Adnan Polat | Başkan (2008-2011)

Cevap: Adnan Polat | Kulüp Başkanı

Herne olursa olsun Rijkaard ile yola devam edeceğiz.

Teşekkürler Başkanım.

Bu yönetime destek verdiğim her günden utanıyorum.

Size söylenecek çok laf var da neyse.Sadece bu adamın seçimi kazanması için dua ettiğim için kendimden utanıyorum diyebiliyorum.

Sıradaki gitsin!

adnan_polat_frank_rijkaard_haldun_ustunel.jpg

Bu günden sonra hiç bir şekiilde desteklemiyorum artık.

sözlüge girmeli

adnan polat = bkz verilen ve tutulmayan söz (ler)

adnan polat = bkz td türümüzün arkasindayiz ve bu cümle yakinda kovulacak manasina geliyor

yeter artık istifa et Adnan Türk Telekom Arena ya gitmeden takımımız yönetimin değişmesi gerekiyor o stadın yapımında hiç bi katkınız yok merhum Canaydın a dua edelimki o stad bitmek üzere

bu klubun basina geldigin gune lanet okuyorum

sayın başkanım madem bir temizliğe başladınız bu işi yarım bırakmayın.hakan balta servet çetin ayhan akman mustafa sarp ile bağları kopartın.sabriyi ciddi şekilde uyarın.

sayın başkanım madem bir temizliğe başladınız bu işi yarım bırakmayın.hakan balta servet çetin ayhan akman mustafa sarp ile bağları kopartın.sabriyi ciddi şekilde uyarın.

Bence temizliği şu şekilde yarım bırakmasın, kendisinide imha etsin derhal.

Sana verdiğim destekten dolayı kendimden nefret ediyorum adamsan şu olayların üzerine çekip gidersin yeter artık

HEPİNİZE YAZIKLAR OLSUN BİTİRDİNİZ BİZİ BU SABAH SİNİR KRİZİ GEÇİRDİM SİZİN YÜZÜNÜZDEN....

Bu yönetime destek verdiğim için kendimden utanır oldum.

Başkanım sana da son bir sözüm var. Bir tek kulağımızın arkası kaldı artık...

başkan kongre üyelerinden birinin dediği gibi aşırı demokratik.arkasını oyanları görmüyor.

Bu harcadığın kaçıncı teknik direktör be Adnan ??? Futbol şubesinin başındayken Gerets i harcadın be Adnan. Adam seni şampiyon yaptı sen ona İnamoto yu aldın sonra şampiyon olamayınca yolladın Adnan. Sen Feldkamı da harcadın be Adnan.

Skibbeyi getirttin sezon ortasında tribünlere yem ettin Skibbeyi onuda harcadın Adnan. Sevilen ismi getirip günü kurtarayım dedin büyük kaptan Bülenti getirdin sezon sonunda onuda harcadın be Adnan. Rijkaard ı getirdin artık bi sisteme sahip olcaz sistemli oynayacaz dedin 2 lafından biri hocamızın arkasındayız oldu ama sözünü tutmadın yalan söyledin Rijkaard ı da harcadın be Adnan. Anadolu kulüplerinden farkımız kaldımı Adnan ? Son 4 yılda 6. teknik direktörümüz olacak. Son 4 yılda Bursa, Kayseri, Sivas , İBB, Gaziantepspor, Kasımpaşa, Ankaragücü bizim kadar hoca değiştirmedi Adnan. Bu kaçıncı Adnan bu kaçıncı ??? Hiç mi sizde hata yoktu ? Bu günden itibaren şu anki yönetime 1 Gram sevgim ve saygım kalmamıştır. Eğer azcık adamsan Adnan topla kankalarını ve bırakın bu işi bilenlere Adnan.

3 senedir yenilmediğimiz köy takımı yaşamadığımız hezimet kalmadı

kalli ödedi diyet

skibbe ödedi

efsane kaptan ödedi

rejkard ödedi

üstünele ödettirildi

şardan nalga olayında ödedi

demekki yeni slogan

herkes gider biz kalırız çünkü biz başkanız

ceza yemeden hakaret etmenin bir yolu varmi?

ceza yemeden hakaret etmenin bir yolu varmi?

kızım sana söylüyorum gelinim sen anla formülünü dene.başkasına ediyor gibi yap.. :D genede hakaret etmeyelim renkdaşlar.bu işten başkan veya yönetim kurulu değil direk GALATASARAY zarar görüyor.malzeme vermeyelim.

kızım sana söylüyorum gelinim sen anla formülünü dene.başkasına ediyor gibi yap.. :D genede hakaret etmeyelim renkdaşlar.bu işten başkan veya yönetim kurulu değil direk GALATASARAY zarar görüyor.malzeme vermeyelim.

pekibu yonetim kalinca kim zarar goruyor

adam 4.5 yilda 6 teknik direktor degistirmis direk kendi tasarrufuyla biri cikipta komikmisin sen kardesim demiyor

pekibu yonetim kalinca kim zarar goruyor

adam 4.5 yilda 6 teknik direktor degistirmis direk kendi tasarrufuyla biri cikipta komikmisin sen kardesim demiyor

anlatmak istediğim zaten eleştirmek değil.hakaret etmeyelim.taraftar çıksın tribünlerde bağırsın edebiyle.bir şeyler yapalım.bağıralım çağıralım ama hakaret etmeden.

Geri
Üst Alt