Adnan Polat | Başkan (2008-2011)

Cevap: Adnan Polat | Kulüp Başkanı

Çok da pozitif bi durumda değiliz .. o zamanlar oyunculara paralarını vermede sıkıntı vardı tamam bugun bu sıkıntı yok ama bugunde gidip 8 milyon euro verip oyuncu alamıyosun fazla geliyo .. buda GS gibi bi takıma yakışmayan bi durum Jardel gibi bir transfer gerçekleştirmiş kulüp bugün 8 milyon veremiyo

basligi

Adnan Polat | Kulp baskani olarak degistirsek?

Çok da pozitif bi durumda değiliz .. o zamanlar oyunculara paralarını vermede sıkıntı vardı tamam bugun bu sıkıntı yok ama bugunde gidip 8 milyon euro verip oyuncu alamıyosun fazla geliyo .. buda GS gibi bi takıma yakışmayan bi durum Jardel gibi bir transfer gerçekleştirmiş kulüp bugün 8 milyon veremiyo

hemde oyle bi sorun varki futbolculara para odeme konusunda akliniz durur

amerikadaki milli maclar sirasinda hic bir futbolcu 6 aydir 1 kurus almamisti

hemde oyle bi sorun varki futbolculara para odeme konusunda akliniz durur

amerikadaki milli maclar sirasinda hic bir futbolcu 6 aydir 1 kurus almamisti

O kadarını bilmiyorum ama Canaydın zamanındaki kaos ortamı yok... Ben o gün hatırlarım protesto için antremana çıkmadıkları oldu ama gidip antremanlarını kendileri yapmaya devam etti.

Bugün Arda paşamla Serdar efendi istinye parktan bu yana gelmiyolar maaşallah nasıl bi parasızlıksa

Bırak git,başkan olmasan sana neler söylerdimde o koltuk engelliyor içimden geçen küfürleri,ajan mısın nesin senle o cimcime suratlı adaşın mahfettiniz takımı.

Zamanında cok yazdım buraya baskan yanlıs sulardasın diye forum bi kapanıp bi acıldı tabi yazılar uctu baskan okuyamamıs oda haklı tabi sonucta 2012de kıyamet kopcak ama sadece bizde

saz arkadaşınla beraber istifa etmenin vakti gelmiştir başkan.

bi cacik olmaz

adamlar aslanlar gibi hesap soruyorla yonetimlerinden

her gazetede sitede seslerini duyurmuslar

yonetimdende cacik olmaz bizdende

goz goze yalan soyleyen bir yonetimimiz var vay beeeeee helal olsun bize de yonetime oldugu kadar

Daha birkaç ay önce Adnan Öztürk başkan adayı olduğu zaman yürü git işine biz Adnan Polat'tan memnunuz derken şimdi herkes lanet eder oldu.Haldun Üstünel'i takıma küstür,Adnan Sezgin'i transferin başına getir...Desen ki Aziz Yıldırım'a birkaç aylığına Galatasaray'a başkanlık yap,herhalde ilk yapacağı iş bu olurdu ve bundan daha fazla zarar veremezdi kulübe.Bütün üzüntümü,sinirimi bir kenara koyuyorum ve sormak istiyorum neden be başkan?Neden böyle bir şey yaparsın?Neden kulübün temelini dinamitle patlatırsın?Milyonların duygularıyla,koca kulübün geleceğiyle nasıl böyle bir kumar oynarsın?

Etrafındaki birkaç çakalın aklına uyup hem kendini hem takımı hem taraftarı bitirdi.Yazık.

Yasın 57 oldu senin süren doldu aramasın gözler o şimdi giderr o şimdi gider oooooooOOOO!

Ilk gelisinde takimi batirdin, ikinci gelisinde yine batiriyorsun, Helal olsun be Adnanim..

sayenizde sinir falan kalmadı adamda, ruh saglımızı bozdunuz, utanın, amatör lig takımları bile sizden daha aciz bir yönetime sahip değillerdir.

bu transfer dönemi biter bitmez bırakıp gidin.sezginide al git.yapılan hatalara bir yere kadar müsama gösterilir ama söylenilen yalanların,oyalamak için yapılan yalan açıklamaların affedilir yanı yok.yapabileceklerinizi yaptınız.istifa,istifa adnan polat istifa...

Her şeyi kabul ederim ama şu Prekazi-Jovanovic olayında yaptıklarınız mide bulandırıcı.

No Adnan Polat

No Adnan Sezgin

No Mehmet Helvacı

Yes Adnan Öztürk

Yes Peter Kenyon

Yes Haldun Üstünel

Yes Abdulrahim Albayrak

Yes Hakan Şükür

Yes Hasan Şaş

Yes Cevad Prekazi

Yes Bülent Korkmaz

Yes Ümit Davala

Adnan Polat maşallah fenerbahçeyi ağzından düşürmedi...Çoğu taraftarda 90 derece döndü..Daha düne kadar istifa diyorlardı şimdi en büyük başkan..Bir adam beceriksizse beceriksizdir..Değişmesi mümkün değildir..Galatasaray başkanlığı Adnan Polata çok büyük gelmiştir..

Koskoca Galatasaray klüp başkanına beni konuşturma bak diyor adamın biri..Hemde öyle bir diyor ki mimikler falan etkileyici..O koskoca Galatasaray spor klübü başkanı ne diyor..Seni Allaha havale ediyorum...Ben başkan olucam,bu konuda masum olacağım,o Ahmet Ç.. denen sahtekarı evinden aldırırım..Yok öyle yamaaa.Yahu bunu bile aziz yıldırım araştırıyor başrolde olmamasına rağmen,kendisinide olaya karıştırdıkları için..

Bu taraftarlar bu tutumuyla ve başkan profiliyle başarısızlığa,özellikle fenerin gerisinde kalmaya mahkumdur..

ben baskani futboldan anliyan biri zannederdim ama her gecen gun yanildigimizi daha da belli ediyor sagolsun.her seyi bir yana biraktik ,rijkaardi gondermek icin daha neyi bekliyor,liginde mi gitmesini.gorunen koy kilavuz istemez olmayacak iste.iyi yoneteci ,vizyon sahibi yoneteci olacaklari gorur gelecek tepkilere ragmen hocayi erkenden gonderip tedbirini onceden alir.is isten gectikten sonra tabir yerindeyse ebemde gonderir hocayi(yakisik almadi ama olsun).zaten sportif olarak elli tane hata yapti baskan geldiginden beri ,bundada israr ederse ben mali olarak cok iyi isler yapmasina karsin baskan olarak kalmasini istemem.umudum o ki yol yakinken korkmasin yapsin su operasyonu.

Geri
Üst Alt