polat | Başkan (2008-2011)

Cevap: Adnan Polat | Kulüp Başkanı

Keşke Canaydın vefat etmeseydi de bir 10 sene başkan olsaydı, biz de verem olsaydık. Oyuncular parasızlıktan antremana çıkmasalar falan.

Bu arada Hakan Şükür'ünden tut Ergün'üne kadar o jenerasyonu Adnan Polat yarattı.

Keşke Canaydın vefat etmeseydi de bir 10 sene başkan olsaydı, biz de verem olsaydık. Oyuncular parasızlıktan antremana çıkmasalar falan.

Bu arada Hakan Şükür'ünden tut Ergün'üne kadar o jenerasyonu Adnan Polat yarattı.

O zaman çok sevdiğiniz Adnan Polatta olsaydı bu sıkıntılar olurdu..Maddi anlamda işleri rayına sokan gene Özhan Canaydındı..Bu dönem Özhan Canaydın olsaydıda bu gibi para sıkıntıları olmazdı..

Gerçekleri görmeyip Adnan Polat fanatizmliğine devam edin..

Adnan Polat Aslantepeya kesinlikle yakışmıyorsun.Ve oranın açılışına başkan olarak gitmeyi hiçbir şekilde haketmiyorsun..

Seni başkan olarak başarısız buluyor ama Galatasaray başkanı olduğun için saygı duyuyordum.Fakat artık Galatasarayı bu kadar sahipsiz bıraktığın ve göz göre göre hatalar yaptığın için saygıda duymuyorum...

Uyuyamadim sinirlerim gerildi yazayim bari.

Baskan okurmusun buralari yada danismanlarin okurda sana soylermi bilmem ama gonder artik rijkaardi getir hagi'yi yoksa kabak senin basina patlayacak.Turk devtlerinde gelenektir,kelle almazsan , kelle verirsin.Yazik olur sana daha ne diyim..(Bizler verem olma noktasini gectik kansere ilerliyoruz haberinde olsun)

Galatasaray tarihinin sportif açıdan en başarısız başkanlarından biridir polat! Her sene aynı fiyasko bu senede 4 veya 5. yiz! Transferler hep eksik hep eksik orta saha neden alınmaz forvet neden alınmaz bir insan hiçmi ders almaz? yapamıyorsanız bırakın gidin artık kanser olduk kanser!

Çok Cimri birisi. kendi çıkarları için çalışıyor. gidip sorsanız Stadı sen mi yaptın evet ben yaptım der :D

Şu an tarihin en başarısız Başkanı.....

ah be polat başkan.idari olarak çok iyi işlerde yaptın.ama takımın bu hali yüzünden hepsi buhar olup gidecek.şirket birleşmesi azbuz bişey değil.riva stad gs mobile hepsi rayına girdi.ama bu takımın perperişan hali bütün bunları duman edecek.yazık olacak.ne yapaydım reykarda teslim ettim takımı dersen haksızsında diyemem ama ne bileyim.misimoviçi getirdik o da sapır sapır dökülüyor.şansda yok birader. bir gelende iyi çıksada takımı alıp götürse.terslik nerede çözemedim gitti.yazık olacak yapılan iyi işlerede takımın bu hali yüzünden.ikinci adamken sanki daha iyi yönetiyordu futbolu polat.hem başkan mesafesi koyuyum hem işin içine tam giriyim ikisi birarada olmuyor herhalde ayarı oturtamadı birtürlü.

sportif anlamda rezilleri oynadınız ekürinle.

karabüksporun başkanı bile 2012 adnanı sallamıyor,karabük yöneticelerinden biri çıkıp alay ediyor çünkü alay edilecek şeyler söylüyor. Liselilere atıp tutardım zamanın da ama Toprağı bol olsun Rahmetli özhan canaydının ağırlının ve saygınlığının tozu bile olamıyorsun

bir an once yapamadigini kabul edip gitsen

Bizi (taraftar) kandirmayi cok iyi biliyor.

Milleti atese atip (td, yönetici arkadasi, hakemi, rakibi) , kurtulmayi cok iyi beceriyor.

"Rijkaardin istedigi tüm transferler yapilmistir, Rijkaardin artik hic bir bahanesi olamaz, basarili olmak zorundadir, ben görevimi yaptim, top Rijkaardta" diyor

Oysa bunun dogru olmadigini herkes biliyor.

Rijkaardin önerdigi, istedigi transferlerin yapilmadigini herkes biliyor.

Cana ve Pino Rijkaardin transferi degil, bunu da herkes biliyor.

Hakan Uefa dan etmeseydi sol bek transferi olmazdi. Oysa Rijkaard gecen seneden beri ya sol bek yada stoper alin diyordu.

Rijkaardin önerdigi, istedigi isim Stoch, alinmadi.

Rijkaard b2b istemis, sen 2. ligden Musayi almissin, Topalin yerini de "Gerets önerdi, Sezginle hala konusuyor, cok olumlu konustu Cana hakkinda, mutlaka alin dedi, aldik" diye Canayi getirdin.

Oysa Geretsin önerdigi topcuyu degil, Rijkaardin önerdigi topcuyu alicaktin. Sezginin begendigi Pinoyu, Serdari, Musayi degil, Neeskensin begendigi, önerdigi Hondayi alicaktin.

Rijkaardin sene sonu sana vermis oldugu listeden (18 futbolucun bulundugu bir liste diyorlar) Insua haric kimse alinmadi diye yemin edebilirim. Insua da büyük ihtimalle sol beklerin arasinda 2-3. tercih olmustur.

Misi transferi kesinlikle son haftalarda gündeme gelmis ve öyle yapilmis bir transferdir. Hani su fenere karsi yenilmistik ya, hazirlik macinda, iste o zamanlarda ortaya cikti bu isim. Rijkaardin ilk tercihi olmadigi apacik ortada.

Ledesma/Makoun, Rosichkiy gibi isimlerdi muhtemelen Rijkaardin tercihleri ama nafile. Yahu su su Ledesmayi kacirdik ya ona yanarim, yanarim , yanarim.

Rijkaard sana mevkileri vermis, isimleri bile vermiss, tatile cikmis, geldiginde seneye asagu yukari söyle bir kadro (asagida) kuracagim diye hayaller kurmus anlayacaginiz.

sabri-neil-hakan-insua

---ledesma----ayhan---

----------rosicky--------

--keita---baros---arda-

yedeklerde stoch/gio

yabanci forvet

kewell

servet gibi isimler

Ama nafile.

Birde cikip "rijkaardin istedigi tüm transferler yapilmistir, artik hic bir bahanesi kalmadi" diyorsun, yakismiyor Baskan.

2012'ye hazırlanıyoruz beyler , yapmayın :D

Bizi (taraftar) kandirmayi cok iyi biliyor.

Milleti atese atip (td, yönetici arkadasi, hakemi, rakibi) , kurtulmayi cok iyi beceriyor.

"Rijkaardin istedigi tüm transferler yapilmistir, Rijkaardin artik hic bir bahanesi olamaz, basarili olmak zorundadir, ben görevimi yaptim, top Rijkaardta" diyor

Oysa bunun dogru olmadigini herkes biliyor.

Rijkaardin önerdigi, istedigi transferlerin yapilmadigini herkes biliyor.

Cana ve Pino Rijkaardin transferi degil, bunu da herkes biliyor.

Hakan Uefa dan etmeseydi sol bek transferi olmazdi. Oysa Rijkaard gecen seneden beri ya sol bek yada stoper alin diyordu.

Rijkaardin önerdigi, istedigi isim Stoch, alinmadi.

Rijkaard b2b istemis, sen 2. ligden Musayi almissin, Topalin yerini de "Gerets önerdi, Sezginle hala konusuyor, cok olumlu konustu Cana hakkinda, mutlaka alin dedi, aldik" diye Canayi getirdin.

Oysa Geretsin önerdigi topcuyu degil, Rijkaardin önerdigi topcuyu alicaktin. Sezginin begendigi Pinoyu, Serdari, Musayi degil, Neeskensin begendigi, önerdigi Hondayi alicaktin.

Rijkaardin sene sonu sana vermis oldugu listeden (18 futbolucun bulundugu bir liste diyorlar) Insua haric kimse alinmadi diye yemin edebilirim. Insua da büyük ihtimalle sol beklerin arasinda 2-3. tercih olmustur.

Misi transferi kesinlikle son haftalarda gündeme gelmis ve öyle yapilmis bir transferdir. Hani su fenere karsi yenilmistik ya, hazirlik macinda, iste o zamanlarda ortaya cikti bu isim. Rijkaardin ilk tercihi olmadigi apacik ortada.

Ledesma/Makoun, Rosichkiy gibi isimlerdi muhtemelen Rijkaardin tercihleri ama nafile. Yahu su su Ledesmayi kacirdik ya ona yanarim, yanarim , yanarim.

Rijkaard sana mevkileri vermis, isimleri bile vermiss, tatile cikmis, geldiginde seneye asagu yukari söyle bir kadro (asagida) kuracagim diye hayaller kurmus anlayacaginiz.

sabri-neil-hakan-insua

---ledesma----ayhan---

----------rosicky--------

--keita---baros---arda-

yedeklerde stoch/gio

yabanci forvet

kewell

servet gibi isimler

Ama nafile.

Birde cikip "rijkaardin istedigi tüm transferler yapilmistir, artik hic bir bahanesi kalmadi" diyorsun, yakismiyor Baskan.

arda icin canli yayinda swisotelde atletico ile gorusmus diyip atese atmasini unutmayacagim

en büyük fener sevicilerinden biri olma yolunda da ilerliyor. Ne zaman bir kıyaslama ortamı oluşturulsa medyada ,fener şöyle fener böyle.yok sportif yok ekonomik olarak falan filan. Kardeşim aziz yıldırımın ağzından kaç defa böyle birşey duydun. Dünyanın en saçma durumlarından birine sokuyor kendini. Koskoca Galatasaray başkanı çıkıyor rakibini övüyor yüceltiyor kendi taraftarını üzerken rakibinin taraftarının alay konusu oluyor. Güçsüzsen bile güçlü görünmeye çalışacaksın yoksa şu an ki düştüğü durum gibi üzerine çullanan çok olur.

Hala sus başkan, konuşma sakın. Yeter artık çık ve şu TFF denen lunaparka ve kuklalarına gereken cevabı ver, davanı aç...!

Rahmetli Özhan Canaydın'la başa oynar kötü başkanlıkta. Hatta onu bile geride bırakabilecek kadar yeteneksizliği var.. Özhan Canaydın arada da olsa arada bir çıkar bağırırdı, bunda o da yok..

Stad stad diye takımı yedin be..

Başkan çık konuş.Şimdi tepki zamanı !

başkanım şimdi konuşmayacaksanız bir daha konuşmanın bir anlamı kalmayabilir.takımın beyni bizans oyunları sayesinde bitirildi.susmayın artık

Geri
Üst Alt