Cevap: Adnan Polat | Kulüp Başkanı
Once yonetim, Rijkaardi getirdi 433 oynatmak icin gelecekte bir ekol olmak icin, istikrar icin... buna sabir gerekli idi, sonra alt yapiya Tugay Kerimoglu getirildi, genc takimlarimiz simdiden 433 oynatmaya alistirmak icin, saglam bir alt yapi icin egitim icin INGILIZCE DERSELER verilecekti!.. Sonra baskan tvye cikti ne olursa olsun sozlesmeyi uzatacagiz dedi Rijkaard icin...Rijkaardin eline gerekli malzeme ve ortam verilmedi, futbolculara ceza verilmedi su ana kadar tek suclu Rijkaardmis gibi gozukturuldu, Rijkaard gonderildi! Hagi geldi, alt yapi sorumlusu Tugay Kerimoglu daha onemli olan isini birakti Hagi' ye yardimci olarak goreve atindi... Simdi Tugayin daha herhangi bir basarisi olmadan Haginin yanina getirilmesi ne kadar dogru? Tugayin alt yapidaki onemli gorevi vardi o gorevi kim ustlenecek, butun yapilan planlara ne oldu? Ileriye donuk dusuncelere ne oldu?
Yonetimden bu sorulara cevap bekliyorum!!??
Benim disardan gordugum sey su: Turkiyede futbolu ogretmek icin Mourinho gelse bile futbol cahillerine bir seyler ogretmek cok zor ! Anlamak istemiyorlar kapasiteleri yetmiyor basta Adnan Polat ve Adnan Sezgin olmak uzere, bu yonetim basta olduktan sonra daha cok TD degisiklikleri izleyecegiz cunku sorun bu zihniyette... !!