Adnan Polat | Başkan (2008-2011)

Cevap: Adnan Polat | Kulüp Başkanı

Hagi'yi getirip aklına bir tarafını kurtarmaya çalışan zat. Hagi'yi de harcamak için elinden geleni yapacaktır.Ayrıca Adnan Sezgin ile aralarında ne tür bir ilişki var merak ediyorum.

özhan baskanin ahini aldik renkdaslar

iflah olmayiz artik

cakma aziz yildirim musallat oldu bize

Zamanında o kadar güveniyordum ki şimdi yok istifa etsin yok şöyle başarısız demek kendime samimi gelmiyor,bu günleri hak ettik şimdi çekiyoruz en azından kendim için konuşuyorum.Kaç yıldır bekliyoruz birşeyler değişir diye ama değişmiyor işte sürekli daha dibe gidiyoruz.Bunu başarı anlamında söylemiyorum özümüzü kaybettik sanki,diğerlerine benzemeye başladık,en çok da bu üzüyor.

Sen gittiğin gün bu kulüp düzlüğe çıkacak.

galatasaray klüp başkanı hangi şartlarda istifa eder

senelerdir göz göre göre gelen başarısızlıklara rağmen muhalefetin geleneklerimize aykırı 1 sene daha dip yapalım ama seçim zamanı seçime gidelim diye bi uygulama dünyanın hangi kurum yada kuruluşunda vardır

yönetimden yazılı açıklama bekliyorum

Gerçekten inanamıyorum. Bir başkan 1 sene içerisinde kendine güvenen çoğu kişiyi nasıl bu kadar soğutur kendisinden. Hayretler içerisindeyim. Çok mu zordu Rijkaardı takımın başında tutup gitmesi gereken oyuncuları kadro dışı bırakmak.

Herkesin bildiği gibi koltuk sevdanı bilmeyen yok Adnan Polat. Sen bu işi sportif olarak yapamıyorsun. Belki de sportif olarak yanına koyduğun adamlardan dolayı yapamıyorsun ama suç yine de senin. Galatasaray'ın efsane isimleri bile kabul etmiyor seni.

Yapacağın en güzel iş olağanüstü kongre kararı alıp görevi bırakman. Ah o stad olmasa yapacağına inanacağım ama stada başkan olarak çıkmayı herşeyden çok istediğin için yapmayacaksın onu da.

Once yonetim, Rijkaardi getirdi 433 oynatmak icin gelecekte bir ekol olmak icin, istikrar icin... buna sabir gerekli idi, sonra alt yapiya Tugay Kerimoglu getirildi, genc takimlarimiz simdiden 433 oynatmaya alistirmak icin, saglam bir alt yapi icin egitim icin INGILIZCE DERSELER verilecekti!.. Sonra baskan tvye cikti ne olursa olsun sozlesmeyi uzatacagiz dedi Rijkaard icin...Rijkaardin eline gerekli malzeme ve ortam verilmedi, futbolculara ceza verilmedi su ana kadar tek suclu Rijkaardmis gibi gozukturuldu, Rijkaard gonderildi! Hagi geldi, alt yapi sorumlusu Tugay Kerimoglu daha onemli olan isini birakti Hagi' ye yardimci olarak goreve atindi... Simdi Tugayin daha herhangi bir basarisi olmadan Haginin yanina getirilmesi ne kadar dogru? Tugayin alt yapidaki onemli gorevi vardi o gorevi kim ustlenecek, butun yapilan planlara ne oldu? Ileriye donuk dusuncelere ne oldu?

Yonetimden bu sorulara cevap bekliyorum!!??

Benim disardan gordugum sey su: Turkiyede futbolu ogretmek icin Mourinho gelse bile futbol cahillerine bir seyler ogretmek cok zor ! Anlamak istemiyorlar kapasiteleri yetmiyor basta Adnan Polat ve Adnan Sezgin olmak uzere, bu yonetim basta olduktan sonra daha cok TD degisiklikleri izleyecegiz cunku sorun bu zihniyette... !!

liar_liar_ver1.jpg

yarınki imza töreninde ne diyecek merak ediyorum..

tahminleri alalım :asd:

yarınki imza töreninde ne diyecek merak ediyorum..

tahminleri alalım :asd:

Rijkaard'a teşekkür ediyoruz. Hagi Galatasaray tarihinin en başarılı isimlerinden biri. Hocamıza sonuna kadar güveniyoruz ve başarılı olmayacağına dair en ufak bir şüphemiz yok. Her zaman arkasındayız hocamızın Rijkaard'ı göndermeye karar verdiğimiz anda Hagi'ye odaklandık sadece. Medyada öne sürüldüğü üzere Sayın Fatih Terim, Hakan Şükür , Abdullah Avcı ve Hikmet Karamanla en ufak görüşmemiz olmamıştır. Zaten Avcı ve Karaman gibi şuan takım çalıştıran 2 hocayla görüşmemiz Galatasaraylılık duruşuna yakışmaz.

bla bla bla.

Galatasaray'da transfer bitmez bunu bize hatırlattı kendisi.

Transfer meselelerini de sorarlar şimdi basın toplantısında. o mübarek lafını eder, ''devre arasında formayı haketmeyen oyuncularımızla yollar ayrılacak, yerine gelenleri olacak. hep söyledim, galatasaray'da transfer bitmez. gün birlik olma günüdür, bunuda tekrardan söylemek gerek.''

aha, aynen bunları der lan.

Galatasaray'da transfer bitmez bunu bize hatırlattı kendisi.

Adnan Polat istifa

umarim bir an öne sen ve sezginin den kurtuluruz

Adnan Polat'ın yerinde Pinokyo olsaydı, burnu seksen günde devr-i alem yapardı.

Bu adam başkan olduğundan beri feneree karşı hep mağlup olduk her branşta artık şizofrene bağladım fenerin adamımısınız arkadaş. Bugün Yıldırım Demirören bile azizeyle görüşmezken Adnan Polat azizenin kıçından ayrılmıyor ! Biran önce defolun takımın başından.

Bu adam başkan olduğundan beri feneree karşı hep mağlup olduk her branşta artık şizofrene bağladım fenerin adamımısınız arkadaş. Bugün Yıldırım Demirören bile azizeyle görüşmezken Adnan Polat azizenin kıçından ayrılmıyor ! Biran önce defolun takımın başından.

Adam ; John Nash beyler.

Bkz: Akıl Oyunları

Geri
Üst Alt